Alt, hvad du skal vide om gagballs

Du er sandsynligvis allerede bekendt med ordet gagball, men ved du også, hvad en sådan egentlig er og kan? Og er du bekendt med de mange forskellige typer gagballs, der i dag findes? Hvis ikke, så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden kigger vi nemlig nærmere på netop gags og ball gags, så du kan blive helt skarp på dette frække stykke sexlegetøj.

Der findes rigtig mange forskellige former for gags, og uanset hvad der tænder netop dig, kan du derfor også finde en udgave, der er helt perfekt. Har du ikke prøvet kræfter med gagballs før, er det på tide, du får det prøvet af. Er du allerede en erfaren gagbruger, kan det være, du skal kaste dig ud i noget endnu mere kinky.

Vi kigger nærmere på sagerne her! <3

gagball

Indholdsfortegnelse

Hvad er en gag?

En gag er en mundknebel, der bindes eller spændes bag nakken. Gaggen kan tjene flere forskellige formål afhængigt af, hvordan den er udformet – det kigger vi nærmere på senere.

Det væsentligste er dog, at en gag gør det umuligt for bæreren at sige noget. Derfor bliver gags også brugt flittigt i forbindelse med dominans og bondage. Når du er iført en gag, har du ganske enkelt ikke andre muligheder end at adlyde den dominerende part, for du kan ikke komme med indvendinger.

At blive frataget muligheden for at sige fra virker på mange utroligt pirrende. Både bæreren og den dominerende part finder det typisk virkelig sexet, at man ikke kan gøre andet end at parere ordrer, når man er iført en gag. Det er altså den primære grund til, at mange benytter sig af gagballs.

Er du glad for at lege med magtfordelingen i soveværelset, er en gag nærmest ikke til at komme udenom. Om du selv vil fralægge dig magten over egen krop, eller du tænder på at være i fuldkommen kontrol over for din partner, kan du og I få glæde af en fræk gag. Skal det være helt gennemført, kan gagballen kombineres med eksempelvis manchetter eller håndjern, masker, kæder og andet lir, som kan være med til at gøre bondagelegen endnu frækkere.

Er der forskel på en gagball og gag?

Fællesbetegnelsen ”gags” dækker over alle former for mundknebler. De kan imidlertid have vidt forskellige udformninger, og hvad bæreren får i munden er derfor også forskelligt. Ofte er der tale om en bold – deraf navnet gagball. En gagball eller ball gag er altså ganske enkelt en mundknebel, der består af en bold, som bæreren får i munden og en rem, som spændes om nakken på bæreren.

Der ér altså en smule forskel på en gag og en gagball. Sidstnævnte er per definition det samme som førstnævnte, imens det samme ikke nødvendigvis gælder den modsatte vej rundt.

Rigtig mange gags er imidlertid fremstillet som netop ball gags, og det er også derfor, betegnelserne glider så meget sammen, som de gør. Om du søger efter det ene eller det andet i din yndlingssexshop, får du sandsynligvis vist mange af de samme produkter, da betegnelserne ”gags” og ”gagballs” i dag i høj grad bruges i flæng om alle former for mundknebler.

kvind med gagball i munden

Hvem kan få glæde af en gag?

kvinde med gagballAlle kan få glæde af en gag eller en gagball. Du kan finde sådanne i mange forskellige udgaver, og uanset hvor kinky du gerne vil have det, kan du derfor også finde en gag, der falder i din smag.

Særligt hvis du tænder på de lidt mere dystre sexlege, hvor der bliver eksperimenteret med dominans og underkastelse, er det oplagt at kigge nærmere på gagballs. Faktisk er sådanne stort set ikke til at komme udenom, hvis du bevæger dig inden for det mørkere fetichunivers.

Om du er til helt hardcore BDSM-sex, eller du blot nyder at spice tingene en smule op ved hjælp af dominans, kan du få glæde af en gagball. Der findes udgaver, som er relativt uskyldige for dig, der ikke er til det alt for kinky og hardcore, men som fortsat gerne vil eksperimentere med dominans. Vil du omvendt gerne have en gagball, der er som skabt til de helt dystre og intense sexlege, kan du naturligvis også finde dét. Der er muligheder nok, og uanset erfaringsniveau og seksuelle præferencer kan du få glæde af en gag.

Du kan enten kombinere din gag eller gagball med andre former for sexlegetøj og -tilbehør, hvis du gerne vil gøre legen endnu mere intens, eller du kan bruge den alene, hvis blot der skal ske noget lidt anderledes i soveværelset. Indimellem er der brug for lidt ekstra ”krydderi” i soveværelset, og skal tingene spices lidt op en dag, er en gagball slet ikke noget dumt sted at starte.

Vælg den rette gag eller ball gag

Som vi også allerede har været inde på, findes der utroligt mange forskellige former for gags og gagballs. Det betyder, at uanset hvad der tænder netop dig, har du mulighed for at finde en mundknebel, der er helt perfekt.

At der er et stort udvalg, betyder imidlertid også, at det kan være svært at vide, hvor man skal starte. Hvis ikke du har den store erfaring med gags, er det tæt på umuligt at vide, hvad der tænder netop dig.

Her nedenfor kigger vi nærmere på nogle af de mange forskellige typer gags. På den måde bliver det forhåbentligt lidt nemmere for dig at finde frem til den rette løsning. Derudover gælder det for gagballs akkurat ligesom for alle andre former for sexlegetøj – du kan med fordel prøve lidt forskelligt af. Blot fordi du måske ikke er imponeret af den første gagball, du prøver, kan det sagtens være, at den anden, tredje eller fjerde model er lige i øjet.

Desuden skal du huske på, at det umiskendeligt ér en noget speciel følelse at have en knebel i munden. Derfor kan det også sagtens være, du lige skal vænne dig til det, før du kan begynde at nyde det. Lad derfor endelig være med helt at afskrive gagballs blot fordi din første oplevelse med en sådan ikke var helt perfekt. Det kan sagtens være, du bare lige skal have tid til at vænne dig til følelsen, så giv gerne din gagball en ekstra chance eller to.

Den perfekte gag for begynderen

Er det første gang, du skal prøve kræfter med en gagball? Så kan du med fordel vælge en model med huller i, som gør det nemmere for dig at trække vejret, når du er iført din gagball. Har du en massiv bold i munden, bliver du fuldkommen frataget muligheden for at trække vejret igennem munden, og det kan være en noget speciel følelse.

Ud over at du kan vælge en model med huller i, kan du også overveje en blød model, hvis du er ny i verden af gags. Det kan virke mindre overvældende at have en blød bold i munden, end det gør at få lukket munden med en bold i for eksempel hårdt lædermateriale.

Vil du have mulighed for langsomt at rykke dine egne grænser, kan du overveje at investere i en oppustelig gag. En sådan gør det muligt for dig løbende at justere størrelsen på selve bolden. Efterhånden som du bliver mere og mere fortrolig med dit nye stykke sexlegetøj, kan du gøre ballgaggen større og dermed rykke dine egne grænser.

Når det skal være lidt mere hardcore

Er du allerede bekendt med gagballs, og ønsker du nu at prøve kræfter med noget lidt mere specielt eller lidt mere hardcore? Så findes der heldigvis massevis af gagballs for dig, der slet ikke kan få det kinky nok.

Ønsker du ikke at lukke munden på din partner, men derimod at åbne den? Så kan du investere i en gag med en ring i. I stedet for, at bæreren så får en kugle eller bold i munden, får vedkommende en ring i munden. Derved holdes munden fuldkommen åben, og som dominerende part har du mulighed for at udnytte dette akkurat, som du har lyst til.

I kategorien gags finder du desuden dildogags. Her får bæreren spændt en dildo rundt om hovedet. Munden holdes lukket akkurat ligesom med de mange andre former for gags, men bæreren har nu en dildo stikkende ud fra munden. Denne kan bruges til alverdens forskellige sager, som det passer bæreren – og den dominerende part.

Lige så vel som du kan finde gags med dildoer på, kan du også finde modeller, der tryller bærerens mund om til en vagina. En sådan holder munden på bæreren åben, så han eller hun er klar til at tage imod, og så kan du som mand ellers bare slå dig løs.

Som du nok kan fornemme, er der masser af forskellige muligheder med gagballs. Uanset hvor kinky du gerne vil have det, kan du derfor også finde en gagball, der er helt perfekt for dig.

Hvorfor benytte en gagball?

Som vi også har været inde på, er hovedformålet med en gagball at gøre det umuligt for bæreren at sige noget. Den er altså ideel at gøre brug af i frække dominanslege, hvor du gerne vil opleve at have fuld kontrol over din partner. Med en gagball i munden kan han eller hun ikke gøre andet end at adlyde, og du kan derfor helt selv bestemme slagets gang.

Med en åben gagball med en ring som bidsel fremfor en bold, får du som dominerende part desuden fri adgang til bærerens mund. Det kan virke utroligt ophidsende på dig, og samtidig virker det ydmygende på bæreren – hvilket igen sandsynligvis ophidser dig.

Generelt er der en hel del ydmygelse forbundet med gagballs. For eksempel har du ikke mulighed for selv at styre dit mundvand med en gagball i munden, og det kan virke meget ydmygende. Nyder du og din partner at eksperimentere med dominans, finder I det sandsynligvis også frækt at lege med ydmygelse i soveværelset for at gøre legen endnu mere intens. Er det tilfældet, er en gagball helt perfekt til formålet.

En gag giver jer mulighed for på forskellige måder at lege med magtfordelingen i soveværelset. Den giver den ene part mulighed for at være i fuldkommen kontrol, imens den anden part ikke kan gøre andet end at lade sig beordre rundt.

Find den perfekte gag til netop din lyst

Der findes gagballs for enhver. Uanset hvor meget erfaring du har med sådanne, og om du er til det helt kinky eller ej, kan du finde en ball gag, der tænder netop dig.

Har du ikke før prøvet kræfter med gags, kan det være en idé at starte ud med en blød gagball eller en gag med huller i. Sådanne kan du naturligvis også fortsat nyde at bruge, selvom du har megen erfaring med gags i forskellige afskygninger. Der er ingen, der siger, at du behøver at ”opgradere” til noget vildere eller mere kinky, blot fordi du allerede er bekendt med gagballs. Har du det bedst med en model, der giver dig mulighed for at trække vejret frit igennem munden, skal du naturligvis holde dig til en sådan.

Ønsker du at prøve kræfter med noget lidt mere specielt, er der rig mulighed for at gøre dét. Du finder i dag et væld af forskellige gags og gagballs, så hvad end du finder allermest sexet, kan du finde en model for dig.

Ønsker du og din partner at prøve noget lidt anderledes af sammen og rigtig komme tæt på hinanden? Så kan I overveje at investere i en dobbelt gagball. På en sådan er der to remme spændt på den samme bold fra hver sin side. I har altså samme bold i munden, og på den måde er I helt tæt på hinanden i akten. Ingen af jer har imidlertid mulighed for at sige noget, og I er derfor nødt til blot at lade jeres kroppe tale og lede jer. Dét kan føre til nogle utroligt intense oplevelser i soveværelset.

En dobbelt gagball kan naturligvis også med fordel bruges, hvis du har hele to ulydige undersåtter, du gerne vil kontrollere på én gang. Der er muligheder nok.