Guide: Find den rette dildo med sugekop

Er du på udkig efter en ny dildo? Så bør du i særdeleshed overveje en model med sugekop. En sådan giver dig en lang række nye muligheder for at opnå intens nydelse, og vil du forkæle dig selv, er denne type dildo derfor også værd at kigge nærmere på.

Vil du vide mere om dildoer med sugekopper og måske blive klogere på, hvilken model du skal vælge? Så er du landet det helt rigtige sted. Her kigger vi nemlig nærmere på netop sugekopdildoer og de mange fordele ved disse. Derudover kommer vi ind på nogle af de mange forskellige former for sugekopdildoer, der er at vælge imellem.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

dildo med sugekop

Indholdsfortegnelse

Hvorfor vælge en dildo med sugekop?

Som du måske har regnet ud, er der en sugekop på en sugekopdildo. Det vil kort og godt sige, at du kan sætte den fast på enhver glat overflade i dit hjem. Om det er på badeværelset, i køkkenet eller i soveværelset, du gerne vil slippe din lyst fri, kan du således gøre det. Det åbner virkelig op for mange nye muligheder for tilfredsstillelse.

Det helt geniale ved sugekopdildoer er desuden, at du har hænderne fri, når du benytter en sådan. Imens du bliver penetreret af din dildo, kan du således bruge dine hænder til andre væsentligt sjovere ting end at holde en dildo på plads. Lad dem gå på opdagelse på din krop, imens du lader dildoen gøre resten af arbejdet.

En anden fordel ved denne type dildo er, at du med en sådan får en meget naturtro oplevelse. Lader du dig for eksempel tage bagfra af din dildo, vil det i høj grad minde om at være sammen med en vaskeægte mand. Vil du have en naturlig onanioplevelse, er dildoer med sugekopper således en god løsning.

Brug din dildo med sugekop alene og i frækt selskab

Du kan naturligvis få masser af glæde af din dildo med sugekop alene, men du kan faktisk også med fordel nyde den sammen med en partner. En dildo med sugekop kan fungere som den tredje part, I måske begge har en fræk fantasi om at inddrage i legen. Uanset ”parkonstellationen”, kan I få glæde af en dildo med sugekop sammen, så hold jer endelig ikke tilbage.

Ud over at I kan sætte dildoen med sugekop fast på alt lige fra flisevægge til borde og stole, kan mange af disse sugekopdildoer også sættes fast på forskellige former for underdele. På den måde kan jeres dildo med sugekop i en fart trylles om til en strap-on, hvis det er dét, I har lyst til at eksperimentere med.

Sidst men ikke mindst kan en dildo med sugekop naturligvis også bruges som helt almindelig dildo. Det er intet krav, at sugekoppen benyttes, og passer det en dag bedst af bruge den håndfri dildo som almindelig dildo, gør du eller I naturligvis bare dét. Med en dildo med sugekop er der altså alverdens forskellige anvendelsesmuligheder, og det er derfor også kun fantasien, der sætter grænser. Vil du eller I prøve noget nyt af, er en sugekopdildo et oplagt valg.

Find den perfekte sugekopdildo til din lyst

sugekop dildo i sortDu kan finde håndfri dildoer i alverdens forskellige afskygninger – akkurat ligesom det er tilfældet med almindelige dildoer. Ønsker du for eksempel at finde en dildo med indbygget vibrator i, kan du altså fortsat sagtens finde en sugekopdildo.

Ud over at forskellige dildoer med sugekopper kan have forskellige særligt pirrende funktioner, gælder det naturligvis også, at du kan finde sådanne i alverdens forskellige størrelser, former og farver. Om du vil have en mindre dildo, eller du er til de helt store krabater, kan du finde en dildo med sugekop, der er helt perfekt for dig.

Mange af disse håndfrie dildoer er udformet med fokus på i høj grad at minde om ”den ægte vare”. Det vil sige, at de har en realistisk penisstørrelse og derudover har et markeret hoved og tydelige årer. Ønsker du at finde en dildo, der giver dig en meget naturtro oplevelse, er det en sådan, du skal gå efter.

Er du modsat opsat på at finde en dildo, der er noget langt ud over det sædvanlige? Så kan du naturligvis også finde håndfrie dildoer, som både i forhold til størrelse og udformning ligger langt fra det naturlige mandlige lem. Dertil kommer, at de kan findes i alle regnbuens farver, så du frit kan vælge, om du vil have en hudfarvet model eller en udgave i eksempelvis pink, blå eller lilla. Mulighederne er tæt på uendelige.

Sugekopdildoerne er typisk fremstillet i blødt silikonemateriale, men det er også muligt at finde udgaver i andre materialer. Investerer du i en dildo i netop silikone, skal du huske på, at du ikke må bruge silikonebaseret glidecreme sammen med denne. Silikoneglidecreme kan i mange tilfælde ødelægge en silikonedildo, så vælg hellere en vandbaseret udgave.

Slip fantasien og lysten fri med en håndfri dildo

Du bør ganske enkelt ikke snyde dig selv for oplevelsen af at blive forkælet af en dildo med sugekop. Den giver dig nogle helt unikke muligheder for nydelse, da den kan monteres på enhver glat overflade. Det vil sige, at du kan slå dig løs med din håndfri dildo stort set hvor som helst i dit hjem. Sugekopdildoen giver dig samtidig mulighed for at prøve stillinger af, du end ikke før havde overvejet, og er du glad for at eksperimentere, er en sådan ganske enkelt et must have.

Uanset om du er single eller har en partner, kan du få glæde af en dildo med sugekop. Den kan bruges på utallige forskellige måder, så det er vitterligt kun fantasien, der sætter grænser. Som par kan I eksperimentere med sugekopdildoen som en tredje medspiller, og alene kan du få en naturtro penetreringsoplevelse ved hjælp af din håndfri dildo.

Sugekopdildoer er intet mindre end geniale, og vi kan derfor heller ikke anbefale dem nok. Har du ikke allerede en derhjemme, er det derfor blot om at finde en model, der falder i din smag og så ellers komme i gang med at eksperimentere. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.