Sexdukker

Der findes et utal af forskellige muligheder, når det kommer til legetøj, der kan gøre dit sexliv mere spændende og give dig mulighed for at udleve frække fantasier. Ofte løber vi ind i sexlegetøj som en dildo eller en butt plug, der kan være med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Men faktisk er der mulighed for at få en helt unik oplevelse, hvis du ikke har en partner.

Her taler vi selvfølgelig om de populære sexdukker, der er blevet et særdeles omtalt emne i Danmark. Der er mange forskellige holdninger til dette produkt, men vi mener blot, at du skal have lov til at få lige præcis den oplevelse, du tænder på. Her kan du læse meget mere om sexdukkerne og deres historie. Vi kommer blandt andet ind på de forskellige fordele ved en sexdukke og meget andet.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

sexdukke

Indholdsfortegnelse

Hvad kan en sexdukke?

Lad os starte ud med at få afklaret, hvad en sexdukke helt præcist er. En sexdukke er et stykke sexlegetøj, som har en størrelse, der er realistisk, når man sammenligner med et almindeligt menneske. Sexdukkens primære formål er at simulere samleje eller onani ved hjælp af dukken.

Sexdukker er designet på mange forskellige måder. Nogle kan bevæge sig, mens andre ikke kan. Det samme gælder anus og skedeåbning. En sexdukke kan altså bruges til seksuel stimulering på mange forskellige måder. Ofte er der mulighed for at udskifte dele af dukken eller få en vibrator installeret. De findes i mange forskellige størrelser og varianter, og det er det særlige ved sexdukker.

Det kan være en meget realistisk oplevelse at blive stimuleret af en sexdukke. Faktisk kan det være så realistisk, at bordeller afprøver forskellige koncepter med disse dukker. Du kan også selv designe din dukke fra top til tå. På den måde får du den perfekte kvinde eller mand med hjem, som du kan beholde i mange år.

Sexdukkerne har faktisk været på markedet i mange år. Men det er først i løbet af de seneste fem år, at de for alvor har vundet indpas Forklaringen er muligvis, at dukkerne er blevet mere realistiske. Ellers giver brugen af en sexdukke ikke mening for alle. Dukken skal føles som den ægte vare.

Lolitadukken

Sexdukken er det tætteste, du kommer på et vaskeægte samleje med sexlegetøj. Men der findes også en anden mulighed, som ofte er lidt billigere, men også helt anderledes. De velkendte lolitadukker er i dag en populær vare, der bliver givet til fødselsdage som en spøg, men også brugt rundt omkring i soveværelserne. Derfor finder du også mange lolitadukker, der ikke har de rigtige funktioner.

Men når vi taler om en lolitadukke, så er det en oppustelig dukke. Dukken har samme højde som et almindeligt menneske. Den oprindelige version har et hul mellem benene, der gør det muligt for dig at bruge den til at stimulere penis. Resten af dukken er blot en ballon, og der er hverken huller til øjne eller en åbning ved munden.

Derfor er lolitadukken også et meget billigt alternativ til en sexdukke – hvis vi overhovedet kan tillade os at kalde det et alternativ. Vi mener, at disse to modeller er vidt forskellige og derfor sjældent kan sammenlignes. Hvis du overvejer at prøve kræfter med en lolitadukke, skal du være opmærksom på, om den har et hul mellem benene. Nogle modeller har ingen huller, idet varen bruges til fødselsdage og andre sjove indslag.

Du kan ofte vurdere det ud fra prisen på den lolitadukke, du har fundet. De billigste modeller er ofte dem, der bruges til festligheder. Jo mere skrabet modellen er, desto billigere er den også. For kvalitet og pris hænger nemlig sammen i dette tilfælde.

oppustelig lolitadukke

Hvad består en sexdukke af?

En sexdukke ligner i særdeleshed et rigtigt menneske. Det er faktisk hele konceptet bag sexdukker, der netop skal kunne simulere samleje. Derfor er de livagtige dukker også fremstillet i helt særlige materialer, der giver dig følelsen af at være sammen med et andet menneske.

Ofte består en sexdukke af cyberskin, der nemt kan opvarmes til kropstemperatur. Temperaturen er vigtig for at skabe en så realistisk oplevelse som mulig. Samtidig har de et detaljeret ansigt, hvor mimik og forskellige træk er fremhævet. Munden vil kunne bevæge sig, og det vil føles som læber af kød og blod ved berøring.

Du kan ofte selv vælge højde og drøjde. For der findes sexdukker i alverdens forskellige størrelser. Nationaliteter er der også nok af, og du kan også selv vælge, hvilken farve hår din sexdukke skal have. Du kan altså næsten selv designe den perfekte sexpartner.

Men det er ikke altid, at du ønsker hele figuren, men blot ønsker torsoen eller en numse med en kunstig skede. Du finder heldigvis sexdukker i mange formater, og du behøver ikke have en hel dukke stående derhjemme, hvis du ikke føler, at det er det rette for dig. I stedet for kan du vælge at købe en sexdukke, hvor der eksempelvis ikke er ben, arme og hoved, men blot en krop med en vagina og bryster. Alt det kommer vi mere ind på senere.

Et populært stykke sexlegetøj for mange mænd

Sexdukker er blevet et yderst populært produkt for mange mænd. Her kan du få den perfekte kvindekrop med hjem, hvor du selv kan tage styringen. Langt de fleste vælger den amputerede udgave, og selvom det lyder lidt voldsomt, så er det blot det, vi har talt om lige ovenfor – at du vælger en sexdukke med fokus på bestemte kropsdele. Sexdukker fås også til kvinder, men er dog mest udbredt hos mænd.

Der er visse fordele ved at vælge en sexdukke frem for et andet produkt, der kan give dig en orgasme. Den store fordel er den realistiske fornemmelse. Det giver dig den helt rigtige følelse, og så kan du nemt tage hende med i bad uden at skulle gå på kompromis med noget. Dukken er nem at have med rundt – og igen helt uden at skulle undvære den realistiske fornemmelse og oplevelse. Sexdukken er det ideelle stykke sexlegetøj, hvis du ønsker en kvinde helt for dig selv – også selvom du har en kæreste, du også nyder samleje med.

Fremtiden byder på nye oplevelser og muligheder

Teknologien udvikler sig med hastige skridt, og det er også et aktuelt emne, når det gælder sexlegetøj. I de senere år er der sket meget på området. Du finder nemlig sexdukker med indbygget varme eller vibrator. Virtual reality giver dig også muligheden for at tage din oplevelse til helt nye højder. Her kan du se porno, mens du selv bliver stimuleret gennem din sexdukke.

Spørgsmålet er så, om fremtiden byder på sexdukker, der fungerer som robotter. På den måde vil oplevelsen blive endnu mere realistisk. Hvad der sker på dette område, må vi lade tiden vise. Men i takt med en voksende interesse for sexlegetøj og sexdukker er der også kommet mandlige sexdukker. I dag kan du nemlig finde forskellige dukker med en penis, som vil give kvinder en masse nydelse.

Sådan finder du den perfekte sexdukke til dig

Nu ved du lidt mere om, hvorfor sexdukker er blevet så populære. Du har også hørt, at der er mange forskellige muligheder og størrelser alt efter dine ønsker. Men hvordan vælger du den rigtige sexdukke? Det hjælper vi dig med at få afklaret lige her. Vi fortæller dig om nogle af de mange muligheder, så det bliver nemmere for dig.

Først og fremmest finder du selvfølgelig sexdukken, der har det hele. Den fulde version er også den dyreste, men her får du også en dukke, der ligner et menneske til forveksling. Hvis du gerne vil have den fulde oplevelse med mulighed for at kysse, imens du trænger ind i dukken, kan du nemt gøre dette med en sexdukke. Dog fylder den en smule mere derhjemme, og den er sværere at gemme væk efter brug.

Du finder også torsoer. Her vil du ofte kunne bruge dukken både analt og vaginalt. På den måde har den flere funktioner, selvom den fylder så lidt som overhovedet muligt. Det er den mest populære form for sexdukke, og du har mange muligheder her.

Når du skal vælge den rette dukke for dig, skal du prioritere de lyster, du har. Er du glad for en fyldig numse og store bryster, skal du finde en model, der har det. Og er du mere til en lille og fræk numse, så finder du også det. Både numse og bryster er produceret med udgangspunkt i at efterligne et menneske, så følelsen bliver så realistisk som mulig. Derfor er det mindst lige så stor en fornøjelse af røre ved din sexdukke som ved en rigtig kvinde.

Du finder også en ladyboy. Her får du det bedste fra to verdener: en stor dildo og nogle store bryster. Du kan få en yderst fræk oplevelse ud over det sædvanlige, og du kan for alvor udleve nogle af dine fantasier. Denne version kan bruges af både mænd og kvinder, da dukken også har en anus.

Den perfekte mulighed for en fræk trekant

Hvis I går og drømmer om at have en trekant derhjemme, eller hvis din din kæreste tænder på, at du har samleje med en anden kvinde, så er en sexdukke et oplagt valg. Det kan være udfordrende at skulle have en anden kvinde med i jeres sexliv, men med en sexdukke er alt muligt. Og der er et utal af muligheder, når det gælder jeres nye sexlegetøj.

I kan starte ud med et frækt forspil, hvor I begge to bliver opstemte. Når I er blevet varme, kan du begynde at anvende sexdukken, imens din kæreste kigger på. I kan også bruge den på samme tid på forskellige måder, eller du kan tilfredsstille din kæreste, imens du bruger sexdukken. Der er mange muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Sådan gør du din sexdukke ren

rengøring af sexdukkeEn sexdukke kan holde i mange år. Materialet er særdeles slidstærkt. Det kræver blot, at du sørger for grundig rengøring. Her kan du læse mere om, hvordan du gør dukken ren, så du kan få glæde af den i mange år.

Samtidig er det også vigtigt i forhold til hygiejne og bakterier. For når det kommer til bakterier, formerer de sig i et fugtigt og varmt miljø. Efter du har brugt din sexdukke, vil den have kropstemperatur. De millioner af sædceller, der er inde i dukken, vil hurtigt udvikle sig til bakterier. Får bakterierne lov til at blive, kan du risikere at få problemer med de ædlere dele. Og det ville være ærgerligt at rode sig ud i.

Rengøringen er nem og ligetil. Du bør erhverve dig noget rengøringsmiddel, der er specielt egnet til sexlegetøj. På den måde er du sikker på, at det hele bliver gjort rent på den helt rigtige måde. Først og fremmest skal du skylle dukken i lunkent vand. Du kan med fordel anvende bruseren og skylle hullerne grundigt med en forholdsvis hård stråle.

Efterfølgende tørrer du det overskydende vand væk og anvender det sæbe eller den spray, du har købt. Derefter skal du lade produktet tørre, hvis du anvender spray, eller du skal vaske sæben væk igen, hvis du anvender sæbe. Det er en stor fordel at behandle din sexdukke med talkum. På den måde forlænger du levetiden, og samtidig får du en blød og smidig overflade.

Ved brug af din sexdukke bør du altid anvende en god glidecreme. På den måde får du den bedste oplevelse. Det oplagte valg er en vandbaseret glidecreme. Det giver dig mulighed for at få mest mulig nydelse.

Brug din sexdukke i kombination med andet sexlejetøj

En sexdukke behøver ikke at betyde, at du skal begrænse dig til et enkelt stykke sexlegetøj. Der findes et væld af muligheder for at kombinere forskelligt sexlegetøj. Penisringen er et fantastisk bud. Den lille ring placeres ved penisroden, hvorefter den stopper blodets tilbageløb fra penis. Det vil give dig en længere erektion og gøre penis langt mere følsom.

Du kan også vælge at bruge en butt plug, der giver dig en helt anden oplevelse. På den måde kan du få det maksimale ud af din sexdukke og få en orgasme som aldrig før. Der findes mange forskellige butt plugs, og du kan vælge den version, som du synes bedst om.

Hvis du er en kvinde, er der også rig mulighed for ekstra nydelse. Her er vibratoren et oplagt valg. Brug vibratoren som forspil, inden du skal bruge din sexdukke, eller brug den på samme tid. Du vil blive stimuleret gennem vagina og på klitoris. Det kan sende dig i den syvende himmel og give dig en orgasme, du ikke troede var mulig.

Pris og kvalitet hænger sammen

Sexdukker er sexlegetøj, hvor pris og kvalitet ofte hænger sammen. Derfor ser du også, at lolitadukken er en billig version af den menneskelige sexdukke. Lolitadukken kan anbefales, hvis du gerne vil prøve kræfter med den måde at blive stimuleret på. Du får ikke den samme effekt som ved en sexdukke, men den er også langt billigere. Det kan være en god måde at afprøve det hele på.

Sexdukker er en smule dyrere, og generelt kan priserne svinge meget. En af de afgørende faktorer er størrelsen på dukken. Jo større den er, desto dyrere vil den ofte blive. Samtidig er materialet også noget, der kan variere. Vi anbefaler, at du altid vælger en sexdukke med cyberskin for den bedste oplevelse. Og så skal du huske, at du kan have din sexdukke i mange år, hvis du blot passer godt på den.

Lad drømme blive til virkelighed

Nu er du forhåbentlig blevet lidt klogere på, hvad en sexdukke kan gøre for dig. Og måske du sidder klar til at vælge den helt rigtige. Vi har et stort udvalg til dig, så du kan slå dig løs og udforske vores sortiment.

Dine præferencer er vigtige. Hvad synes du, er det mest frække ved en mand eller en kvinde? Og hvad vil du gerne opnå ved brug af dukken? Disse spørgsmål er gode at stille sig selv, inden beslutningen bliver truffet. Det vil give dig klarhed omkring, hvad du helt præcist skal gå efter. Samtidig er materialet værd at være opmærksom på. Du vil altid finde information om dukkens materialer og størrelse.

Samtidig skal du også overveje dukkens vægt. De kommer nemlig i forskellige vægtklasser, hvilket kan have en betydning for dig. Jo tungere den er, desto nemmere er det for dig at anvende den. Hvis din dukke er forholdsvis let, kan du ikke støde helt så hårdt, da den nemmere rykker på sig.