Bliv klogere på den fortryllende Magic Wand

Mangler du en vibrator, der garanterer dig kraftige og intense orgasmer? Eller har du svært ved at nå helt til klimaks med almindelige vibratorer? Så er en Magic Wand-vibrator højst sandsynligt noget for dig. Det er ikke for sjov, at vibratoren har fået navnet “Magic Wand”, der på dansk betyder “tryllestav”. Vibratoren er en af kraftigste på markedet og kan sende både kvinder og mænd i den syvende himmel.

Hvad enten du er single, i et forhold, kvinde eller mand, kan du få glæde af de magiske vibrationer. Du kan desuden bruge vibratoren til at få andet sexlegetøj til at vibrere, så oplevelsen bliver ekstra pirrende og nydelsesfuld. I denne artikel gennemgår vi, hvad en Magic Wand er, og hvorfor den har ry for at være helt og aldeles fortryllende.

Vi kigger på, hvordan du bruger en Magic Wand og hvilken der sætter gang i magien <3

magic wand vibrator

Indholdsfortegnelse

Hvad er en Magic Wand?

En Magic Wand er en kraftig vibrator, der er formet som en stav. De klassiske modeller har et rundt hoved på toppen af staven, som bruges til de erogene zoner som for eksempel klitoris. Det er altså en vibrator, der er beregnet til udvendig stimulering og ikke penetrering.

“Tryllestaven” blev oprindeligt udviklet som massageapparat i 1970’erne under navnet Hitachi Magic Wand. Forbrugerne fandt dog hurtigt ud af, at den vibrerende stav kunne massere andet end ømme muskler. Kvinder overalt i verden opdagede, at de kraftige vibrationer kunne sende dem i den syvende himmel på en måde, ingen andre vibratorer før havde været i stand til. Mange kvinder, der havde svært ved at opnå orgasme, oplevede også, at det pludselig lykkedes, så snart de fik en Magic Wand mellem benene.

Synes du, at den berømte massagestav lyder bekendt? Så skyldes det måske, at du har set den i TV-serien Sex and the City. I et afsnit bruger Samantha sin Hitachi Magic Wand som sexlegetøj. Efter episoden blev vist på TV, blev den magiske stav udsolgt overalt i butikkerne. Kvinder var vilde efter at få fingrene i den kraftige massagestav, som kunne bruges til mere pirrende formål end almindelig massage.

Den klassiske Hitachi-vibrator findes stadig i den originale udgave under navnet Magic Wand Original. I dag har den dog fået selskab af mange andre modeller og laves af flere forskellige producenter. Til at starte med var det slet ikke muligt for danskere at købe den originale massagestav. Den var nemlig ikke kompatibel med det danske elnet. Derfor blev Europe Magic Wand lanceret, så europæerne også kunne få glæde af de pirrende vibrationer.

Hvordan bruges en Magic Wand?

Nu har vi slået fast, at en Magic Wand er en kraftig vibrator, som er særdeles populær. Det er derfor blevet tid til at se nærmere på, hvordan du bruger den vibrerende massagestav. Hvis du er kvinde, kan du bruge din Magic Wand-vibrator til at stimulere klitoris. Du tænder for vibratoren og holder stavens hoved mod klitoris. De kraftige vibrationer strømmer ud af staven, og du vil med det samme kunne mærke, at det ikke er en helt almindelig vibrator. Den har mere power, end hvad du måske er vant til med almindelige vibratorer. Det betyder også, at det bliver lettere at nå klimaks, og at du endda kan opnå flere orgasmer i træk.

Selvom det var kvinder, der oprindeligt blev begejstrede for Magic Wand, kan mænd også opnå nydelse med den kraftige stav. Den magiske stav egner sig især godt til indirekte stimulation. For eksempel kan du starte med at lade staven vibrere uden på bukserne. Det virker utroligt pirrende. De kraftige vibrationer kan nemlig sagtens trænge igennem stof. Vil du have direkte stimulation, kan du køre staven rundt om hele penis og mærke de kraftige vibrationer fylde dig med nydelse. Derefter kan du køre staven langs strengen og slutte af med at sætte den direkte mod penishovedet. Det skal nok sende dig i den syvende himmel.

Magic Wand er også velegnet til par

sexlegetøj til parMåske er I et par, der gerne vil prøve kræfter med en Magic Wand-vibrator? Den vibrerende stav kan også bruges af par, der ønsker at tilføje ekstra nydelse til sexlivet. I kan for eksempel begynde med at bruge staven til kropsmassage, som var stavens oprindelige formål. Masser hinanden over hele kroppen og få løsnet godt op for ømme muskler. I kan lade det blive ved almindelig massage, men bliv ikke overraskede, hvis de kraftige vibrationer og afslappede muskler giver jer lyst til en frækkere form for massage.

Hvis I får lyst til en mere pirrende massage, kan I skiftes til at føre staven over hinandens erogene zoner. Prøv for eksempel at bruge staven på halsen, brystvorterne, nakken, indersiden af lårene og det midterste af ryggen. Når I bliver utålmodige og er godt tændte, kan I føre den videre til skiftevis klitoris eller penis for at opnå fuld ekstase. I kan også bruge massagestaven under selve akten i forskellige stillinger som eksempelvis doggy style. Hvis I har dildoer eller analplugs, kan I også bruge Magic Wand til at få dem til at vibrere. Hold blot staven mod sexlegetøjet, mens I bruger det, og det vil sende vibrationerne videre op gennem legetøjet.

Derfor er en Magic Wand fantastisk

kvinde får orgasmeHvis du kun skulle investere i ét stykke sexlegetøj, er en Magic Wand et godt bud. Den vibrerende massagestav er så kraftfuld, at du nærmest ikke kan undgå at give dig hen. Det er en af de få typer sexlegetøj, som har overlevet mange år i branchen uden at blive sendt på pension. Modellen har ganske vist fået et opdateret design, og der er kommet flere på markedet, men funktionerne er uændrede. Det er stadig de kraftige vibrationer, der hitter.

Hvis du har svært ved at få orgasme, er den magiske stav helt sikkert noget for dig. Du har måske mistet troen på, at det nogensinde kommer til at ske. Eller også giver du op på forhånd, fordi du ved, at det kommer til at tage flere timer. Mange kvinder beskriver, hvordan den fortryllende stav har ændret deres sexliv fuldstændigt. Med denne tryllestav oplevede de intense og dybe orgasmer, som de kun havde drømt om. Kroppen må simpelthen give efter for de kraftige vibrationer. Der er altså tale om en vibrator, som nærmest kan siges at have orgasmegaranti. Derudover er det et alsidigt stykke sexlegetøj, som både kan bruges af kvinder og mænd mange steder på kroppen.

Vælg den rette Magic Wand

Som vi har været inde på, findes der i dag utrolig mange udgaver af den populære Magic Wand. Det kan derfor virke uoverskueligt at finde den rette model. Selvom stavene generelt er kraftigere end andre vibratorer, er der forskel på, hvor kraftige de forskellige modeller er. Ligeledes er der forskellige størrelser. Hvad du skal vælge, afhænger af dine egne præferencer, og hvor på kroppen du vil bruge din Magic Wand-vibrator.

Hvis du ikke er vant til vibratorer, anbefaler vi, at du starter med en Mini Magic Wand. Som navnet antyder, er det en mindre version af massagestaven. Denne version giver ikke lige så kraftige vibrationer som en Magic Wand-vibrator i fuld størrelse. Vær også opmærksom på, at alle Magic Wands er kraftigere end normale vibratorer. Derfor kan vibrationerne i en Mini Magic Wand måske virke meget kraftige til at begynde med.

Det handler dog blot om, at du lige skal vænne dig til din nye “tryllestav” og finde den rette vibrationshastighed. Uanset om du er nybegynder eller ej, bør du starte med at sætte din Magic Wand-vibrator på en lav eller moderat hastighed. Så kan du langsomt vænne dig til den og efterhånden blive fortrolig med de kraftige vibrationer. Når først du har fået erfaring med den magiske stav, vil du ikke være et sekund i tvivl om, hvorfor lige netop denne vibrator er blevet så populær.

Magic Wand med ledning eller trådløs?

genopladelig magic wandDen oprindelige Hitachi Magic Wand var med ledning. I dag findes der både modeller med og uden ledning. Det kan være praktisk at vælge en trådløs model, så du ikke skal bøvle med en ledning. Så kan du også bruge din massagestav spontant, uden at du skal tænke på, om der er en stikkontakt i nærheden. Nogle mener dog, at du skal have en udgave med ledning for at få de mest kraftige vibrationer, fordi en trådløs stav simpelthen ikke kan levere lige så kraftige rystelser. Andre producenter argumenterer for, at de nye modeller er så avancerede i dag, at du sagtens kan købe en trådløs version. Uanset hvad du vælger, er du garanteret kraftige vibrationer.

Hvis du har planer om at hygge dig med din vibrerende stav i badet, er det et argument for at vælge en trådløs model. De fleste trådløse modeller er nemlig også vandtætte. Du vil altså uden problemer kunne tage din Magic Wand-vibrator med under bruseren. Så kan du give dit bad et pirrende tvist. Desuden er de trådløse modeller nemmere at rengøre. Det er måske ikke det første, du tænker på, når du tænker på at købe sexlegetøj. Det betyder dog alligevel noget i sidste ende, at produktet er nemt at rengøre og vedligeholde.

Tilbehør til din til Magic Wand

magic wand tilbehørHvis du vil bruge din massagestav til intimmassage, anbefaler vi, at du bruger en glidecreme. Så forløber stimuleringen gnidningsfrit, og du får en behageligere oplevelse. Som det gælder for alt andet sexlegetøj, er det bedst, at du bruger en vandbaseret glidecreme. I modsætning til andre glidecremer vil vandbaseret glidecreme nemlig ikke kunne beskadige sexlegetøjet. Der findes et hav af forskellige glidecremer, så du kan helt sikkert finde en, der passer til dine behov. Fælles for dem alle er, at cremerne gør sexoplevelsen bedre og langt mere nydelsesfuld.

Der findes også forskelligt tilbehør til en Magic Wand-vibrator, som kan gøre nydelsen endnu bedre. Hvis du også vil kunne bruge din pirrende massagestav til indvendig stimulation, kan du købe forskellige typer tilbehør, som du sætter på stavens hoved. Du kan eksempelvis få tilbehør, der stimulerer kvindens G-punkt i skeden eller mandens prostata. Mulighederne for at købe tilbehør er mange.
Til mænd findes der også en såkaldt Teaser, som er en lomme med knopper. Når du sætter lommen på din Magic Wand, giver det både skønne vibrationer omkring penishovedet og skaber et vakuum.

Sådan finder du den bedste Magic Wand

Nu er du forhåbentlig blevet klar over de mange frække fordele ved en Magic Wand. Næste skridt er at finde den helt rette model. Hvis du er nybegynder, anbefaler vi som sagt, at du begynder med en Mini Magic Wand. Har du derimod prøvet en vibrator før, kan du godt starte ud med en af de klassiske modeller. Husk dog altid at prøve med en mild til moderat hastighed først, da vibrationerne i den vibrerende stav er kraftigere end i normale vibratorer.

Der findes i dag mange forskellige producenter på markedet, som laver pirrende massagestave. De hedder stort set alle noget med Magic Wand. Der er mange gode producenter, så du behøver ikke nødvendigvis at gå efter den originale Hitachi Magic Wand eller Europe Magic Wand. Hvis du vil være sikker på at få en vibrator med fuld værdi for pengene, kan du kigge efter modeller, der er markeret som “testvinder”.

Hvis du også vil bruge din massagestav til almindelig kropsmassage, anbefaler vi, at du køber en af de klassiske modeller i fuld størrelse. De egner sig bedst til kropsmassage, som var det formål, de egentlig havde. Den store model kan dog være klodset, især hvis du vil have den med på farten. Står den udelukkende på intimmassage, kan en Mini Magic Wand derfor være mere praktisk. Har du planer om at bruge din massagestav i badet, skal du gå efter en trådløs udgave. Den er typisk vandtæt, så du uden bekymring kan tage staven med under bruseren. Der er altså mange frække fordele ved at få fingrene i en Magic Wand. Det er bare med at finde den rette og lade magien indtræffe.