Oppustelige dildoer – hvad skal jeg vide?

Har du hørt om oppustelige dildoer eller oppustelige penisser?
Er du i tvivl om, hvad en oppustelig dildo egentlig er, og om du kan få glæde af en sådan?
Så læs med lige her, hvor vi kigger nærmere på oppustelige dildoer og penisser, således du kan blive helt skarp på sagen.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

oppustelig dildo

Køb oppustelig dildo her

Indholdsfortegnelse

Hvad er en oppustelig dildo?

En oppustelig dildo er – ganske som navnet også antyder – et fallosformet stykke sexlegetøj, som kan pustes op. Du kan således løbende puste mere og mere luft i din dildo for at gøre den større. Det giver dig god mulighed for at tilpasse din dildo til netop dine præferencer på det givne tidspunkt.

Ønsker du ikke altid at blive fyldt lige meget ud, er det således relevant at investere i en oppustelig dildo. Det samme gælder, hvis du for eksempel gerne vil vænne dig til at blive penetreret af en større dildo eller penis enten analt eller vaginalt.

Når du hører om en oppustelig dildo, forestiller du dig sandsynligvis en oppustelig penis, som mest af alt minder om en ballon. Dette billede er så langtfra virkeligheden, man overhovedet kan komme. En oppustelig dildo har intet med en ballon at gøre, og den er hård på samme vis, som en hvilken som helst anden dildo er. Du kan således ganske roligt investere i en oppustelig dildo.

Kan man få en oppustelig dildo med vibrator?

Ja, du kan sagtens finde en oppustelig dildo med indbygget vibrator. Ligesom du kan få rigtig mange andre dildoer med vibratorer, er der naturligvis også blevet udviklet flere oppustelige udgaver, som kan udsende pirrende vibrationer under brug.

Du kan generelt finde rigtig mange forskellige oppustelige dildoer. Uanset hvilke krav og behov du måtte have, kan du finde en oppustelig dildo, som er helt perfekt. Ligesom du kan finde alverdens forskellige ”almindelige” dildoer, kan du selvfølgelig også finde alverdens forskellige oppustelige dildoer.

Du finder for eksempel oppustelige dildoer i mange forskellige størrelser. Uanset om du leder efter en stor dildo, som kan hjælpe dig med langsomt at vænne dig til penetrering, eller du blot vil have en mindre dildo, kan du finde en oppustelig sag, som er lige i øjet.

Hvad er fordelene ved at vælge en oppustelig dildo?

Den helt store fordel ved en oppustelig dildo er, at du kan tilpasse størrelsen på en sådan løbende. Særligt hvis du for eksempel som kvinde er meget stram, kan det være en fordel, at du langsomt kan vænne dig til noget større.

Du kan således starte med at gøre brug af dildoen uden luft i, og når du så har vænnet dig til dette, kan du pumpe lidt luft ind i dildoen, hvorefter den bliver større. Sådan kan du fortsætte, lige så længe dildoen kan følge med.

Med en oppustelig dildo kan du tilpasse dildoen til det humør, du er i på en hvilken som helst dag. Selvom du den ene dag er helt vild med tanken om at blive fyldt fuldkommen ud, kan det snildt være, at du en anden dag har lyst til en mindre voldsom stimulering. Med en oppustelig dildo kan du gøre lidt af hvert, som det passer dig. Fra dag til dag kan du således vælge, hvad du har mest lyst til og tilpasse dildoen til dette.

Du kan justere størrelsen på din oppustelige dildo, imens den er i dig. Det vil sige, at du kan nyde at mærke den oppustelige penis vokse, imens den forkæler dit indre enten analt eller vaginalt. Denne følelse er noget ganske særligt.

Hvilken oppustelig dildo skal jeg vælge?

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige oppustelige dildoer på markedet. Derfor kan du uden tvivl også finde en dildo, der matcher netop dine præferencer.

Det store udvalg kan imidlertid gøre det en smule svært at vælge den helt rigtige dildo. Særligt hvis du ikke har så stor erfaring med sexlegetøj, kan det være en udfordring at finde frem til den helt rette oppustelige dildo. Her kigger vi på nogle af de ting, du med fordel kan have for øje, når du skal købe din nye – måske første – dildo.

Du kan finde oppustelige dildoer i flere forskellige materialer. Du skal således forholde dig til, om du vil have en oppustelig silikonedildo eller en oppustelig latexdildo. Mange finder latex frækt, og det kan være én af grundene til at vælge en oppustelig latexdildo.

Fordelen ved en silikonedildo er, at en sådan typisk har en blød og behagelig overflade, som sikrer, at dildoen nemt glider ind enten vaginalt eller analt. Som altid, når der er tale om sexlegetøj til penetrering, kan du med fordel gøre brug af en smule glidecreme sammen med din oppustelige dildo.

Når du skal vælge den helt perfekte dildo, kan du desuden kigge på de forskellige størrelser. Det gælder for alle oppustelige dildoer, at de kan blive større, men der er naturligvis forskel på, hvor store de forskellige modeller kan blive. Desuden er der forskel på, hvor store de er, når du ikke har pustet luft i dem. Sørg derfor for at kigge på dimensionerne på de forskellige dildoer.

Sidst, men ikke mindst, er det væsentligt at overveje, om du vil have en oppustelig dildo med vibrator, eller om den ikke behøver at kunne udsende pirrende vibrationer.

Gå på opdagelse i det store udvalg, og find din bedste ven

Du kan finde et hav af forskellige oppustelige dildoer. Uanset hvad der tænder dig, kan du finde en dildo, som er helt perfekt.

Du kan finde oppustelige dildoer i mange forskellige design, alt efter hvad du finder mest frækt, og derudover har de altså forskellige dimensioner og specifikationer.

Med en oppustelig dildo har du mulighed for at tilpasse størrelsen på din dildo fra gang til gang. Du kan desuden justere størrelsen ved brug, således at du altid får lige nøjagtig den behandling, der passer dig allerbedst på det givne tidspunkt.