Indholdsfortegnelse

Sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj har i de senere år vundet indpas i mange danske hjem. Før i tiden var det yderst sjældent, at vi talte om sexlegetøj til både kvinder og mænd. Men i dag er det noget helt andet. Sexindustrien er vokset gevaldigt inden for området. Flere og flere vælger at have sexlegetøj derhjemme, som bruges af dem selv eller sammen med partneren.

Ofte er det sexlegetøj til kvinder, vi hører mest om. Men faktisk er der en hel masse forskelligt sexlegetøj til mænd, der er godt at have derhjemme. Der er rig mulighed for at udforske sexlivet. Sexlegetøjet vil være med til at give manden en endnu bedre oplevelse, og hvem vil ikke gerne have det?

I denne artikel kan du læse meget mere om sexlegetøj til mænd. Vi kigger nærmere på, hvad sexlegetøj egentlig er for en størrelse. Efterfølgende kan du læse nogle anbefalinger af, hvilke former for sexlegetøj du bør købe.

sexlegetøj til mænd

Mest populære kategorier til mænd

Populært sexlegetøj til mænd

[wcio_apl_all searchwords= min=1 max=150000 number=8 showbrandselect=1 showgetmoreproducts=0 negativesearchwords="" sku="21694,22365,21245,22501,10296,15925,21678,16793" debug=0]

Hvad er sexlegetøj til mænd?

Selvom det måske giver sig selv en smule, vil vi gerne forklare lidt nærmere, hvad sexlegetøj er. Begrebet er en paraplybetegnelse for seksuelle hjælpemidler, der kan være med til at stimulere under samleje eller onani. Sexlegetøj er forskellige ting, der altid har én eller flere funktioner.

Det mest kendte stykke sexlegetøj er en dildo. Dildoen har vi kendt i mange år og er en form for kunstig penis. Dildoen bruges primært af kvinder og gerne under onani til at opnå den helt rette orgasme og nydelse. Men i dag rummer markedet også meget andet. Og inden for sexlegetøj til mænd er især en kunstig skede et populært stykke sexlegetøj.

Du finder sexlegetøj i mange forskellige størrelser og udformninger. Det giver dig muligheden for at finde det udstyr, der passer bedst til dine behov inden for stimulering og seksuel opstemning. Der er intet, der er rigtigt eller forkert at vælge. Men først og fremmest bør du altid vide dig nogenlunde sikker på, hvad du foretrækker. På den måde kan du få købt det bedste sexlegetøj fra starten.

Der er delte meninger om sexlegetøj i dag. Det handler ikke så meget om det etiske aspekt, men mere om egne præferencer. For nogle er det særligt grænseoverskridende, mens andre næsten ikke kan undvære det i soveværelset. Sexlegetøj skal ses som et teknisk hjælpemiddel til at gøre det hele nemmere eller bedre. Det kan sammenlignes med dit behov for en bil, en elektrisk tandbørste eller en blender i køkkenet.

Hvorfor er det blevet populært at bruge sexlegetøj?

autoblow 2 blowjob maskineDer kan være mange grunde til, at sexlegetøj er blevet særdeles populært. Inden for de seneste par år, er der sket en stor stigning i sexlegetøjets popularitet. Det gælder også for sexlegetøj til mænd. Vi kan i hvert fald sige, at følgende punkter er den delvise årsag til stigende popularitet:

  • Mange flere produkter og muligheder
  • Et mere åbent talerum om produkterne
  • Muligheden for at opnå den helt rette stimulering og orgasme

I takt med tilblivelsen af forskellige forhandlere på nettet, der sælger sexlegetøj, er populariteten steget. Det er blevet meget nemmere at finde forskellige produkter, og så er udbuddet blevet langt større. Du slipper samtidig for at skulle ind i en fysisk butik, hvilket for nogle kan være grænseoverskridende.

Samtidig er sex blevet et område, som vi taler meget åbent om i dag. Medierne har i de sidste par år sat stort fokus på sex og sexlegetøj. Dermed er det ikke et hemmeligt emne på samme måde, som det var engang. Og nu hvor man ikke behøver at gå ned i en fysisk butik, er det langt nemmere at sætte sig ind i de forskellige produkter hjemme fra sofaen.

Men det er især muligheden for at opnå den helt rette stimulering og orgasme, der trækker hos danskerne. Langt flere har prøvet kræfter med sexlegetøj, og på den måde opdager de, hvor stor en nydelse de kan få. Sexlegetøj til mænd og kvinder gør det nemlig langt nemmere for dig at stimulere de helt rigtige punkter. De forskellige designs egner sig til forskellige formål.

Hvordan vælger jeg det bedste sexlegetøj?

valg af sexlegetøjNår du skal vælge det rette sexlegetøj, kan det være svært at overskue alle mulighederne. Selvom udvalget af sexlegetøj til mænd kan være en smule mindre end til kvinder, er der stadigvæk meget at vælge imellem. Vi kommer derfor med et par gode tips til, hvordan du finder de rigtige produkter.

Først og fremmest skal du være klar over dine behov og lyster. Du vil automatisk kunne snævre dit søgefelt ind, hvis du kender dine præferencer. Kan du lide stimulering andre steder end på penis? Eller skal legetøjet kunne bruges uden en partner? Når du kender dine præferencer og behov, er det tid til at udforske udvalget.

Især behovet for at kunne anvende det enten alene eller sammen med en partner, vil give dig nogle valgmuligheder. Du skal også finde frem til, hvad dit formål er med sexlegetøj. Vil du gerne øge stimuleringen, er der nogle bestemte produkter, der er velegnet til dette formål. Går du efter en udløsning, er det måske nogle andre produkter, du skal sørge for at vælge først.

Og så handler det også om at prøve sig frem. Det kan være en fordel at købe nogle forskellige former for sexlegetøj til mænd, hvis du vil finde det helt rigtige. For selvom det ligner det perfekte stykke sexlegetøj på papiret, kan du blive overrasket. Det gælder også de produkter, du måske ikke helt tænkte ville blive en favorit.

Det bedste sexlegetøj til mænd

penispumpe til mændNår det kommer til sexlegetøj til ham, så er der heldigvis meget forskelligt at vælge imellem. Her vil vi nævne nogle af de mest populære produkter. Det gælder:

Vi starter ved den kunstige skede. Dette produkt er særdeles velegnet til manden, der gerne vil have en stærk orgasme i form af samleje. Altså stimulering ved hjælp fra en skede. Her kan manden putte sin penis ind i den kunstige skede og på den måde blive stimuleret. Ofte finder du disse i blød silikone, så den er behagelig for penis.

Vi kommer heller ikke udenom en penispumpe. Denne form for sexlegetøj til mænd vil medføre en hårdere og mere fyldig erektion. Her skal penis ind i et rør, hvorefter du pumper luft ind i røret. Der dannes et vakuum, der er pirrende for manden. Det vil samtidig øge størrelsen på penis en smule.

Sidst er penisringen et yderst populært produkt. En penisring placeres ved roden af penis. Den vil give en længerevarende og hårdere erektion. Grundet stramningen ved penis vil blodet pumpe rundt på en helt anden måde. Ringene er ofte bløde og fleksible, så de ikke klemmer omkring penis og gør det til en ubehagelig fornøjelse.

Analsexlegetøj til mænd

prostata massager til mændDet er ikke kun sexlegetøj til penis, der er populært hos mændene. Faktisk findes der mange forskellige produkter til anal, hvilket mange mænd også foretrækker. Her finder vi blandt andet en såkaldt butt plug. Det kan være med til at give en helt unik orgasme. En butt plug er nem at føre ind, og så kan den faktisk bruges af både mænd og kvinder. Der er altid en fod på din butt plug, så den bliver siddende, hvor den skal.

Der findes også en anal vibrator. Den vil hele tiden stimulere anus. Det giver en pirrende fornemmelse under samleje eller ved onani. Du kan også finde en anal dildo, der er velegnet til analsex. Ved at købe en dildo til formålet kan du finde den helt rette udformning, der stimulerer de helt rigtige steder.

Sexlegetøj til onani

Vi har allerede været inde på den populære kunstige skede. Men der findes også andre produkter, der er velegnede til onani. Især penisringen kan være med til at give en bedre erektion. Der findes også en penisvibrator. Du kan vælge, om denne vibrator skal stimulere selve penis eller penishovedet. Du kan samtidig selv styre, hvor kraftig vibrationen skal være.

Vælg det rigtige materiale

Der findes forskellige materialetyper inden for produkterne generelt. Der kan være stor forskel på produkterne, alt efter materialevalget. Hvis du ønsker mere bløde bevægelser og produkter, bør du altid gå efter silikone eller gummi. Disse materialer er fleksible og bløde og giver en behagelig berøring. Hvis du gerne vil have en meget præcis stimulering gennem dine produkter, skal du vælge et af de hårde materialer.

Produkter i plastik er også gode til den præcise stimulering. Disse vil somme tider også være nogle mere lette produkter, der kan gøre det nemmere for dig at bruge dem i længere tid. Hvis du vælger en vibrator eller butt plug, kan det være en stor fordel at vælge silikone. Materialet føles silkeblødt mod huden, og så vil det opnå samme temperatur som kroppen. Derved slipper du for en kold oplevelse.

Sørg altid for en grundig rengøring af dit sexlegetøj efter brug. Her skal du bruge både vand og sæbe. Der kan komme forskellige bakterier på produkterne, hvilket du helst bør undgå. Nogle produkter kan du også putte i din opvaskemaskine, hvis du ønsker dette. Du kan altid læse angivelsen på produktet, så du ved, om du skal være opmærksom. Det gælder eksempelvis ved en vibrator. Den indeholder nemlig tekniske dele, der ofte ikke tåler vand.