Rabbit vibrator

Du har helt sikkert hørt om en rabbit vibrator før, og det gælder især, hvis du har set TV-serien Sex and the City. Med den i hånden isolerer Charlotte sig i sit soveværelse, hvilket ikke er så underligt igen. En rabbit vibrator er nemlig et fantastisk stykke sexlegetøj, som kan stimulere dig på mange måder. Du kan altså nyde det bedste fra flere verdener på samme tid, og det er netop det, der har gjort rabbit vibratoren så ekstremt populær blandt kvinder.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

rabbit vibrator

Køb din rabbit vibrator her

Indholdsfortegnelse

Indvendig og udvendig stimulering

Ved brug af en rabbit vibrator kan du altså få indvendig stimulation af dit G-punkt, som var det en almindelig vibrator. Samtidig får du ydre stimulation af klitoris grundet vibratorens kaninører, der pirrer klitoris. Der er dog nogle brands på markedet, der har genskabt den populære vibrator i andre dyr for at gøre noget anderledes. Endelig har vibratoren roterende kugler i skaftet, som masserer vagina. Det vil altså sige, at du er helt dækket ind ved brug af en rabbit vibrator.

Find et bredt udvalg af den populære rabbit vibrator

Leder du efter en vibrator, der er i stand til at stimulere klitoris, samtidig med at du får masseret dit G-punkt og får stimuleret skeden ved hjælp af roterende kugler, er en rabbit vibrator det helt rette valg for dig. I og med det er en kombination af en vibrator og en dildo, bør du være opmærksom på, at den også kaldes for en rabbit dildo eller en bunny dildo. Du har i dag mulighed for at finde et bredt og spændende udvalg af den populære vibrator, der kan give dig den ultimative orgasme. Brands som Fun Factory, Mixed og The Rabbit Company har alle rabbit vibratoren.

Sådan vælger du den rette model

begynder rabbit vibratorI og med at der findes et så bredt udvalg af den populære rabbit dildo, kan det være svært at finde ud af, hvilken model man bør vælge. Du bør eksempelvis være opmærksom på, hvor klitorisstimulatoren er placeret, og hvor lang den er, da det varierer fra model til model. Det skyldes, at der er stor forskel på, hvor langt klitoris sidder fra vaginaåbningen. Endvidere bør du være særligt opmærksom på, om din nye bunny dildo har roterende kugler i skaftet eller ej. Der er nemlig nogle brands, der undlader dette.

Til gengæld fokuserer de på et ergonomisk design, der former sig efter din krop. Du vil således opleve, at en sådan dildo i højere grad er i stand til at ramme G-punktet og klitoris hos nogle kvinder.

Der er stor forskel på kvindekroppen

Der er ingen tvivl om, at der er stor forskel på kvinders kroppe. Det vil sige, at det er forskelligt, hvor de mere intime dele på kroppe sidder, og det har afgørende betydning for, hvordan man vil opleve dette sexlegetøj. Derfor er der ikke andet at gøre end at prøve dig frem, så du kan finde ud af, hvilken rabbit dildo der passer bedst til dig og din krop. Er du meget i tvivl, når det kommer til valg af det populære sexlegetøj, har de fleste forhandlere en kundeservice, du kan ringe eller skrive til, og hvor du kan blive vejledt til at træffe det helt rigtige valg.

Få den ultimative onanioplevelse med en bunny dildo

Når du endelig har besluttet dig for, hvilken bunny dildo der passer til dig og din krop, er du garanteret at få masser af orgasmer, som du med sikkerhed aldrig har oplevet dem før. Det skyldes, at vibratoren som sagt stimulerer dig alle de rigtige steder, hvorfor du vil få en onanioplevelse uden lige. Der er rigtig mange kvinder, der oplever, at de nemmest kan få en orgasme gennem klitorisstimulering. Der er dog ingen tvivl om, at du vil kunne opnå en meget mere intens og dyb orgasme ved at få dit G-punkt stimuleret.

I og med at en rabbit vibrator kan stimulere dig på flere måder, får du på den måde en mere intens orgasme, og du vil samtidig få meget lettere ved at komme.

Oplagt til dig, der har svært ved at komme

lysrød bunny vibratorDu burde nu have en bedre forståelse for, hvorfor Charlotte har så svært ved at løsrive sig fra sit nye legetøj i Sex and the City. Du kan i dag købe en rabbit dildo eller rabbit vibrator flere steder online, og du kan endvidere vælge mellem en lang række forskellige farver, former og størrelser. Uanset hvilken model du ender med at købe, er du garanteret en orgasme, som du aldrig glemmer. Netop derfor er dette populære legetøj bestemt værd at prøve – og det gælder især, hvis du har svært ved at komme, eller hvis du har problemer med at få den helt dybe og intense orgasme.

Du går aldrig galt i byen med en vibrator, der har kaninører

Leder du efter en høj kvalitet, kan du med fordel købe vibratoren fra en af de mest anerkendte mærker. Det er for eksempel You2Toys, Svakom og Rocks Off. Her kan du kan vide dig sikker på, at både design og funktionalitet er i top, hvilket er af afgørende betydning, når man skal købe sexlegetøj.

Der findes i dag en lang række valgmuligheder, når det kommer til både dildoer og vibratorer, men med en vibrator, der har kaninører, går du aldrig galt i byen.

Find et stort og spændende udvalg af sexlegetøj online

Sommetider har man som kvinde behov for at kunne tilfredsstille sig selv. Det er dog ikke alle kvinder, der har lige let ved at give sig selv en orgasme, hvorfor de har brug for en hjælpende hånd. En rabbit vibrator er et yderst populært stykke sexlegetøj, der giver dig både indre og ydre stimulation, samtidig med at din vagina bliver masseret. Det resulterer i, at du lettere vil kunne få en orgasme, som samtidig vil være mere intens, end du er vant til. Du kan i dag finde et stort udvalg af den type sexlegetøj, hvorfor du nemt vil kunne finde den model, der passer til dine ønsker.