Indholdsfortegnelse

Få en unik oplevelse med sexlegetøj fra OhMiBod

Har du lyst til at prøve kræfter med sexlegetøj, som kan lidt udover det sædvanlige? Så er OhMiBod lige noget for dig. Det anerkendte brand er kendt for sit innovative sexlegetøj, som kombinerer teknologi med seksuel nydelse. Vidste du for eksempel, at du kan få sexlegetøj, der vibrerer i takt til dit rytmerne fra din yndlingsmusik? Og at du kan fjernstyre sexlegetøj ved hjælp af en app? Denne mulighed er perfekt til par i langdistanceforhold eller kvinder og mænd, der bare vil have lidt ekstra lir med en masse frække funktioner.

Hvis du synes, at kombinationen af teknologi og nydelse lyder spændende, så hæng på. I denne artikel gennemgår vi alt, hvad du skal vide om det populære sexlegetøj fra OhMiBod, Du kan helt sikkert finde et produkt, der falder lige i din smag. Brandet har nemlig alt fra vibratorer til penisringe og bækkenbundskugler.

Der er altså både noget for kvinder& mænd, der vil tage forkælelsen til nye højder! <3

ohmibod klitoris vibrator

[wcio_apl_all searchwords= min=1 max=150000 number=4 showbrandselect=1 showgetmoreproducts=0 negativesearchwords="" sku="12390,15226,13846,18689" debug=0]

Det unikke ved OhMiBod

Firmaet OhMiBod blev startet i 2006 af et amerikansk ægtepar. De havde en ambition om at kombinere en vibrator med en iPod og skabe en ny, anderledes og ikke mindst fræk oplevelse. Deres første OhMiBod-vibrator kunne dermed oversætte lydbølger fra musik til pulserende vibrationer. Den innovative teknologi var aldrig set før. Sexlegetøj fra OhMiBod var dermed det første på markedet, som kunne styres ved hjælp af musik.

I begyndelsen fungerede sexlegetøjet med iPods, som kunne forbindes til sexlegetøjet. Siden firmaets start i 2006 er der sket meget, og i dag kan du også styre løjerne via en OhMiBod-app eller en tilhørende fjernbetjening. Du kan nemlig sidde i den anden ende af verden og pirre din partner med de vibrationsmønstre, du vælger på din egen telefon eller via fjernbetjeningen. I dag er OhMiBod kendt for at levere et bredt udvalg af innovativt sexlegetøj i høj kvalitet. Firmaet har vundet flere priser for deres unikke sexlegetøj. Du kan altså forvente sexlegetøj, hvor du alene eller sammen med en partner kan få den mest pirrende og anderledes sexoplevelse.

OhMiBod er frækt lir til kvinder og mænd

Det populære brand har frækt sexlegetøj til både kvinder og mænd. Det første produkt fra brandet var deres OhMiBod-vibrator til kvinder. Den findes stadig i dag, dog i opdaterede udgaver. Du kan for eksempel få forskellige trådløse klitorisvibratorer, som du lægger i trussen og kan tage med overalt. Nogle af dem har en indstilling, som er designet til at vibrere i takt med lyd. Det kan være musik, men det kan også være lyde i omgivelserne omkring dig. Du kan eksempelvis indstille vibratoren til at vibrere til din partners stemme.

Der følger også fjernbetjening med til flere af vibratorerne. Hvis du nyder at slippe kontrollen, så giv din partner fjernbetjeningen og lad vedkommende styre, hvor meget dine trusser skal vibrere. Det kan være en særdeles fræk og ophidsende leg, hvis I er ude blandt folk. Din partner kan gå og drille dig hele aftenen og drive dig til vanvid – på den gode måde. Det skal nok resultere i et par våde trusser.

Som par kan I også eksperimentere med den prisvindende penisring fra OhMiBod. I sætter den på mandens penis og bruger den under sex. Ringen udsender vibrationer, der føles skønt for manden, og som samtidig stimulerer kvindens klitoris. Hvis du er mere til anal stimulering, har OhMiBod også vibrerende buttplugs. Du kan hygge dig med dem alene eller bruge dem i en fræk seance med din partner. Ligesom med mange af de andre produkter fra brandet, kan du indstille dit buttplug til at vibrere i takt til musik og styre den på afstand med en fjernbetjening.

Måske er du som kvinde klar over, at en god sexoplevelse starter med en veltrænet bækkenbund? Lige såvel som du går i fitness, skal din bækkenbund også jævnligt en tur i fitness. En stram og veltrænet bækkenbund øger din seksuelle lyst og giver dig endnu bedre orgasmer. Bækkenbundstræning lyder ikke lige frem sexet, men det kan det faktisk godt være. OhMiBod har nemlig udviklet en bækkenbundstræner med tilhørende app.

Bækkenbundstræneren har en sensor, der registrerer din muskelstyrke og giver dig individuelle træningsprogrammer via appen. Lyder det lidt for meget som fitness i dine ører? Bare rolig. OhMiBod har sørget for, at du også kan få pirrende vibrationer undervejs i din træning. Du kan altså kombinere træning med lidt fræk solo-leg. Der er altså nærmest ingen grænser for, hvad du kan finde af smart og frækt sexlegetøj fra OhMiBod. Det er bare med at hoppe ud i det og slippe fantasien og lysten fri.

Frække funktioner med OhMiBod-app

OhMiBod LoveLife Cuddle G-Punkts VibratorSom vi har været inde på, hører der fjernbetjening med til flere af brandets produkter. Det er dog især deres OhMiBod-app, som har gjort brandet populært. Den er nemlig fyldt med frække funktioner, som via wi-fi kan styres over store afstande. Modsat fjernbetjeningen får du altså en ubegrænset rækkevidde med OhMiBod-app.

Lad os kigge nærmere på de frække funktioner i appen. Af funktioner kan vi blandt andet nævne: Rhythm, touch, tap, wave og voice samt forskellige prædefinerede vibrationsmønstre. Med funktionen rhythm kan du indstille dit sexlegetøj til at vibrere i takt til musik. Hvis du har et yndlingsnummer med et godt beat eller frække rytmer, kan du altså blive stimuleret i takt til disse hede rytmer.

Funktionen touch tillader dig at bevæge din finger på skærmen på din telefon eller tablet. Med dine fingerbevægelser kan du styre, hvordan vibratoren skal vibrere. Hvis du finder et bevægelsesmønster, der sender dig eller din partner i ren ekstase, kan du gemme mønstret. Så kan du altid finde dit favoritmønster frem.

Med funktionen tap kan du optage “tappingen”, som du laver med fingrene på skærmen af din telefon. Den måde, du trykker på skærmen, bliver kopieret og overført som vibrationer i sexlegetøjet. Hvis du eksempelvis trykker på skærmen to gange efterfulgt af en pause og to tryk mere, vil appen kopiere nøjagtigt dette mønster. Du kan altså lave helt individuelle vibrationsmønstre med dine egne fingre.

Wave er en funktion, som du bruger ved at tilte skærmen på din telefon eller tablet. Hvis du vender den i en horisontal vinkel, kan du øge intensiteten af vibrationerne. Det fungerer lidt ligesom en gaspedal i en bil. Når du tilter telefonen, skruer du op for gassen og dermed for intensiteten. Du får altså en nem og funktionel måde at styre intensiteten på.

Voice er en anden unik funktion, som du kan finde i OhMiBod-appen. Du kan optage op til 60 sekunder af lyd – for eksempel din egen eller din partners stemme. Lydbølgerne bliver så omdannet til vibrationer, som sendes videre til vibratoren. Bed for eksempel din partner om at indtale en fræk hilsen til dig. Det vil uden tvivl være en helt anderledes oplevelse at få en orgasme til vibrationerne af din partners stemme.

Som sidste mulighed kan du også vælge mellem mange forskellige præindstillede vibrationsmønstre. Hvis du mangler lidt inspiration til den helt perfekte stimulering, kan du gå på opdagelse i mønstrene og finde din favorit. Som du nok kan fornemme, er sexlegetøj fra OhMiBod fyldt med unik og nytænkende teknologi.

Sexlegetøj fra OhMiBod er perfekt til langdistanceforhold

ohmibod appNu har vi været omkring flere frække fordele ved sexlegetøj fra OhMiBod. Vi mangler dog en væsentlig fordel. Det innovative sexlegetøj er nemlig yderst oplagt for par i et langdistanceforhold. Flere af produkterne fungerer over lange afstande via wi-fi-forbindelse. Uanset hvor i landet eller verden I befinder jer, kan I dele intime oplevelser med hinanden. I henter blot OhMiBod-appen, og herfra kan I oprettere brugere, som I kan forbinde med hinanden.

Når I er koblet op til appen, kan I være forbundne over ubegrænsede afstande. Det giver jer mulighed for at styre hinandens vibrationer via jeres telefon eller tablet. I kan altså sidde vidt forskellige steder og pirre hinanden med intense vibrationer. På den måde kan I have et virtuelt sexliv, der føles ægte og intimt. Hvis I savner lidt mere kontakt med hinanden, kan I også chatte i appen og sende billeder. Savner du intimitet i dit langdistanceforhold, er det unikke sexlegetøj altså en kærkommen opfindelse.

Læs også om Lovense som er et populært app-styret sexlegetøj.

OhMiBod inviterer til fræk parleg

I behøver ikke at være i et langdistanceforhold for at få frække oplevelser med OhMiBod-sexlegetøj. Vibratorerne med fjernbetjening er oplagte, når I vil pirre hinanden på kortere afstande. Mange finder det utroligt pirrende at overgive kontrollen fuldstændigt til sin partner. Flere par beskriver i anmeldelser, hvordan sexlegetøjet har skabt en fræk aften for dem. Som kvinde kan du for eksempel placere en OhMiBod-vibrator i trussen og give fjernbetjeningen til din partner. Så er det din partner, der fuldkomment bestemmer, hvornår det skal summe og vibrere mod din klitoris.

Hvis I er modige, kan I drive den helt til klimaks, mens I er sammen med andre. De fleste vil nok have svært ved at bevare en neutral mine. I kan altid trække jer lidt væk, når stimuleringen bliver lige intens nok, og du er nødt til at give efter. Alternativt kan I bruge vibratorerne som et frækt forspil. I kan pirre hinanden hele aftenen, så I bliver godt opstemte. Når I endelig kommer hjem, vil I være ved at eksplodere af lyst. Det vil give jer en helt unik oplevelse, som I ikke glemmer lige foreløbigt.

Du tænker måske, om andre ikke kan høre, at der kommer vibrationer fra dine trusser? Svaret er nej. OhMiBod har selvfølgelig tænkt over detaljerne, så alle deres vibratorer er lydsvage. Jeres pirrende leg forbliver altså en hemmelighed mellem jer. Det er lige præcis det, der gør oplevelsen sindssygt fræk. I er ude blandt folk og har en fræk leg kørende, som kun I kender til. Alligevel virker det utroligt ophidsende, at I pirrer hinanden, mens der er andre til stede. Det virker forbudt og fantastisk på én gang.

Gode råd til dit OhMiBod-sexlegetøj

Forhåbentligt er du ikke i tvivl om, at alle kan få glæde af det brede sortiment af frækt og innovativt sexlegetøj fra OhMiBod. Kvinder, mænd, singler og par kan alle finde noget, der rammer lige deres lyst. For at få det bedste ud af dit sexlegetøj, er det altid en god idé at bruge glidecreme. Klitorisvibratorerne til trusserne kan bruges uden, men taler vi om mere traditionelle vibratorer eller buttplugs, er glidecreme et must. Friktionen mod klitoris, penis eller anus forløber bare mere gnidningsfrit med lidt smørelse.

Vi anbefaler, at du bruger vandbaseret glidecreme. Denne type er bedst at bruge sammen med sexlegetøj, såfremt det er fremstillet af silikone. Andre former for glidecremer indeholder nemlig ingredienser, som kan ødelægge overfladen på dit sexlegetøj. Vandbaseret glidecreme er desuden den type, der minder mest om kroppens naturlige smørelse. Som ekstra plus er vandbaseret glidecreme også nemt at vaske af sexlegetøjet efter brug.

Hvis du investerer i et buttplug fra OhMiBod kan det være en god idé at købe vandbaserede glidecremer specielt udviklet til analt brug. Bagtil har vi som bekendt ikke noget naturlig smørelse, så her er glidecreme et must for at få en god oplevelse. Glidecremer til analt brug er tykkere i konsistensen. Det er en stor fordel, for det er trods alt sværere at se, hvad der foregår omme bagved end foran. Med den tykkere konsistens er cremen dermed nemmere at styre.

Et andet råd er, at du bruger lidt tid på at sætte dig ind i dit nye sexlegetøj. Det gælder især, hvis det er nogle af de app-styrede produkter. Legetøjet er særdeles brugervenligt, men som med alt andet nyt gør øvelse mester. Den gode nyhed er, at læringsprocessen bestemt ikke er kedelig. Du kan gøre det til en sjov leg at eksperimentere med de forskellige funktioner i appen eller på fjernbetjeningen. Hvis du har planer om at bruge dit fjernstyrede sexlegetøj i offentligheden med din partner, er det især en fordel at være lidt beredt inden. Der skulle nødigt opstå akavede situationer, hvor jeres hemmelighed bliver afsløret.

Når du har styr på glidecreme og funktioner, er det bare med at slippe lysten løs. Hvad enten du vil have noget fræk solo-sex eller dele oplevelsen med din partner, er det bare med at kaste dig ud i det. Hvis du er klar på nogle unikke og anderledes sexoplevelser, er sexlegetøj fra OhMiBod det helt rette valg.

Læs også om G-punktsvibrator her.