Indholdsfortegnelse

Sexlegetøj til par

Er I kørt lidt surt i det med intimiteten? Eller trænger I bare til at spice jeres sexliv lidt op? Så kunne I overveje at købe noget sexlegetøj. Med et sexlegetøj kan I udforske hinanden, give hinanden mere lyst og opnå dybere og flere orgasmer, både hver for sig og sammen. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det behøver slet ikke være kinky at kaste sig ud i denne verden. Det er blevet mere og mere almindeligt, at der ligger forskellige former for sexlegetøj i de danske hjem. Det er heller ikke længere så stort et tabu, og mange har fået øjnene op for, at det kan hjælpe dem til et bedre og måske mere spændende sexliv. Det er desuden nemt både at finde produkterne og købe dem online, og I behøver derfor ikke at bevæge jer hen i en butik for at finde jeres sexlegetøj.

I denne artikel kan du læse meget mere om sexlegetøj til par. Vi kigger her nærmere på, hvad sexlegetøj egentlig er, og hvad de forskellige produkter kan bruges til. Så hiv fat i din partner, kæreste, kone eller mand, og tjek vores guidelines og beskrivelser her på siden. I finder helt sikkert noget, der kan spice jeres sexliv op. I vil også kunne læse nogle anbefalinger til, hvilke former for sexlegetøj I kan overveje og bør købe. Det kan jo være lidt af en jungle, især hvis det er første gang, I vover jer ud i det. Fordelen ved at finde sexlegetøj her på nettet er, at I stille og roligt kan undersøge området i jeres tempo og på det tidspunkt, der passer jer. Her kan I finde frem til det sexlegetøj, der passer bedst til jer. Bestil hjem og afprøv det. Måske kræver det nogle flere bestillinger, førend I er tilfredse.

God læselyst – og god fornøjelse med et bedre sexliv! <3

sexlegetøj til par

Mest populære kategorier til par

Populært sexlegetøj til par

[wcio_apl_all searchwords= min=1 max=150000 number=8 showbrandselect=1 showgetmoreproducts=0 negativesearchwords="" sku="15858,22165,21563,21573,15588,19247,19782,21439" debug=0]

Hvad er sexlegetøj til par?

Det kan måske være lidt banalt at forklare, hvad sexlegetøj egentlig er. Men ikke desto mindre kan det give dig et bedre billede af, hvad det hele drejer sig om. Sexlegetøj skal ses som et seksuelt hjælpemiddel, der kan være med til at stimulere dit samleje eller din onani. Du kan enten bruge det alene som mand eller kvinde eller som par. Der findes sexlegetøj, som egner sig bedst til kvinden og bedst til manden, og så noget der kan bruges af par.

Dildoen er nok den mest kendte inden for kategorien sexlegetøj. Det er en kunstig penis, som mest bruges af kvinder. Den kan bruges under onani for at opnå nydelse og orgasme, men den kan også bruges af par, især for at kvinden kan opnå flere orgasmer eller større nydelse. Til at tilfredsstille mændene mere er der kommet en kunstig skede på markedet, som er blevet rigtig populær blandt mænd. Både dildo og den kunstige skede fås i forskellige materialer såsom silikone, gummi, plastik og glas og med og uden vibrator.

Hvorfor er det blevet populært at bruge sexlegetøj?

Det er ikke længere så stort et tabu hverken at tale om sex eller om sexlegetøj. Der er kommet mange forskellige produkter på markedet, og de online butikker gør det nemt og bekvemt at handle sexlegetøj. Det kan jo være, at man synes, at det er lidt pinligt at købe det i en fysisk butik. Nu kan I i stedet i ro og mag shoppe rundt på nettet, uden nogen kigger jer over skulderen. Med de mange forskellige produkter er der også kommet mange flere muligheder for stimulans og nydelse og sexlegetøj, der passer lige præcist til jer.

Med det større udbud af produkter inden for sexlegetøj har langt flere danskere også fået øjnene op for sexlegetøjet. Mange har prøvet at bruge sexlegetøj, og de oplever, at de får en langt større nydelse, både ved onani, når de er alene om det, og når de har sex med deres partner. Med sexlegetøj er det meget nemmere at stimulere hinanden og stimulere de helt rigtige punkter hos ens partner. Her er det smart lige at surfe lidt rundt på nettet og tjekke de forskellige produkter ud. Sexlegetøj er designet i mange forskellige versioner, som egner sig til forskellige formål og behov.

Hvordan vælger I det bedste sexlegetøj til par?

sexlegetøj starter kit til parNår I så har taget beslutningen om at få sat lidt mere gang i jeres sexliv eller måske sat jer for at finde noget nyt sexlegetøj, så er det vigtigt, at I får talt sammen og fundet ud af, hvad jeres behov er, hver især. Medmindre en af jer tænker at overraske den anden med noget nyt og anderledes i soveværelset. Men vigtigt er det at kende jeres behov og derefter finde ud af, hvilke produkter der er på markedet. Det kan være, at I skal afprøve nogle forskellige produkter for at finde de rette til lige netop jer eller tale med andre om deres erfaringer og valg af sexlegetøj.

Det kan være, at I gerne vil stimulere penis eller skeden mere eller vil gå efter at stimulere brystvorter eller andre steder på kroppen. Måske vil I afprøve analsex eller noget helt tredje. Mærk efter, hvor jeres behov og lyster ligger. På den måde overskrider I ikke hinandens grænser. Går I på den måde lidt varsomt frem og langsomt til værks, finder I helt sikkert frem til lige det, der spicer jeres sexliv op. Og på den måde får skabt den spænding og nydelse, som I måske går og længes efter.

Bedste sexlegetøj til par

fjernbetjentning sexlegetøj til parNogle af bestsellerne inden for sexlegetøj til par er sæt, som I kan købe, hvor der eksempelvis medfølger en A-Z-guide, dildo, penisring, glidecreme, bind til øjnene m.m. Der findes også et starterkit til jer, der kaster jer ud i at købe sexlegetøj for første gang. Heri finder I alt, hvad I behøver til den første leg og endda tips og ideer til, hvordan I kan bruge det. Andre produkter, der topper, er legetøj til analsex, hvor der findes forskellige produkter til forskellige stimulanser. I kan også lave jeres egen dildo eller finde produkter til blide bindelege – det, der også kaldes for bondage.

Fjernbetjente apparater er også meget populære. Med fjernbetjent sexlegetøj kan I udforske hinandens seksuelle fantasier og gøre det til en fælles oplevelse. Her fås næsten alle slags vibratorer, såsom de populære par-vibratorer, som kan stimulere både kvindens G-punkt og klitoris samt mandens penis under samleje. I kan kontrollere dem på selve vibratoren og også via fjernbetjening eller en app. I finder også fjernbetjente vibrator-æg, dildoer og anal-vibratorer samt trusse-vibratorer. Alt sammen populært sexlegetøj til par, der gerne vil stimulere deres sexliv og opleve større nydelse og orgasmer sammen.

Analt sexlegetøj til par

anal sexlegetøj til parI kan dyrke analsex, hvad enten I er nybegyndere eller erfarne. Inden for kategorien analt sexlegetøj finder I flere forskellige produkter, både til den første gang og til hvis I har prøvet det før. Det vigtige ved analsex er, at I starter roligt ud og udviser tålmodighed med hinanden. Måske er en af jer lidt skræmt ved tanken, men husker I at have hinanden med i det, kan analsex være en stor nydelse, og mange er vilde med det.

I skal huske god hygiejne under især analsex. Der fås en anal-rengøring til dette formål. Og så er det godt at bruge glidecreme. Under analsex kan I få stimuleret mange forskellige kropsdele, og det er blandt andet også derfor, mange bruger denne form for sex. Gør I det rigtigt og med det rigtige sexlegetøj, kan I opnå meget dybe orgasmer. Til dette finder I både anal-dildoer, anal-vibratorer, prostata-stimulatorer og en anal for begyndere.

Valg af materialer

Andre overvejelser, I skal gøre jer, når I skal vælge sexlegetøj, er overvejelser omkring materialer. Der kan være stor forskel på, hvordan forskellige par og personer oplever forskelligt slags materiale. Nogle produkter er lavet af silikone eller gummi. Dem skal I gå efter, hvis I ønsker bløde produkter og mere bløde bevægelser. Silikone og gummi er materialer, der er fleksible og giver en behagelig berøring. Hvis I derimod er mere til at kunne stimulere hinanden mere præcist, skal I vælge nogle produkter i et hårdere materiale. Sexlegetøj lavet i plastik kan også give en ret præcis stimulering, og de er ofte lidt lettere. I kan dermed anvende dem i længere tid. I kan også finde produkter lavet i glas.

Vibratorer og fx butt plugs kan vi anbefale, at I vælger i silikone, da dette materiale er blødt mod huden og hurtigt opnår samme temperatur som kroppen. Så undgår I kolde genstande mod jeres hud. Inden og efter brug skal I altid sørge for en grundig rengøring, så der ikke sidder bakterier på sexlegetøjet. Det er rigtig vigtigt. Normalt skal I blot vaske det grundigt i sæbe og vand og sørge for at komme rundt i alle hjørner. I kan muligvis også vaske legetøjet i vaskemaskinen. Men det er altid vigtigt at følge anvisningerne. Hvis I har valgt sexlegetøj med vibrator, skal I være opmærksomme på, at der jo er teknik i produktet. Det vil sige, at den nok ikke tåler vand.