Penisring

Udvalget inden for sexlegetøj til mænd er vokset gevaldigt de seneste år. Før i tiden var det hovedsageligt dildoer, vi kendte til. Men i dag ser billedet helt anderledes ud. Nu er der nemlig gode muligheder for ekstra nydelse under samleje eller med sig selv.
Blandt de mange muligheder finder vi den populære penisring. Produktet omtales også pikring og er kendt verden over. Dette stykke sexlegetøj er simpelt og nemt at bruge, og så fylder det næsten ingenting. Til gengæld kan du opnå en helt unik nydelse ved brug af denne.

Her kan du læse meget mere om den populære penisring. Den kommer i mange forskellige udformninger, og det er helt op til dig at vælge den model, der passer dig bedst. Vi hjælper dig selvfølgelig godt på vej i artiklen. Vi fortæller mere om, hvad en penisring er for noget, og hvad den helt præcist gør for dig. Samtidig kan du læse mere om forskellige former for penisringe. Så er det nemmere for dig at beslutte, hvilken model du foretrækker.

Sæt skub i sexlivet og få en erektion helt udover det sædvanlige! <3

penisring

Indholdsfortegnelse

Hvad er en penisring?

Først og fremmest synes vi, at vi gerne vil gøre det klart, hvad vi taler om. En penisring er nemlig en lille, rund ring, der påsættes ved roden af penis. Denne ring hjælper helt grundlæggende manden til at holde sin erektion længere.

Erektion er ganske enkelt, når blodet strømmer til penis. Dermed fyldes alle blodkar, og det vil resultere i, at penis bliver stiv. Penis vil derfor også blive slap, når blodet løber tilbage igen. Det er her, hvor en penisring kommer ind i billedet. Den vil sidde og stramme til om roden på penis. Det vil stoppe blodet fra at løbe væk fra penis igen, og dermed vil du kunne bibeholde erektionen.

Ligesom alle andre organer har kønsdelene også brug for blod. Gennemstrømningen sker gennem små blodkar, der sidder meget tættere på huden, end man tror. De sidder lige ved overfladen, hvilket giver os muligheden for at påvirke blodets tilbageløb. En stramning omkring penis vil altså stoppe denne tilbagestrømning.

Måske det lyder en smule farligt, men det er det heldigvis ikke. Det er dog vigtigt, at du får en penisring i den helt rigtige størrelse. Hvis den strammer for meget, vil du nemlig opleve, at blodet heller ikke kan strømme ud i penis. Du må også kun bruge din penisring i op til en time ad gangen. Nogle gange skal du prøve den flere gange, før du har vænnet dig til følelsen af at have den på. Giv det nogle forsøg, og se, om det er noget for dig. Men det tror vi nu på, at det er.

Hvad gør en penisring?

Ovenfor har vi allerede været inde på spørgsmålet. En penisring sørger for, at du kan holde din erektion længere. Samtidig vil den tilbageholdte blodmængde i penis være med til at gøre den ekstra følsom ved stimulering. Det kan altså give dig en endnu bedre oplevelse at bruge en penisring.

Du kan både bruge den under samleje og med dig selv. Det kan også være en god mulighed til et forspil. Lad din partner styre slagets gang og på den måde få den største nydelse ud af oplevelsen. Du finder samtidig forskellige penisringe, der har nogle funktioner. Disse vil gøre det endnu bedre for dig ved brug. Og netop de forskellige muligheder vil vi komme ind på nedenfor. Så er du godt klædt på til at købe en penisring.

Sådan bruger du en penisring

Nu kender du de tre typer inden for kategorien. Men hvordan bruger du dem helt præcis? Her kan du læse mere om, hvordan du anvender de forskellige typer. Så er du godt klædt på, når du skal i gang med at udforske dine muligheder.

Vi starter med den klassiske igen. Du fører blot ringen ned til penisroden. Du kan gøre det, både når den er slap og stiv. Penisringen skal sidde og stramme under samleje eller onani. Du kan med fordel anvende glidecreme til at sætte den på plads, så den ikke ruller sig sammen på penis.

Det er heller ikke kompliceret med en penisring med vibrator. Her gør du præcis det samme, som er beskrevet ovenfor. Især ved denne version er det en fordel at anvende glidecreme til at sætte den på plads. Når ringen sidder, hvor den skal, kan du starte vibratoren. Overvej nogle bestemte sexstillinger, hvor kvinden virkelig kan mærke vibrationerne. Det kan eksempelvis være, hvis hun sidder øverst.

En smule mere kompliceret er det med den sidste type. Her fører du igen penisringen ned til penisroden. Dette skal helst ske, inden du har fået erektion. Så er det nemmere at placere dine kugler det rigtige sted. Brug igen glidecreme til at skubbe den rigtigt på plads. Har du en tilhørende del til anal stimulering, skal du sørge for en stilling, hvor denne rammer det rigtige sted.

Sådan finder du den bedste penisring

Så er spørgsmålet jo bare, hvordan du finder den bedste penisring? Vi har selvfølgelig gjort det hele nemmere for dig. Her finder du en forklaring på de tre overordnede typer af penisringe, der er på markedet. De kan nemlig inddeles i den klassiske penisring, penisring med vibrator og penisring til både penis og kugler.

Lad os starte med den klassiske model. Denne type er meget simpel og består oftest af en ring i blødt gummi. På den måde kan den også give sig en smule ved brug. Den kan sammenlignes lidt med en elastik til håret. Denne ring strammer let om roden, og det er en god idé altid at starte med denne model. Den er tilmed billig, og så kræver den ingen batterier ved brug.

Den anden model er en vibrerende penisring, der er særdeles populær. Her får du en penisring med en lille motor på, der får den til at vibrere. Denne vibration kan både glæde en kvinde ved samleje, da den vil stimulere hendes klitoris, og dig selv. Vibrationen kan virke pirrende for dig, og så er det en god måde at øge intensiteten under samleje.

Slutteligt har vi en penisring, der ikke kun gør noget godt for penis. Den vil samtidig stimulere dine kugler. Nogle af disse har endda en form for dildo, der kan stimulere anus ved brug. Denne version kan give dig den ultimative oplevelse, men er samtidig en smule mere kompliceret. Derfor er dette produkt for dig, der allerede har stiftet bekendtskab med den klassiske penisring.

Tjek kvalitet og pris

penisring med vibratorNår du har besluttet dig for den type, du ønsker at få fingrene i, er det blevet tid til at finde den rette model. Her er det altid vigtigt at have øje for kvaliteten over for prisen. Penisringe er generelt set et særdeles billigt stykke sexlegetøj, men det kan godt betale sig at købe de lidt dyrere modeller. Det gælder især for dig, der vil have en med vibrator eller en, som også kan stimulere kuglerne.

Materialet er ofte silikone, og du bør altid sikre dig, at det er 100% silikone. Hvis du gerne vil kunne bruge den i badet, skal du også have øje for, om den valgte penisring er vandtæt. De vibrerende ringe er nemlig ikke altid vandtætte. Og så kan du kigge efter antallet af vibrationsniveauer. Nogle modeller har flere niveauer, hvilket kan tilfredsstille kvinden yderligere.

Der findes også justerbare penisringe. Det kan være en god mulighed, hvis du har svært ved at vurdere størrelsen. Samtidig kan du selv bestemme, hvor stramt den skal sidde. Alt efter hvor stramt den sidder, vil du få vidt forskellige oplevelser med din penisring.

Rengøring er vigtigt

Selvom din penisring sidder ved penisroden, er det stadigvæk vigtigt med grundig rengøring efter brug. Der kan samle sig mange bakterier i kanten af ringen. Derfor skal du altid gøre den grundigt rent med varmt vand og sæbe efter brug. Det er heldigvis ganske nemt og ligetil for dig.

Brug gerne varmt vand og specialsæbe til rengøring. Der findes rengøringsmidler, der egner sig særligt til sexlegetøj. Disse anbefaler vi selvfølgelig, så du kan få den gjort rent på den bedst mulige måde. Efterfølgende skal du blot lade den tørre, og så er den klar til brug igen.

Sådan bruger du penisringen ved forspil

bedre erektion med en penisringI dette afsnit kommer vi med en lille guide til, hvordan du kan få brugt din penisring på den helt rigtige måde. Så kan du opnå den rette erektion og blive sendt til skyerne. Der er forskellige måder at bruge penisringen på, hvis vi kigger på forspillet. Du kan selv stå for arbejdet, og du kan også lade din partner om at gøre det for dig.

Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af forspillet, kan du med fordel få din partner til at bruge din penisring. Lad din partner tage styringen og sætte den på penis, så du blot skal slappe af imens. Fordelen ved at bruge en penisring allerede ved forspillet er, at du vil blive opstemt og samtidig kunne mærke den lange erektion. Herefter kan du beholde den på under samleje.

Du skal helst fjerne den inden 30 minutter. Ellers kan det godt blive en mere ubehagelig fornøjelse for dig. Du kan med fordel tage en pause efter 20 minutter og efterfølgende bruge den igen. Det er dog en meget individuel sag, og derfor skal du blot prøve dig frem.

Mærker du det mindste ubehag, bør du fjerne din penisring. Den skal nemlig ikke genere eller stramme for meget, så det ikke er behageligt for dig.

Gode råd ved køb af penisring

Nu ved du alt det, du skal vide om en penisring. Du kender til dens primære formål, og så har vi talt om de tre overordnede typer inden for området. Slutteligt vil vi give dig et par gode tips til at købe den helt rigtige penisring. Vi opsummerer noget af det, vi allerede har været inde på, så du har det hele samlet lige her.

Først og fremmest skal du vurdere, hvilken type der er noget for dig. Er du nybegynder, anbefaler vi den klassiske penisring. Det vil give dig mulighed for at lære produktet at kende, før du får en af de andre. Har du derimod erfaring allerede, kan du nemt tage en af de andre. Hvis du gerne vil have yderligere stimulering, skal du vælge den mere komplicerede model, der også vil stimulere dine kugler.

Samtidig skal du have øje for størrelsen. Selvom langt de fleste penisringe er produceret i silikone, som er et fleksibelt materiale, skal den stadigvæk kunne passe dig godt. Der findes mange forskellige størrelser, så du kan altid finde den rette. Det kan være en fordel at måle dig omkring roden af penis, når du har erektion. Det giver dig en fornemmelse af, hvor stor ringen skal være.

Når du er i gang med at handle ind, skal du huske at købe en vandbaseret glidecreme. Uden glidecreme kan det være svært at sætte ringen på plads. Silikone kan komme til at rive i huden, hvis huden er tør. Det kan være ubehageligt, og det er altid en fordel at undgå dette.

Brug den sammen med andet sexlegetøj

Hvis du skal bruge din penisring ved onani, så har vi et godt råd til dig. Hvis du vil gøre din oplevelse endnu bedre, kan du med fordel anvende en fleshlight samtidig. En fleshlight er et hylster, der er foret med et blødt materiale. Yderst vil der sidde en kunstig skede, som kan simulere et samleje.

Dermed får du den fulde oplevelse af samleje, og du kan gøre det helt for dig selv. Penisringen vil holde din penis stiv inde i hylstret. Her kan du samtidig selv justere, hvor stramt dette hylster skal være. Du skaber selv et vakuum inde i hylstret ved at skrue på en knap i den ene ende. Du kan altså skabe en helt unik oplevelse for dig selv ved at kombinere disse to. Det er både nemt og simpelt for dig, og så kan begge dele nemt gøres rent.