Dobbeltdildo - Stor guide til dobbelt dildoer

Har du hørt om en dobbeltdildo? Er du i tvivl om, hvad en sådan egentlig er, hvad den kan bruges til, og hvem der kan få glæde af den?

Så læs med lige her, hvor du får den ultimative guide til dobbeltdildoer.
Vi dykker ind i hvad du skal kigge efter, når du køber en dobbeltdildo og hvordan du får mest glæde af den i soveværelset.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

dobbelt dildo

Køb din penisforlænger her

Indholdsfortegnelse

Hvad er en dobbeltdildo?

En dobbeltdildo er – som navnet antyder – en dildo bestående af to dildoer. Ordet kan imidlertid bruges om to forskellige slags dildoer.

Du kan få fingrene i en dobbeltdildo, der har til formål at give dig en dobbelt penetration ved hjælp af blot en enkelt dildo. Derudover findes der modeller, som giver dig mulighed for at penetrere en anden person, samtidig med at du også selv bliver forkælet. Vi kigger nærmere på de to forskellige udgaver om lidt.

Når du leder efter en dobbeltdildo, kan der dukke lidt forskellige ting og sager op. Fælles for alle dobbelte dildoer er, at de består af to fallosformede dele, som hver især kan sende en (eller to) heldig(e) bruger(e) i den syvende himmel.

Oplev dobbelt penetration med en dobbeltdildo

Hvis du køber en U-formet dobbeltdildo eller en meget fleksibel dobbeltdildo, kan den bruges til dobbelt penetration. Det vil sige, at du som kvinde kan opleve at blive fyldt ud både analt og vaginalt.

Rigtig mange kvinder bliver ophidsede ved tanken om at blive forkælet på både den ene og den anden måde. Vil du også gerne opleve dette, når du har en lille hyggestund for dig selv? Så er en dobbeltdildo vejen frem.

Ud over at du kan finde U-formede dobbeltdildoer, der kan bruges til dobbelt penetration, findes der også udgaver, hvor de to dildoer blot sidder helt tæt sammen. Vælger du en sådan udgave, er du sikker på, at de to dildoer giver dig den skønneste orgasme.

Forkæl dig selv og din partner med en dobbeltdildo

Den anden version af dobbeltdildoen er den såkaldte ”strapless strap-on”. Det er en dildo, som fungerer ved, at du som kvinde har den ene ende indført vaginalt. Denne del holdes fast af din bækkenbundsmuskulatur, og så kan du bruge den anden ende til at forkæle en partner enten vaginalt eller analt

Denne type dildo åbner altså op for en lang række nye muligheder i soveværelset. Blandt andet bliver der mulighed for at bytte rollerne om i et heteroseksuelt forhold, hvilket rigtig mange finder både frækt og spændende.

Ud over at der kan byttes om på rollerne i det heteroseksuelle forhold, er det naturligvis også oplagt for dig som kvinde at forkæle en kvindelig partner med den anden ende af dobbeltdildoen. På den måde kan I begge to nyde den kærlige behandling på samme tid. Igennem jeres bevægelser vil I sammen kunne få orgasme, og I vil opleve at være helt tæt på hinanden.

Ønsker du at gå all in, kan du sågar finde dildoer, der nærmest er en kombination af de to nævnte udgaver. Det gælder nemlig, at du kan finde dig en strapless strap-on, som ikke blot har en enkelt dildo, du som bærer kan indføre, men hele to. Så bliver du selv penetreret, samtidig med at du også penetrerer en partner.

Find den rette dobbeltdildo

dobbeltdildoNår du skal vælge en dobbeltdildo, skal du først og fremmest afgøre, om du ønsker at finde en dobbeltdildo kun til dig selv, eller om du er på udkig efter en model, som kan bruges til at forkæle både dig selv og en partner. Du kan også med fordel overveje, om du ønsker at finde en dildo, der er god til vaginal stimulering, eller om du leder efter en dobbelt anal dildo.

Ud over at du skal forholde dig til typen, skal du naturligvis også gøre dig nogle tanker om størrelsen. Ønsker du en stor dobbeltdildo, der virkelig kan fylde dig (og en partner) helt ud, eller skal det være en mindre model? Du kan finde dobbeltdildoer i mange forskellige størrelser og udformninger, så hvad end du foretrækker, kan du altid finde en god løsning.

Du kan desuden finde dobbeltdildoer i en lang række forskellige materialer. Mange af dem er fremstillet i silikone, hvilket giver dem en behagelig og blød overflade, som gør, at de så let som ingenting glider ind i dit indre.

Vil du prøve noget helt anderledes, kan du kaste et blik på dobbeltdildoer i glas eller metal. De er i sagens natur ikke særlig fleksible, men de kan til gengæld give dig en helt særlig oplevelse, da de er meget hårde. Derudover giver dildoer i glas og metal dig mulighed for at eksperimentere med forskellige temperaturer.

Du kan også se udvalget af KÆMPE dildoer her.

Skal der skrues op for de gode sager?

Vil du have en dobbeltdildo, der er noget ud over det sædvanlige? Så kan du overveje at investere i en dobbeltdildo med vibrator. Det meste bliver bedre af stimulerende vibrationer, og det gælder naturligvis også, når det kommer til dobbeltdildoer.

Du kan finde en mange forskellige dobbeltdildoer med vibrator. Er der tale om en dildo til dobbelt penetration med vibrator, vil du opleve at blive intenst stimuleret. Du vil således med stor sandsynlighed ende med at få orgasme takket være en sådan dildo.

Dobbeltdildo – dobbelt så stor nydelse

Du kan få glæde af en dobbeltdildo i mange forskellige situationer. En sådan kan bruges både af hetero- og homoseksuelle par, og derudover kan den bruges alene. Køber du en meget fleksibel dobbeltdildo, er der endda stor sandsynlighed for, at den kan bruges både til dobbelt penetration og til at forkæle både dig selv og en partner med. Så er der frit valg på alle hylder.

Dobbeltdildoer giver mange nye muligheder i soveværelset og kan både bruges i parakten og i sololegen. Det er således blot om at slippe fantasien løs og gå i gang med at eksperimentere.

En dobbeltdildo kan give dig selv nydelse, eller den kan give dig og en partner en helt fantastisk oplevelse sammen. Du vil altså næppe fortryde at investere i en fræk dobbeltdildo.