Brystklemmer: Alt, hvad du skal vide om nipple clamps

Vil du gerne spice tingene lidt op i soveværelset? Så kan du overveje at investere i frække brystklemmer eller nipple clamps, som sådanne også kaldes. Brystvorterne er et af de allermest følsomme steder på kroppen, og både mænd og kvinder kan opnå ekstrem nydelse igennem pirring af brystvorterne.

Rigtig mange kvinder kan faktisk opnå en orgasme alene ved at få stimuleret brystvorterne, og det er derfor virkelig også en skam at glemme disse i kampens hede. Med frækt bling i form af brystklemmer er der ingen fare for, at brystvorterne bliver overset, og samtidig er klemmerne med til at gøre oplevelsen i soveværelset endnu mere intens.

Her på siden kigger vi nærmere på brystklemmer, så du kan blive klogere på dette stykke sexlegetøj og måske finde frem til, hvilke klemmer netop du skal investere i.

God læselyst og god fornøjelse! <3

brystklemmer guld

[wcio_apl_all searchwords= min=1 max=150000 number=4 showbrandselect=1 showgetmoreproducts=0 negativesearchwords="" sku="19444,16052,19445,14407" debug=0]

Indholdsfortegnelse

Hvad er nipple clamps?

Brystklemmer – også kaldet ”nipple clamps”– er ganske enkelt klemmer, der er udviklet til at blive sat på brystvorterne. Ved at sætte klemmer på disse øges blodtilførslen til brystvorterne, hvilket gør området endnu mere følsomt, end det i forvejen er.

Ud over at du får øget følsomhed i brystvorterne ved hjælp af klemmer, gælder det også, at disse på bedste vis balancerer på grænsen imellem pleasure and pain. Der er kun en hårfin grænse imellem lyst og smerte, og når man leger med denne, kan man opleve at få nogle helt igennem fantastiske oplevelser. Har du mod på at udforske det sødmefyldte smerteunivers, er brystklemmer således særdeles relevante at kigge nærmere på.

Du kan finde brystvorteklemmer i mange forskellige udgaver. Uanset om du ønsker at finde klemmer, der blot bidrager med et lettere tryk, eller du vil have klemmer, der resulterer i reel smerte, kan du finde den rette løsning. Desuden kan du finde mange former for brystklemmer, som kan justeres, således at presset bliver helt perfekt, hver eneste gang du bruger dem.

Hvorfor gøre brug af brystklemmer?

Du skal gøre brug af nipple clamps, fordi du gerne vil eksperimentere med smerte som en del af nydelsen i soveværelset. Derudover kan du gøre brug af brystvorteklemmer som en form for ”lingeri”. Du kan i dag finde brystklemmer i mange forskellige design, og de rette klemmer kan i høj grad være med til at give dig et sexet look, din partner slet ikke kan stå for. Du kan for eksempel kombinere et sæt frække brystklemmer med en åben bh og trusser, eller du kan iføre dig brystklemmer med kæder imellem for at gøre det lidt ekstra kinky.

Det er i særdeleshed populært at gøre brug af brystvorteklemmer i forbindelse med fetichlege. Tænder du på dominans, er nipple clamps således særligt relevante at kigge nærmere på. Du kan finde mange brystklemmer, der er udviklet særligt til brystbondage. Det er typisk disse modeller, der for eksempel er forbundet med kæder. Du kan også finde klemmer til brystbondage, som sidder fast på et halsbånd eller en gagball, hvis du vil have en udgave, der er særligt kinky.

Med brystklemmer kan du ganske enkelt få intens pirring af brystvorterne. De kan føre til intens nydelse i sig selv, og derudover kan de være med til at gøre dine brystvorter endnu mere følsomme, således at enhver efterfølgende behandling føles endnu mere fantastisk. Du kan altså enten vælge at bruge brystvorteklemmerne som et redskab eller et stykke tilbehør i sig selv, eller du kan bruge dem til at gøre dig selv endnu mere modtagelig overfor den kærlige behandling, der følger efter.

brystklemmer og dildo

Er brystklemmer kun til bondage?

brystklemmer med hjerterMan kan ikke komme udenom, at brystklemmer ofte bruges i forbindelse med brystbondage og andre dominanslege, hvor der bliver leget med smerte som en del af akten. Dog kan du også sagtens få glæde af brystklemmer i massevis af andre situationer, og selvom du slet ikke er til bondage, bør du således ikke fuldkommen afskrive brystklemmer.

Brystklemmer kan bruges til pirring i enhver form for seksuel akt, og uanset om du er til det mørkere fetichunivers eller ej, kan du få glæde af brystklemmer. Synes du, modellerne med kæder og lignende på er for voldsomme, skal du naturligvis bare holde dig til de modeller, der ser lidt mere uskyldige ud. Uanset dine præferencer kan du finde brystklemmer, der får dine brystvorter til at juble af glæde.

Find de rette klemmer for dig

Du kan finde utroligt mange forskellige former for brystklemmer. Om du vil have nogen, der blot giver et let tryk omkring brystvorterne, eller du søger reel smerte, kan du finde en udgave, der er helt perfekt.

Det gælder desuden, at du kan finde brystvorteklemmer med mange forskellige funktioner og detaljer. Prøv for eksempel brystklemmer med indbygget vibrator i, hvis du vil opleve endnu mere intens pirring af dine brystvorter. Du kan også finde brystklemmer med strøm i, hvis du og din partner nyder at lege med strøm i soveværelset. En anden mulighed er brystklemmer med vægt på. Når der er vægt i brystklemmerne, bliver trykket omkring dine brystvorter endnu mere markant, og dét kan føre til enorm nydelse.

Sidst, men ikke mindst, kan du naturligvis vælge ud fra design. Der findes brystvorteklemmer i ufatteligt mange forskellige design, og om du vil have nogle, der er helt igennem kinky, eller du ønsker at finde klemmer, der er lidt mere uskyldige i det, kan du finde nogen, der falder lige i din smag.

Få mest mulig glæde af dine brystklemmer

Det er sjovt og frækt at lege med smerte, men det er ikke helt ufarligt. Passer du ikke på, kan du risikere at få skader ved brug af brystklemmer. Sørg derfor for aldrig at have dine klemmer på i mere end 20 minutter ad gangen. Er du begynder, bør du holder dig til mindre – gerne omkring blot ti minutter.

Sørg generelt for at lette trykket fra brystvorterne jævnligt for at sikre, at de ikke bliver fuldkommen følelsesløse. At fjerne dine brystklemmer igen er faktisk typisk noget af det mest pirrende ved hele oplevelsen, så underkend ikke denne del. Eksperimentér med at fjerne dine nipple clamps på forskellige måder, og sørg gerne for at give dem lidt ekstra kærlighed lige bagefter, hvor de er særligt følsomme.