Lovense – appstyret sexlegetøj - giv nydelse på afstand

Er du i et langdistanceforhold? Og synes du, at det er svært at få sexlivet til at fungere på afstand? Så er sexlegetøj fra Lovense noget for dig. Med de forskellige produkter fra firmaet kan du og din partner sidde i hver sin ende af landet eller forskellige steder i verden og stimulere hinanden med et stykke sexlegetøj, der er forbundet via en app.

Det kan også være, at I har lyst til at pirre hinanden i offentligheden. Forestil jer, at I sidder på en restaurant og via appen styrer jeres sexlegetøj til skiftevis at stimulere hinanden. Legetøjet er lydsvagt, så ingen andre end jer ved, hvad der foregår under tøjet. Det er utrolig frækt. Hvis du synes, at sexlegetøj fra Lovense lyder spændende, så læs med videre. Vi gennemgår, hvilke produkter der findes, og hvordan du kan bruge dem sammen med din partner eller alene.

God læselyst – og god fornøjelse med de sjove apps! <3

lovense lush app-styret

Køb din lovense her

Indholdsfortegnelse

Hvad er Lovense?

Lovense er et Hong Kong-baseret firma, som producerer sexlegetøj. Firmaet blev grundlagt i 2009 og har specialiseret sig i langdistance-sexlegetøj. For at være mere specifik har Lovense specialiseret sig i teledildonics. Det vil altså sige, at deres sexlegetøj udnytter teknologiens muligheder. Via bluetooth eller wi-fi kan to stykker sexlegetøj interagere med hinanden, så partnere via en app på telefonen kan stimulere hinanden over lange afstande.

Firmaet er i dag verdensførende inden for langdistance-sexlegetøj. Produkterne er ikke blot smarte, men også nemme at bruge. Det kræver kun, at du har adgang til Bluetooth eller wi-fi. Deres mest populære stykke sexlegetøj er Lovense Lush, som tog verden med storm i 2015. Det er en vibrator til G-punktet med en kraftig og lydsvag motor, som partneren kan styre via appen. Vi kommer nærmere ind på denne og andre Lovense-produkter senere i artiklen.

Hvem kan få glæde af sexlegetøj fra Lovense?

Det appstyrede sexlegetøj blev oprindeligt udviklet til par i langdistanceforhold. Ejeren af firmaet var selv i et langdistanceforhold og savnede at nyde sin partner på afstand. Legetøjet er altså primært tiltænkt par, der vil opretholde intimiteten på afstand. Produkterne er dermed en genial løsning på det frustrerende problem, når I gerne vil bevare intimiteten, men ikke er sammen. Det smarte sexlegetøj giver uanede muligheder. Før I ved af det, har I et virtuelt sexliv, der føles ægte, nært og ikke mindst nydelsesfuldt.

Du kan dog også bruge sexlegetøjet i stedet for almindeligt sexlegetøj. Der er noget frækt over at styre de stimulerende vibrationer via teknologi. Selvom det er dig selv, der styrer vibrationerne via appen, føles det på pirrende vis mere ukontrolleret end med en manuel vibrator. Desuden er sexlegetøj fra Lovense smart, hvis man har gigt eller smerter i hænderne. Du skal nemlig ikke bevæge sexlegetøjet med håndkraft, men udelukkende styre det gennem appen på din telefon.

Sådan bruger du sexlegetøj fra Lovense

lovense app til sexlegetøjFor at komme i gang med sexlegetøj fra Lovense kræver det kun, at du har adgang til wi-fi eller Bluetooth via eksempelvis din mobiltelefon eller tablet, og at du henter Lovense-appen. Hvis du vil bruge produkterne sammen med en partner, der er langt fra dig, er det naturligvis wi-fi, du skal bruge, da Bluetooth ikke rækker så langt. Du kan altså sidde på den anden side af jorden og stimulere din partner hjemme i Danmark – ligesom din partner kan stimulere dig. Er I derimod sammen ude i offentligheden, kan I sagtens bruge Bluetooth til at forbinde jeres sexlegetøj.

Nu har vi det tekniske på plads, men hvordan bruger du det appstyrede sexlegetøj i praksis? Der er mange muligheder, og det afhænger af, hvilket produkt du vælger. Der findes alt lige fra en Lovense-dildo til forskellige vibratorer og penis-sleeves, som kan give ultimativ nydelse til kvinder og mænd – uanset om du vil have en fræk solooplevelse eller dele den med din partner. Fælles for produkterne er, at du styrer vibrationsmønstrene via appen. Du kan vælge mellem forskellige vibrationsmønstre i appen. Som prikken over i’et kan du endda bruge vibrationerne sammen med musik på din telefon og få en ophidsende oplevelse i takt til musikken.

Lovense giver par mulighed for at give hinanden en fræk sexoplevelse på afstand

langdistanceforholdHvis I er et par, der ofte er på farten eller adskilt i længere perioder, findes der sexlegetøj fra Lovense, hvor I kan styre hinandens sexlegetøj. Det betyder, at I kan stimulere hinanden via appen. På den måde kan I simulere en sexoplevelse og komme helt tæt på hinanden, selvom I er langt væk fra hinanden.

Er I interesserede i sådan en sexoplevelse, kan I kigge nærmere på Max og Nora. Det er to stykker sexlegetøj til henholdsvis mand og kvinde, som er beregnet til at fungere i et frækt samspil. Lovense Max er et penis-sleeve til manden, mens Lovense Nora til kvinden er en dildo formet som en rabbit vibrator. Lovense Max er et onaniprodukt, der minder om kvindens skede. Manden indsætter penis i sleevet, som kan suge og vibrere med forskellige hastigheder.

Rabbit vibratoren til kvinden har roterende perler i skaftet, der stimulerer G-punktet. Som bonus har vibratoren en kanin foran på skaftet, som kan stimulere klitoris. Det unikke er, at de to stykker sexlegetøj kan kommunikere sammen. Hvis manden eksempelvis bevæger sin penis hurtigt i sleevet, kan kvinden mærke de hurtige bevægelser via rabbit vibratoren. Ligeledes vil kvindens bevægelser med Lovense Nora blive overført til mandens Lovense Max. Det er altså det tætteste, I kommer på fysisk kontakt. Mange par er glade for disse produkter, da det virker pirrende og ægte, at den enes bevægelser stimulerer den anden.

I kan naturligvis også bruge produkterne hver for sig, hvis I trænger til lidt solosex. Begge produkter kan betjenes hver for sig via appen eller legetøjet. Ligeledes kan du også bruge det frække legetøj uden at have en partner. Så fungerer legetøjet blot som almindeligt sexlegetøj – dog med det tvist, at du kan styre legetøjet via appen, og du har mange flere forskellige stimulationsmønstre end med en almindelig vibrator.

Lovense er perfekt til et pirrende forspil

Lovense Lush er firmaets mest kendte produkt. Det kom på markedet i 2015 og blev hurtigt en stor succes. Produktet er en vibrator til G-punktet, som passer i kvindens skede. Ligesom andet legetøj fra Lovense kan du eller din partner styre vibratoren via appen. Produktet er særligt populært hos par, der finder det ophidsende at stimulere hinanden i offentligheden. Kvinden kan nemlig sætte vibratoren op i skeden og gå rundt med den under tøjet. Vibratoren er lydsvag, så ingen kan høre, når din partner sender lystfulde vibrationer gennem dit underliv. Det er jeres lille hemmelighed.

Det er ophidsende at pirre hinanden på denne måde, mens der er andre mennesker til stede. Det kan være svært at holde fokus på samtaler, når du pludselig mærker de kraftfulde vibrationer skylle ind over dig. Det er med at passe på, at I ikke kører den helt til klimaks. I stedet kan I bruge Lovense Lush som forspil, når I er ude blandt andre mennesker. Det er både frækt for den part, der har legetøjet på, men også for den part, der styrer vibrationerne. Måske kan I holde den kørende hele aftenen, eller I må overgive jer og forlade selskabet før tid. Uanset hvad, så vil I begge være i godt humør, når I kommer hjem og endelig kan flå tøjet af hinanden.

Lovense til stimulering af anus

lovense app-styret butt plugHvis du er til stimulering af anus, har Lovense også frække tilbud til dig på den front. Der findes forskellige butt plugs, som også kan styres på afstand. De fås i forskellige størrelser. Så kan du selv vælge, hvor meget du vil fyldes ud. Du kan nyde den anale stimulering alene eller i frækt selskab med en partner. Ligesom med de andre produkter kan du fjernstyre de forskellige butt plugs. Der er altså den samme mulighed for at gejle hinanden op, uanset hvor langt I er fra hinanden. Hvis I er i samme rum og for eksempel er til fest sammen, kan I pirre hinanden med de kraftige vibrationer.

Uanset hvilken type stimulering du kan lide, findes der altså helt sikker noget for din smag. Du kan med fordel kombinere flere af de fjernstyrede stykker sexlegetøj. Så kan du vælge den type stimulering, der passer til dit humør. Fordelene ved det fjernstyrede sexlegetøj er mange. Uanset om du er mand eller kvinde, er i et forhold eller single, vil fjernstyret sexlegetøj være et hit. Det gælder bare om at eksperimentere og finde det produkt, der får kroppen til at skælve.

Hvorfor er sexlegetøj fra Lovense så populært?

Som du nok kan fornemme, er sexlegetøj fra Lovense populært verden over. Det skyldes især den unikke teknologi, som har gjort det muligt for par at have et sexliv på afstand. For hvorfor skal par i et langdistanceforhold undvære sex? Med de mange muligheder i dag er sex ikke længere en mangelvare i et langdistanceforhold.

Det fjernstyrede sexlegetøj er en unik opfindelse, som tilfredsstiller et af de mest basale behov, vi mennesker har: sex. Du kan have nok så mange Skype- og telefonsamtaler med din partner, men det bliver aldrig det samme som fysisk intimitet. Telefonsex kan fungere for nogle par, men igen kan det være en tom fornemmelse, at I ikke kan røre og mærke hinanden. Det kan I med fjernstyret sexlegetøj, der kan kommunikere sammen. Dine bevægelser bliver via appen sendt videre til din partner og omvendt.

Ud over at være perfekt til par giver den appstyrede teknologi også nye muligheder til singler. Der findes utallige vibrationsmønstre i appen og mulighed for at designe dine egne vibrationsmønstre. Der er altså ikke bare tale om tre til fem standardindstillinger. Med Lovense bliver nydelse legende og eksperimenterende. Mulighederne for at have en hemmelighedsfuld seance kørende har også gjort det fjernstyrede sexlegetøj populært. Der findes ikke noget mere pirrende end at overgive kontrollen til en anden og bare tage imod.

Sådan kommer du i gang med fjernstyret sex

lovense lush 2Hvis du har fået lyst til at prøve fjernstyret sex, er det bare med at kaste dig ud i det. Har du en partner, kan det kun gå for langsomt med at foreslå det frække sexlegetøj. Det er helt sikkert et forslag, der vil vække begejstring – især hvis I er i et langdistanceforhold. Legetøjet er en oplagt mulighed for at bevare intimiteten og flirten i forholdet. I vil hurtigt opleve, at I nærmest kan blive helt nyforelskede igen, når først I bringer det frække legetøj ind i forholdet.

Lovense-sexlegetøj er perfekt både til nybegynderen såvel som den erfarne bruger af sexlegetøj. Produkterne er supernemme at bruge og kommer med udførlige instruktioner. Der er således ikke noget særligt, du skal tage hensyn til, når du skal vælge dit fjernstyrede sexlegetøj. Du kan frit vælge mellem de mange modeller. Hvis I er et par, der vil have mest muligt ud af jeres fjernstyrede sexlegetøj, anbefaler vi modeller som Max og Nora. Disse modeller kan som nævnt snakke sammen, så dine bevægelser påvirker, hvad din partner føler – og omvendt. Så får I den ultimative sexoplevelse, der føles intens og ægte.

Det fjernstyrede legetøj er også oplagt at give hinanden i gave. Modsat almindeligt sexlegetøj opfylder denne type sexlegetøj nemlig jeres begges behov. I bliver glade for, at I sammen kan eksperimentere og lege med hinanden. Det bliver jeres hemmelige projekt, som I har sammen. På den måde kan I styrke intimiteten og nærheden i jeres forhold. I kan også drille hinanden lidt. Aftal for eksempel et tidspunkt, hvor I begge eller en af jer har legetøjet på. I kan lade være med at aftale, hvornår løjerne skal begynde. Så bliver I pludseligt overraskede, når I mærker den første vibration strømme gennem kroppen. Det er både en rar følelse rent fysisk, men det er også rart, at du ved, at din partner tænker på dig.