Vil du gerne vide, hvad analkugler egentlig er, hvem der kan få glæde af dem, og hvordan de benyttes? Så er du landet det helt rigtige sted. Her får du nemlig den ultimative guide til analkugler, så også du kan komme i gang med at lege med denne form for sexlegetøj.

Sammen med butt plugs er analkugler uden tvivl en af de mest populære former for anallegetøj overhovedet. Tænder du på anal stimulering, er de derfor bestemt også værd at kigge nærmere på.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

analkugler

[wcio_apl_all searchwords= min=1 max=150000 number=4 showbrandselect=1 showgetmoreproducts=0 negativesearchwords="" sku="14500,20615,14758,21539" debug=0]

Hvad er analkugler?

Analkugler er en række større eller mindre kugler, der sidder på en snor eller stav, og som er skabt til at blive indført analt. Nogle analkugler sidder blot sammen to og to, mens du i andre tilfælde har over ti kugler at gøre godt med. Uanset hvad du foretrækker, kan du altså finde analkugler, som er perfekte for dig.

Analkugler, eller anal beads, som de også kaldes, har til formål at forkæle dig analt og kan bruges i en lang række forskellige sammenhænge. Da de sidder på en snor eller stav, har du mulighed for at indføre lige akkurat så mange kugler, som giver mening for dig. Du kan altså snildt nøjes med blot at udnytte for eksempel fire ud af de ti kugler, hvis du enten er ved at vænne dig til anallege, eller du ganske enkelt er mest i humør til en mindre intens stimulering.

For enden af snoren eller staven med analkugler er der typisk en ring eller en anden form for håndtag. Det gør det nemt at trække analkuglerne ud igen, og samtidig er ringen eller håndtaget med til at sikre, at dine anal beads ikke forsvinder op i dig.

Hvem kan få glæde af analkugler?

Alle, der er begejstrede for anal stimulering, kan få glæde af analkugler. De mange forskellige udgaver, der er at finde på markedet, henvender sig alle til både mænd og kvinder, så tænder du på anallege, er det blot om at slå dig løs i det store udvalg.

Særligt som mand kan det give rigtig god mening at investere i analkugler og andre former for anallegetøj. Det gælder nemlig, at den mandlige pendant til kvindens g-punkt sidder oppe i anus. Ved at gøre brug af anallegetøj kan du stimulere dette punkt, og det kan føre nogle virkelig intense orgasmer med sig.

Uanset din seksuelle overbevisning som mand bør du gøre dig selv den tjeneste at eksperimentere med forskellige former for analstimulering. Der sidder omtrent lige så mange nervebaneender ved dit mandlige g-punkt, som der sidder i dit penishoved. Som du nok kan regne ud, kan det derfor også føles virkelig skønt og intenst at få stimuleret dette punkt.

Som kvinde har du væsentligt færre nervebaneender analt, end manden har. Dog sidder der fortsat rigtig mange nerver i det intime område helt generelt, og for dig som kvinde kan det derfor også føles virkelig dejligt at gøre brug af analkugler.

Hvilke analkugler skal jeg vælge?

anal kuglerDer findes rigtig mange forskellige analkugler. Derfor kan du helt sikkert også finde nogen, der matcher netop dine præferencer og krav.

Er du ny i verdenen af analkugler, kan det give mening at vælge en udgave med nogle lidt mindre kugler på. Du kan også med fordel overveje en model, hvor kuglerne bliver større og større alt efter, hvor langt du indfører snoren eller staven. På den måde har du mulighed for at ”træne” dig op til at kunne håndtere større kugler.

Er du meget vant til at lege med anallegetøj, kan du overveje at købe nogle store analkugler. Dog handler alting inden for sex om personlig smag, og blot fordi du er vant til at nyde anallegetøj, er det således ikke ensbetydende med, at du vil kunne lide at bruge store analkugler. Måske er en mindre stimulering helt perfekt for dig, og så er der naturligvis ingen grund til at investere i større anal beads.

Ud over at du skal kigge på størrelsen af forskellige analkugler, kan du også med fordel have de forskellige modellers materialer for øje. Mange analkugler er fremstillet i silikone eller et andet blødt materiale, som gør dem bøjelige og gør, at de føles behagelige og bløde at indføre.

I modsatte boldgade finder du imidlertid også analkugler i materialer som glas og metal. Disse føles fuldkommen anderledes at bruge, da de er helt hårde. Desuden giver sådanne dig mulighed for at eksperimentere med forskellige temperaturer, da de som udgangspunkt er kolde. Synes du ikke, det er behageligt at benytte de kolde anal beads, kan du naturligvis varme dem op.

LÆS OGSÅ: Anal Dildo Guide: Find den rette analdildo

Hvorfor vælge vibrerende analkugler?

vibrerende analkuglerFor mange er stimuleringen fra analkuglerne i sig selv nok. Vil du gerne opleve endnu mere intens forkælelse, kan du imidlertid overveje at købe vibrerende analkugler.

Langt de fleste mennesker kan godt lide følelsen af at blive stimuleret af pirrende vibrationer, og har du det også sådan, kan vibrerende analkugler være et godt valg for dig. Du kan finde mange forskellige vibrerende analkugler, så du kan helt sikkert finde en model, der er perfekt for dig.

Da du naturligvis kan slå vibrationerne til og fra, som det passer dig, kan du altid vælge, om du vil have den ekstra stimulering eller ej. Desuden er der på nogle modeller flere forskellige vibrationsstyrker og -mønstre at vælge imellem, så du hele tiden kan få det lige nøjagtig, som du gerne vil have det.

Kan jeg bruge analkugler sammen med en partner?

Ja, du kan naturligvis sagtens få glæde af analkugler sammen med en partner. Du kan imidlertid også snildt bruge sådanne alene, så der er frit valg på alle hylder.

Skal du bruge dine analkugler alene, kan det være en idé at kigge på analkugler med sugekop. Sådanne kan monteres på enhver glat overflade og giver dig mulighed for nemt at benytte dine analkugler, uden at dine hænder bliver optagede. Dermed har du hænderne fri til andre, sjovere ting og sager.

Hvordan får jeg mest muligt glæde af analkugler?

Først og fremmest er det essentielt, at du gør brug af godt med glidecreme, hvis du skal have en god oplevelse med analkugler. Der bliver ikke dannet nogen form for naturligt smøremiddel analt, og skal dine analkugler kunne glide nemt og behageligt ind i dig, er det derfor også vigtigt, at der bliver tilføjet glidecreme.

Du kan finde mange former for decideret analglidecreme, som typisk indeholder beroligende ingredienser. Disse har til formål at få musklerne i området til at slappe af, således at du kan nyde den kærlige behandling fra analkuglerne mest muligt. En beroligende glidecreme gør naturligvis ikke, at du ikke kan mærke, hvad der foregår. Du vil fortsat kunne mærke den behagelige behandling, og faktisk vil det typisk kun føles endnu skønnere, fordi du netop er afslappet.

Efter brug af dine analkugler gør du klogt i at gøre dem grundigt rene. På den måde opretholder du den gode hygiejne, og samtidig sikrer du dig, at du kan få glæde af dine analkugler i lang tid frem. Generelt er det væsentligt at sikre god hygiejne, når der er tale om anallege. Der skal helst ikke spredes bakterier, når du eller I slår jer løs, og derfor er det også vigtigt, at du sørger for at holde hygiejnen i top. Vask dig derfor gerne godt og grundigt, inden du begynder at bruge dine analkugler.

Shop analkugler, og få tonsvis af fantastiske orgasmer

Både som mand og som kvinde kan du med stor sandsynlighed få glæde af anal beads. Desuden gælder det, at du kan bruge dem både alene og i frækt selskab, så har du mod på det, er det endelig bare om at komme i gang med at lege med analkugler.

Det kan føles fantastisk at have analkuglerne siddende i anus, men det kan ligeledes føles skønt både at indføre dem og at trække dem ud igen. Faktisk er der rigtig mange, der får stor nydelse ud af netop at trække analkuglerne ud, så eksperimenter gerne med at gøre dette på forskellige måder. For nogle fungerer det bedst at trække dem helt langsomt ud, imens det for andre gerne må gå lidt hurtigere. Prøv dig blot frem, og se, hvad der virker bedst for dig. Husk naturligvis altid på, at anus kan være lidt ømtålelig, hvorfor du heller ikke skal trække kuglerne alt for hurtigt ud.

Vil du have analkugler, der virkelig kan give dig intens stimulering, kan du overveje at købe vibrerende analkugler. Sådanne stimulerer dig på flere forskellige måder og kan virkelig give dig nogle revolutionerende orgasmer.

Uanset om du har eksperimenteret med anallegetøj før eller ej, kan du med fordel tage et kig på de mange forskellige analkugler, der er på markedet. Både som mand og som kvinde vil du helt sikkert kunne få tonsvis af fantastiske orgasmer ved at benytte dig af analkugler. Kombineres denne frække stimulering med for eksempel et blowjob eller et lickjob, vil du med største sandsynlighed ende direkte i den syvende himmel. Mange har glæde af lige så langsomt at trække analkuglerne ud, når de kommer, så dette kan du med fordel afprøve.

Ellers er der vist blot tilbage at sige god fornøjelse – vi er sikre på, du nok skal komme til at elske dine anal beads.