Anal Dildo Guide: Find den rette analdildo

Kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med anal stimulering? Drømmer du om at finde en fræk analdildo, som kan sende dig direkte i den syvende himmel?
Så læs med her. Her på siden giver vi dig nemlig en guide til, hvordan du finder den helt rette dildo til brug ved anal stimulering.

Uanset om du på forhånd har erfaring med analdildoer eller ej, vil du kunne få glæde af guiden. Vi kommer blandt andet omkring nogle af de mærker, du med fordel kan kigge nærmere på, samt hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil have den absolut bedste oplevelse med din nye analdildo.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

anal-dildo

Indholdsfortegnelse

Hvorfor gøre brug af en anal dildo?

Først og fremmest skal vi lige have slået fast, hvorfor du overhovedet skal benytte dig af en analdildo. Uanset om du er mand eller kvinde eller hvad din seksuelle overbevisning er generelt, kan du få glæde af en analdildo.

Det gælder, at den mandlige pendant til kvindens G-punkt faktisk sidder i anus. Derfor kan du som mand også opleve enormt stor nydelse ved at gøre brug af en analdildo, som kan stimulere netop dette punkt.

Som kvinde kan det føles fantastisk at blive fyldt ud i alle huller. Derfor kan du også med fordel overveje muligheden for at kombinere brugen af en analdildo med vaginal penetrering. Du kan naturligvis også blot lade dig opsluge af din analdildo – valget er dit.

Uanset om du er mand eller kvinde, bør du overveje at investere i en fræk analdildo. Ved hjælp af vores guide finder du nemt den perfekte analdildo til mænd og kvinder, der ikke er bange for at prøve noget nyt af.

Brug din anal dildo alene og i frækt selskab

Du kan naturligvis nyde godt af din analdildo i en fræk sololeg. Du kan imidlertid også sagtens inddrage den i parakten, da det kan virke utroligt ophidsende at få en dildo i røven af ens partner.

Som kvinde kan du for eksempel lade dig penetrere analt, samtidig med at du bliver penetreret vaginalt af din mandlige partner. Har du en kvindelig partner, kan I eksperimentere med to dildoer eller med en dobbeltdildo, hvis du ønsker at opleve dobbelt penetrering.

Er du mand, kan du sammen med din kvindelige partner bytte om på rollerne ved at lade hende forkæle dig med en dildo i røven. Det kan naturligvis gøres med en almindelig analdildo, men du kan også lade hende tage dig iført en strap-on. Har du en mandlig partner, kan I naturligvis ligeledes gå på opdagelse i det store udvalg af analdildoer, der er derude.

Som du måske kan fornemme, kan alle få glæde af en analdildo. Det er kun fantasien, der sætter grænser for legen med en sådan, og den kan bidrage med noget særligt i enhver form for seksuel akt. Uanset om du er mand eller kvinde og er til mænd eller kvinder, kan du få glæde af en analdildo.

Hvor stor skal din dildo være?

Når du skal vælge den helt perfekte dildo, skal du først og fremmest afgøre, hvor stor denne skal være. Du kan finde analdildoer i alverdens forskellige størrelser, så uanset dine præferencer er der én, der er perfekt for dig.

Har du ikke tidligere prøvet kræfter med anal stimulering, kan det være en fordel at starte ud med en mindre analdildo. Det kan umiskendeligt virke en smule overvældende at få en meget stor dildo i røven, hvis det er første gang, du prøver kræfter med penetrering på denne måde. Vælg derfor en mindre model, hvis du vil komme godt i gang – så kan du altid købe en større udgave senere hen.

Selvom du har masser af erfaring med analdildoer og måske i forvejen har en hel samling derhjemme, kan det naturligvis fortsat være, du foretrækker en mindre analdildo. Blot fordi du har erfaring, betyder det altså ikke, at du nødvendigvis skal kaste dig ud i nogle af de helt store dildoer, der er at finde. Nogle mennesker foretrækker ganske enkelt en mere diskret stimulering, imens andre foretrækker at blive presset helt til grænsen. Heldigvis er der ikke noget, der er mere rigtigt end andet.

Vil du gerne opleve at blive fyldt helt ud analt, kan du finde massevis af kæmpestore dildoer, du kan bruge til anal penetrering. Uanset hvilke præferencer du har, når det kommer til størrelse, kan du altså finde analdildoer til mænd og kvinder, der er helt perfekte.

Hvilke ønsker har du til udformning?

Ud over at du kan vælge imellem analdildoer i mange forskellige størrelser, findes de også i mange forskellige udformninger. Ønsker du at få en naturtro oplevelse, der i høj grad minder om at blive penetreret af en penis, skal du finde en analdildo i for eksempel blødt silikone. Gå efter en model i en realistisk størrelse og med for eksempel et markeret hoved og tydelige årer langs skaftet.

Vil du have en dildo, der kan give dig en virkelig intens nydelse, men som ikke minder særligt meget om ”den ægte vare”, kan du overveje en af de dildoer, der er en sammensætning af kugler. Disse former for dildoer går også under navnet ”analkugler”.

I dag kan du finde analdildoer til både mænd og kvinder i masser af forskellige varianter. Fælles for dem alle er, at de er fallosformede på den ene eller anden måde, men derfra kan de gå i alverdens forskellige retninger. Nogle er korte og tykke, imens andre er lange og tynde. Nogle er realistiske, og andre minder på ingen måde om det mandlige kønsorgan i udformning.

Har du ikke før prøvet kræfter med en analdildo, kan det naturligvis være svært at vide, hvilken model du skal vælge. Som nævnt kan det være fornuftigt at vælge en mindre udgave, men sådanne kan fortsat fås i mange forskellige udformninger. Prøv at overveje, om du for eksempel gerne vil have en realistisk oplevelse, eller om du vil have noget, der er lidt mere specielt.

Har du ikke den store erfaring med analdildoer – eller dildoer generelt – er det ellers blot om at prøve dig frem. Det er nærmest umuligt at vide, hvad du godt kan lide, før du får prøvet lidt forskelligt af. Vær derfor ikke bange for at kaste dig ud i det og give forskellige dildoer en chance. Selvom du måske ikke bliver sendt i den syvende himmel af den første, du prøver, kan det være, du gør af den næste.

Er der et særligt mærke, du er begejstret for?

Der er rigtig mange forskellige mærker, der producerer analdildoer. Nogle af dem fokuserer udelukkende på anallegetøj, imens andre også står bag en lang række andre former for sexlegetøj. Har du i forvejen gode erfaringer med et særligt brand inden for sexlegetøj, kan det give god mening at kigge på dette, når du skal købe en analdildo. Der er utroligt mange forskellige analdildoer at vælge imellem, så du kan med fordel indskrænke søgningen lidt ved for eksempel at gå efter en specifik producent.

Er du helt på bar bund, kan vi nævne blandt andre B-Vibe, Doc Johnson og You2Toys som mærker, der er værd at kigge nærmere på.

You2Toys er et tysk brand, som står bag en lang række forskellige former for sexlegetøj. De har et ønske om at hjælpe par med at få et endnu bedre sexliv igennem sexlegetøj. De leverer altid produkter af høj kvalitet, men til fornuftige priser. Vil du gerne have mulighed for at prøve lidt forskelligt af uden at blive ruineret, kan du således med fordel kigge nærmere på You2Toys.

I udvalget fra Doc Johnson finder du ligeledes mange forskelligartede produkter, som kan være med til at give dig en endnu bedre seksuel oplevelse – enten alene eller sammen med en partner. Igen er der tale om et mærke, som leverer solide produkter til gode priser, og der er derfor også mulighed for at prøve lidt forskelligt af med produkter fra dette mærke.

Vi kan ikke komme udenom, at produkterne fra B-Vibe er en smule dyrere end dem fra både You2Toys og Doc Johnson. Til gengæld har du her at gøre med et brand, som har specialiseret sig udelukkende i anallegetøj. At al deres fokus ligger på ét specifikt område betyder, at du her får produkter, der virkelig er noget ud over det sædvanlige. Vil du have anallegetøj, der er i absolut topklasse i forhold til både specifikationer og materialer, er dette mærke et godt bud.

Skal der være vibrator eller andre funktioner i din anal dildo?

Du kan i dag finde analdildoer med mange forskellige særlige funktioner i.
For eksempel kan du få fingrene i mange forskellige modeller med indbygget vibrator i.

Rigtig mange både mænd og kvinder nyder at blive forkælet af lækre vibrationer – også analt.
Har du det også sådan, skal du naturligvis gå efter en af de mange analdildoer med indbyggede vibratorer i.
I mange af dem kan du vælge imellem flere forskellige vibrationsmønstre alt efter, hvad der får netop dig til at eksplodere af lyst.

Ud over at du kan finde masser af analdildoer med vibratorer i, kan du også finde analdildoer med mange andre funktioner eller særlige detaljer, som kan gøre din oplevelse endnu bedre.
For eksempel kan du finde dobbeltdildoer, hvis du som kvinde gerne vil fyldes ud i begge huller.

Hvilket materiale skal din analdildo være fremstillet i?

analdildo i glasDu kan finde analdildoer fremstillet i mange forskellige materialer. Hver især har de deres fordele, så det gælder blot om at finde ud af, hvad der tænder netop dig allermest.

Vil du gerne have en dildo, der giver dig en naturtro oplevelse, skal du vælge en model i et blødt materiale såsom silikone eller gummi. Vil du prøve noget helt anderledes, kan du gå helt i modsatte retning og vælge en udgave i glas eller metal. Med en analdildo i glas eller metal har du mulighed for at eksperimentere med forskellige temperaturer. Det kan virke utroligt pirrende enten at opvarme eller nedkøle en dildo en smule for at gøre oplevelsen endnu mere intens.

Ud over at disse materialer giver dig mulighed for at lege med temperaturer, gælder det også, at det ganske enkelt er en helt særlig følelse at blive penetreret af en fuldkommen hård dildo. Uanset hvor opstemt en mand er, bliver han aldrig lige så hård som glas eller metal, og det giver derfor en anderledes oplevelse at lege med dildoer i disse materialer.

Sådan får du den bedste oplevelse med en analdildo

Uanset hvilken analdildo du vælger anbefaler vi, at du bruger godt med glidecreme sammen med den. I modsætning til ved vaginal penetrering er der intet naturligt smøremiddel at gøre godt med, når der er anal forkælelse på programmet. Skal det gå så gnidningsfrit og behageligt som muligt, er det således en fordel at gøre brug af en god glidecreme, når du skal have en dildo i røven.

Du kan finde glidecremer særligt udviklet til anal brug, og en sådan kan du med fordel vælge. En analglidecreme udmærker sig ved typisk at være lidt mere tyktflydende end en normal glidecreme, hvilket er med til at sikre en endnu mere behagelig oplevelse. Mange glidecremer til anal brug indeholder desuden beroligende ingredienser, som er med til at sikre, at det føles behageligt at bruge selv en større analdildo.

Er du helt grøn i denne verden, kan du med fordel starte ud med en mindre analdildo. Du kan eventuelt også overveje en oppustelig dildo, hvis du vil have mulighed for at starte blidt ud, men langsomt rykke dine egne grænser.

Uanset hvad der får det til at kilde alle de rigtige steder i netop din krop, kan du finde en analdildo, der er helt perfekt for dig. De kommer i alverdens forskellige materialer, udformninger, størrelser og farver, så der er nok at vælge imellem. Om du er vant til at gøre brug af analdildoer, eller det er første gang, du skal investere i en sådan, kan du finde en god løsning. Husk desuden på, at blot fordi én analdildo måske ikke gør det for dig, kan det sagtens være, der findes mange andre, du vil nyde. Sørg derfor endelig for at eksperimentere og prøve lidt forskelligt af.