Kæmpe dildo – sådan finder du den rette

Nyder du følelsen af at blive fyldt helt ud? Er du ganske enkelt af den overbevisning, at jo større, des bedre? Så skal du naturligvis have fingrene i en fræk kæmpedildo, som med garanti vil få dig til at eksplodere i vellyst.

Du kan finde massevis af forskellige kæmpedildoer. Derfor kan det også være svært at vælge, hvilken model der er den helt rigtige for netop dig. For at gøre det lidt nemmere, giver vi dig her en guide til valg af kæmpedildo, således at du forhåbentlig får lidt nemmere ved at finde den perfekte løsning.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

kæmpe dildo

Indholdsfortegnelse

Hvor stor skal din store dildo være?

Som du nok kan fornemme ud fra betegnelsen ”kæmpedildo”, gælder det for alle dildoer i denne kategori, at de er væsentligt større end gennemsnittet. Der er altså tale om dildoer, de fleste mænd ikke har lyst til at sammenligne sig med, og selvom mange af dem måske nok forestiller en ægte penis i udformning, er det næppe dét, du skal forvente at møde ude i den virkelige verden.

Er du helt grøn i dildoverdenen, er en kæmpedildo nok ikke stedet, du skal starte. En sådan kan virke temmelig overvældende at bruge, og er du ikke i forvejen en garvet dildobruger, kan du risikere at blive fuldkommen afskrækket ved hovedkulds at prøve kræfter med en kæmpedildo. De helt store megadildoer er ganske enkelt ikke for sarte sjæle.

Er du i forvejen glad for dildoer, og har du et ønske om at opleve at blive fyldt endnu mere ud, er en kæmpedildo til gengæld særdeles relevant at overveje.

Selvom alle kæmpedildoerne per definition er væsentligt større end både den gennemsnitlige penis og den gennemsnitlige dildo, er der fortsat stor størrelsesforskel på forskellige modeller. Noget af det første, du skal beslutte, når du køber kæmpedildo, er derfor, hvor stor den skal være.

Som regel dækker betegnelsen ”kæmpedildoer” over dildoer, der er minimum 19-20 centimeter lange. Er det ikke nok til at tilfredsstille dig, kan vi berolige dig med, at der findes masser af kæmpedildoer, der er endnu større endnu. Du kan således snildt finde dildoer på både 25 og 30 centimeter – og mere til.

Hvilken form skal din kæmpedildo have?

Ud over at kæmpedildoer findes i mange forskellige størrelser, kan du også finde sådanne i mange forskellige former. En stor del af de store dildoer har form som en penis, men du kan også finde udgaver i mange andre udformninger.

Leder du eksempelvis efter en dildo særligt til fisting, kan du finde en model, der er udformet som en knytnæve. Du kan ligeledes finde en stor dildo med form som alt lige fra en havenisse til en støvle – kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænser.

En hel kategori under kæmpedildoer går desuden under navnet ”horse dildos”, fordi de dels er meget store og dels er udformet ligesom lemmet på en hingst. En horse dildo er altså for dig, der vil have noget langt ud over det sædvanlige.

Om du tænder på at prøve noget helt anderledes af, eller du gerne vil have en realistisk dildo, der ”bare” er større end gennemsnittet, kan du finde en kæmpedildo, der falder i din smag.

Har du nogen ønsker til særlige funktioner?

kæmpe sprøjtedildoDet helt fantastiske ved en kæmpedildo er, at den kan fylde dig helt ud. Derfor behøver du sandsynligvis heller ikke mere tilfredsstillelse end den imponerende størrelse i sig selv for at blive opslugt af orgasme efter orgasme. Kan du simpelthen ikke få nok, og vil du derfor gerne have en stor dildo, der er endnu mere pirrende? Så kan du kigge efter en model med særlige funktioner eller detaljer.

Er du glad for at blive pirret af frække vibrationer, kan du for eksempel finde en monsterdildo med indbygget vibrator i. Det kan være med til at gøre oplevelsen endnu mere intens. Du kan desuden også finde mange dobbelte kæmpedildoer, som giver dig som kvinde mulighed for at blive fyldt ud i både det ene og det andet hul.

Ud over at du kan finde dobbelt dildoer, som kan bruges til både vaginal og anal stimulering på samme tid, kan du også finde megadildoer, der er udviklet særligt til anal brug. Du skal nok ikke gå efter en kæmpe analdildo, hvis det er første gang, du prøver kræfter med analdidloer, men er du i forvejen velbevandret i verden af anallegetøj, kan du sagtens kaste dig over en kæmpe analdildo.

Kort sagt findes der kæmpedildoer til ethvert behov og enhver lyst. Gå derfor blot på eventyr i det store dildounivers, og find din nye favorit.

Har du et favoritmærke?

stor gennemsigtig dildoKæmpedildo, monsterdildo, megadildo … Kært barn har mange navne, og der findes i dag en lang række forskellige mærker, der hver især er kommet med deres bud på frække kæmpedildoer. Ønsker du at blive presset helt til grænsen, kan du derfor helt sikkert også finde en kæmpedildo, der får netop dig til at eksplodere af lyst.

Vil du gøre det nemmere for dig selv at finde den helt rette kæmpedildo, kan du med fordel indskrænke din søgen lidt ved for eksempel at kigge på særlige mærker. Er der en producent af sexlegetøj, du i forvejen er begejstret for, giver det således god mening at kigge nærmere på netop denne producents udvalg af kæmpedildoer. På den måde er der knap så mange forskellige modeller at forholde sig til.

Har du ikke i forvejen nogen favoritmærker, kan vi nævne blandt andet Doc Johnson, King Cock og You2Toys som mærker, der er værd at kigge nærmere på. Sidstnævnte er et tysk mærke, der virkelig forstår at levere kvalitet til en god pris. De vil gerne gøre det nemt for par at komme endnu tættere på hinanden ved hjælp af frækt sexlegetøj, men samtidig vil de gerne sikre, at deres priser er på et niveau, hvor alle kan være med.

Lidt samme tankegang ser du hos amerikanske Doc Johnson. De tilbyder ligeledes et bredt udvalg af sexlegetøj i høj kvalitet til fornuftige priser. Hos både You2Toys og Doc Johnson kan du foruden dildoer også finde alverdens andre forskellige former for sexlegetøj.

Hos King Cock har man – som navnet også antyder – valgt at fokusere udelukkende på dildoer. De har specialiseret sig i realistiske dildoer med mange små detaljer, som gør oplevelsen til noget helt særligt. Du finder altså realistisk udformede dildoer i urealistiske, men fantastiske størrelser i deres sortiment.

Sådan får du den bedste oplevelse med din monsterdildo

kæmpe dildo vs lille dildoUanset om du har erfaring med dildoer i forvejen eller ej, anbefaler vi, at du bruger godt med glidecreme sammen med din kæmpedildo. Vi kan ikke komme udenom, at en sådan er en hel del større, end hvad du sandsynligvis har prøvet før. Skal oplevelsen være helt igennem fantastisk, er det derfor også væsentligt at bruge masser af glidecreme. Sørger du ikke for smøremiddel, kan du i værste fald risikere at komme temmelig slemt til skade med din ekstra store dildo.

Når du vælger glidecreme, skal du sørge for at finde én, der passer til den dildo, du har med at gøre. Har du købt en dildo i silikone, bør du ikke bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med denne. Silikonebaseret glidecreme kan ødelægge silikonematerialet, så vælg en vandbaseret glidecreme i stedet.

Har du fået fingrene i en kæmpe analdildo, kan du med fordel købe en glidecreme særligt til anal brug. En sådan indeholder typisk en række beroligende ingredienser, som gør det mere behageligt at benytte en dildo – og særligt en stor en af slagsen – analt.

Om du skal bruge din kæmpedildo vaginalt eller analt, skal der glidecreme til. Uanset hvor våd du som kvinde er, kan du sandsynligvis ikke selv producere smøremiddel nok til, at en monsterdildo kommer til at glide helt gnidningsfrit. Skal din ekstra store dildo bruges analt, er der ganske enkelt ikke noget naturligt smøremiddel at gøre godt med, og så er det endnu vigtigere at huske glidecremen.

Find den perfekte kæmpedildo

Der findes et væld af forskellige kæmpedildoer på markedet. Uanset hvor stor din dildo skal være, kan du derfor også finde en løsning, der er helt perfekt. De har forskellige udformninger, således at du kan finde den megadildo, monsterdildo eller kæmpedildo, der får det til at kilde alle de rigtige steder i netop din krop.

Husk på, at kæmpedildoer ikke er for sarte sjæle. Betegnelsen er ikke en overdrivelse, og du har altså at gøre med virkelig store stykker sexlegetøj, når du kigger på kæmpedildoer. Lad derfor være med at prøve kræfter med en kæmpedildo som det første, hvis ikke du i forvejen har erfaring med dildoer. Husk derudover på, at det kan tage tid at vænne sig til en kæmpedildo, og blot fordi du ikke ryger i den syvende himmel, første gang du bruger dit nye legetøj, kan det godt være, du gør næste gang. Giv blot din krop tid til at vænne sig til den store dildo, så skal du nok komme til at elske den.

Er du af den overbevisning, at det ikke er gørelsen, men størrelsen, er en kæmpedildo intet mindre end perfekt for dig. Så kan du opleve at blive fyldt helt ud så snart, lysten melder sig.