Hvad du bør vide om g-punktsvibratorer

Om du er kvinde eller mand, har du med stor sandsynlighed hørt om det sagnomspundne g-punkt, som kan sende kvinder i den syvende himmel. Mænd har faktisk også en pendant til dette magiske punkt, men lige nu skal det handle om kvindens g-punkt og stimulering af dette punkt.

Du kan således læse alt, hvad der er værd at vide om g-punktsvibratorer lige her på siden. Vi gennemgår både basale og dybdegående ting om g-punktsvibratorer, så uanset hvor meget du i forvejen ved om denne type sexlegetøj, kan du helt sikkert bliver endnu klogere lige her.
Lad os kigge nærmere på sagen.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

g-punktsvibrator

Indholdsfortegnelse

Hvad er en g-punktsvibrator?

En g-punktsvibrator er en vibrator, der er designet til at ramme og stimulere kvindens g-punkt. G-punktet sidder to til fem centimeter oppe i skeden på skedevæggen mod maven. Det kan være meget svært at lokalisere, og faktisk er forskere fortsat i tvivl om, hvorvidt det overhovedet eksisterer. Nogle kvinder mener at kunne lokalisere deres g-punkt, mens andre aldrig finder det.

Mange kvinder siger, at punktet føles lidt som en lille pude, og at det er på størrelse med en mønt. Det er dog endnu ikke lykkedes forskerne at slå fast, hvor og hvordan g-punktet er indrettet, men rigtig mange kvinder nyder stimulering af g-punktet.

En g-punktsvibrator har en kroget form, som gør, at den nemmere kan ramme dette magiske punkt. Punktet kan indimellem også rammes med en almindelig dildo, men det kan være en udfordring at gøre det på denne måde, så vælg hellere en decideret g-punktsvibrator, hvis du vil være på den sikre side.

Ud over at g-punktsvibratoren har en særlig form, er dens vibrationsmønstre naturligvis også designet med henblik på at give dig den allerbedste og mest intense stimulering af g-punktet. Du kan altså med stor sandsynlighed opleve at få en masse helt igennem fantastiske orgasmer med en g-punktsvibrator i sengebordsskuffen.

Hvordan finder jeg den bedste g-punktsvibrator?

Der findes rigtig mange forskellige g-punktsvibratorer på markedet. Du kan derfor helt sikkert finde en vibrator, der passer dig helt perfekt.

Har du aldrig før prøvet kræfter med en g-punktsvibrator eller andre former for legetøj til stimulering af g-punktet, kan det naturligvis være svært at vide, hvad du skal vælge. Så gælder det ganske enkelt om at prøve sig frem og give nogle forskellige vibratorer et forsøg.

Du kan vælge at læse andres brugeranmeldelser af diverse g-punktsvibratorer, men husk, at seksuel stimulering altid er en individuel sag. Selvom noget fungerer for andre, er det langtfra sikkert, at det samme fungerer for dig – og omvendt. Bliv derfor ikke fortvivlet, hvis en meget populær g-punktsvibrator ikke rigtig gør noget for dig.

Vil du have en g-punktsvibrator, der er nem at have med på farten? Så kan du købe en g-punktsvibrator i miniudgave, som du kan have med dig i tasken. Så bliver det en smal sag at give dig selv masser af nydelse, uanset hvor du befinder dig.

Når du skal vælge g-punktsvibrator, kan du med fordel kigge på, hvad de forskellige modeller er lavet af. Meget sexlegetøj er produceret i silikone, hvilket giver legetøjet en blød og lækker overflade. Silikonematerialet sikrer, at vibratoren glider nemt ind i dig og føles skøn at bruge.

g-punkts vibrator med klitoris stimulator

Kombiner eventuelt en g-punktsvibrator med stimulering af klitoris

Mange g-punktsvibratorer kombinerer stimulering af g-punktet med stimulering af klitoris. Denne kombination er for rigtig mange kvinder en sikker vinder, som nærmest giver en orgasme hver eneste gang.

Har du svært ved at nå klimaks, kan du således med fordel teste denne mulighed. Der er mange kvinder, der har haft glæde af den lækre kombination før dig, så du vil med stor sandsynlighed også kunne nyde godt af g-punktsvibratoren med indbygget klitorisstimulering.

Har man flere forskellige g-punkter?

Der er intet, der tyder på, at der findes flere forskellige g-punkter hos kvinder. Kvindens g-punkt er imidlertid en af de mest omtalte erogene zoner overhovedet, og det er faktisk ikke muligt endegyldigt at sige, om der findes flere g-punkter. Kvinder verden over mener at kunne få intense orgasmer ved stimulering af det område, der omtales som g-punktet, men der er ingen endegyldige beviser for, at det findes.

Nogle forskere mener, at g-punktet i virkeligheden er en del af klitoris. Nu tænker du måske: ”Jamen hov, hvor sidder klitoris så?” Svaret er fortsat, at klitoris sidder ved de ydre kønsorganer, men en stor del af den er gemt. Det er således blot en lillebitte del af klitoris, der kan ses og mærkes udefra, imens resten af vævet sidder indvendigt. Det er dette væv, nogle forskere mener, hænger sammen med g-punktet.

Hvad er en g-punktsdildo?

g-punkts dildoEn g-punktsdildo er en dildo, der har en kroget form, hvilket gør den i stand til at ramme kvindens g-punkt. Den er således næsten identisk med en g-punktsvibrator. Hvor en g-punktsvibrator pr. definition er i stand til at vibrere, gælder det imidlertid, at en g-punktsdildo godt kan være en model uden indbygget vibrator.

En g-punktsdildo fungerer altså ved, at du selv bevæger den i et mønster og en rytme, som du finder passende. På den måde kan du få en masse nydelse, ligesom hvis du benyttede dig af en g-punktsvibrator.

Køb en g-punktsvibrator, hvis du vil have masser af skønne orgasmer

Selvom der ikke er reelle beviser for, at g-punktet overhovedet eksisterer, kan kvinder verden over medgive, at det føles helt igennem fantastisk at blive forkælet af en g-punktsvibrator eller en g-punktsdildo, og hvem behøver så overhovedet fysiologiske beviser?

Rigtig mange kvinder kan nå klimaks, hver eneste gang de benytter sig af en g-punktsvibrator. Selvom der naturligvis er forskel på kvinder, er der således glimrende chancer for, at du ligeledes vil kunne ride på orgasmens bølge ved at gøre brug af en g-punktsvibrator – det er i hvert fald forsøget værd.

Er du helt vild med klitorisstimulering, kan du overveje at investere i en g-punktsvibrator, som samtidig stimulerer klitoris. Dobbelt stimulering er dobbelt så godt, så overvej endelig denne mulighed, hvis du vil have det absolut bedste af det bedste.