Guide: Sådan finder du den bedste klitorisvibrator

De fleste kvinder har nemmest ved at få klitorisorgasme. En effektiv og yderst nydelsesfuld måde at opnå klitorisorgasme på er at benytte en klitorisvibrator. Der findes mange forskellige vibratorer på markedet, som alle lover intense orgasmer. Så hvilken skal du vælge?
Vi guider dig gennem junglen af forskellige vibratorer til klitoris, og gør dig klogere på, hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Så kan du nemt finde den bedste klitorisvibrator til netop din krop og lyst! <3

klitoris vibrator

Indholdsfortegnelse

Hvorfor anskaffe sig en klitorisvibrator?

Før vi kommer ind på de forskellige typer af vibratorer, skal vi lige have slået en ting fast. Hvorfor skal du overhovedet investere i en vibrator til klitoris? De fleste kvinder har nemmest ved at få klitorisorgasme sammenlignet med vaginal orgasme. Der er altså god garanti for at nå helt til klimaks, når du eller din partner stimulerer din klitoris. En vibrator til klitoris er derfor et stykke sexlegetøj, som de fleste kvinder kan få stor gavn af.

Hvis du eller din partner er vant til at udføre klitorismassage med håndkraft, vil en klitorisvibrator være en effektiv og fræk opgradering. Mange vibratorer giver dig en mere intens og dyb orgasme, end du kan opnå med håndkraft. Med en vibrator kan du dermed udforske dine klitorisorgasmer og finde den vibrator, der skaber de mest pulserende og intense sammentrækninger. Det er et perfekt og pirrende stykke sexlegetøj, som også kan give ekstra liv på lagnerne, hvis du bruger den sammen med en partner. Du vil højst sandsynligt opleve helt nye former for orgasmer, der varierer i intensitet og varighed. En vibrator til klitoris er altså et must for enhver kvinde.

LÆS OGSÅ: Hvad du bør vide om g-punktsvibratorer

Hvor kraftig skal din klitorisvibrator være?

Det næste spørgsmål, vi skal omkring, er, hvor kraftig en vibrator du skal vælge. En kraftig klitorisvibrator kan give meget dybe orgasmer og ofte på kort tid. En af de kraftigste på markedet er den såkaldte Magic Wand. Det er en massagestav, som egentlig blev opfundet til kropsmassage, men som hurtigt blev en populær vibrator til frækkere formål. Hvis du ønsker kraftige vibrationer, kan en sådan type være den rette for dig.

I dag findes der mange andre brands, som har efterlignet formen og funktionerne fra Magic Wand. Et generelt kendetegn for de kraftigste vibratorer er, at de er udformet som en stav og med et rundt hoved foroven. Ofte indgår ordet “Wand” eller “Magic Wand” i produktnavnet. Magic Wand-kategorien er altså god for dig, der vil have kraftfulde vibrationer og fantastisk kraftige orgasmer.

Nogle kvinder har dog en meget følsom klitoris. Hvis det er tilfældet for dig, skal du nok ikke give dig i kast med en kraftig klitorisvibrator. Her kan du gå efter vibratorer, som udfører en blidere klitorismassage, men stadig giver fuld nydelse for pengene. En klassisk vibrator til klitoris er en såkaldt bullet vibrator. Den er aflang med en spids ende og har form som en bullet – det vil sige som et projektil i danske termer. Fordelen ved denne type er, at formen gør den nem at placere lige der på klitoris, hvor det føles allerbedst. Er du ikke til de helt kraftige vibratorer, er en bullet vibrator altså et godt bud på en klassisk vibrator i den mildere ende.

Hvor stor skal din klitorisvibrator være?

læbestift vibratorNæste spørgsmål er, hvor stor din vibrator skal være. Det kommer meget an på, hvad der er vigtigt for dig. Skal den for eksempel være lille og diskret? Og skal den kunne passe ned i tasken, når du er på farten? Mange vil nok tro, at en lille klitorisvibrator ikke er lige så effektiv som en stor. Det er dog ikke helt rigtigt. Der findes nemlig mange små vibratorer på markedet, som giver kraftfuld og fantastisk nydelse. Flere af de små vibratorer bliver endda jævnligt kåret som testvindere.

Hvis du vil have din vibrator med på farten eller på ferie, er det naturligvis smart at vælge en lille klitorisvibrator. Der findes mange minivibratorer, som er lette at have med. Vil du primært nyde din vibrator derhjemme, kan du selvfølgelig sagtens vælge en stor model. Hvis du gerne vil have en diskret vibrator, findes der forskellige modeller, der er udformet som læbestifter og lignende. Så er der ingen, der opdager, at du render rundt med lidt fræk selvforkælelse i tasken.

Du kan også tage et kig på den populære Rabbit vibrator du sikkert har hørt om før, hvis ikke, så tjek den ud med det samme.

Hvilke andre funktioner er vigtige?

vandtæt klitoris vibratorNu har vi været omkring, hvor kraftig og hvor stor din klitorisvibrator skal være. Men hvad er ellers vigtigt? Igen kommer det meget an på dine egne præferencer. Du kan for eksempel overveje, om du vil have en genopladelig klitorisvibrator. Der er flere fordele ved en genopladelig klitorisvibrator. Du undgår for eksempel, at batterierne bliver flade lige i det øjeblik, du nærmer dig klimaks. Det ville i den grad være et antiklimaks. Med en genopladelig model får du mange nydelsesfulde timer, før du skal lade din vibrator op.

Hvis du vil have lidt mig-tid under bruseren, bør du vælge en vandtæt vibrator. Mange modeller er vandtætte, fordi det netop er populært at hygge sig lidt i badet. Så hold øje med dette, hvis dine orgasmer ikke skal begrænses til soveværelset. Desuden er de vandtætte modeller ofte nemmere at gøre rene og vedligeholde.

Designet er også vigtigt for mange. Både rent æstetisk, men også fordi designet er afgørende for, hvordan vibratoren føles i hånden. Der findes vibratorer i et utal af farver og former. Nogle har et klassisk design, mens andre er mere feminine. Nogle vibratorer har et lille knæk på midten, som gør, at den er vinklet præcist mod klitoris, samtidig med at den er god at holde ved. Du kan altså overveje, hvad designet betyder for dig både i forhold til udseende og funktion.

En sidste ting, du kan overveje, er vibratorens lydniveau. De fleste producenter bestræber sig på at lave så lydsvage vibratorer som muligt. Vil du have en kraftig vibrator, kommer du dog ikke udenom, at den kraftige motor larmer lidt. Hos mange forhandlere finder du en hel kategori med lydsvage vibratorer. Er det en vigtig funktion for dig, kan du derfor gå målrettet efter vibratorer, som er markedsført som lydsvage. Så kan du hygge dig i fred uden at bekymre dig om nysgerrige tilhørere.