Forkæl din klitoris med en Womanizer

Vil du gerne have fingrene i et stykke sexlegetøj, der med garanti kan give dig orgasme efter orgasme? Så er Womanizer værd at kigge nærmere på.

Womanizer er sexlegetøj til kvinder, som kvinder verden over priser sig lykkelige for. Vil du også have intense orgasmer, som sender dig direkte i den syvende himmel?
Så læs mere om Womanizer lige her.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

womanizer klitoris stimulator

Indholdsfortegnelse

Hvad kan en Womanizer?

En Womanizer er en klitorisstimulator. Den er imidlertid ikke en klitorisstimulator, du før har stiftet bekendtskab med. I modsætning til de mange vibratorer, der er på markedet, udmærker en Womanizer sig nemlig ved aldrig at komme i direkte kontakt med din klitoris.

Når du benytter din Womanizer, sætter du det lille ”mundstykke” på stimulatoren omkring din klitoris. Herefter vil der blive sendt pirrende tryk- og luftbølger ud gennem mundstykket, og de vil give dine klitoris den mest intense og behagelige behandling, du overhovedet kunne forestille dig.

At bruge luft til stimulering af klitoris er en ganske unik måde at gribe klitorisstimulering an på. Da Womanizer introducerede deres første stimulator, var der derfor heller ikke mange, der troede på idéen. I dag er der heldigvis massevis af kvinder, som får glæde af Womanizer. Du kan således ganske roligt investere i en Womanizer klitorisstimulator, hvis du virkelig vil gøre noget godt for dig selv. Du vil næppe fortryde det.

Hvorfor vælge denne type klitorisstimulator?

Nu tænker du måske: ”Stimulering med luft, men hvorfor?” Det skal vi fortælle dig.

Som kvinde kan du nemt opleve at blive overstimuleret, hvis en vibrator, et andet stykke sexlegetøj eller blot du selv eller en partner er i tæt kontakt med klitoris i længere tid ad gangen. Der sidder omkring 8.000 nervebaneender i klitoris, og det gør den meget følsom.

Følsomheden gør, at du kan få masser af skønne orgasmer igennem klitorisstimulering, men det betyder også, at du kan opleve at blive øm, hvis klitoris bliver overstimuleret.

Har du fået en klitorisorgasme gennem direkte kontakt med klitoris, vil du typisk efterfølgende være en smule øm i området. Det vil således sjældent være behageligt at blive kærtegnet ved eller på klitoris igen, og faktisk kan det være direkte smertefuldt. Sådan er det ikke, hvis du gør brug af en Womanizer.

Med en Womanizer kan du få flere orgasmer i træk, fordi du netop ikke bliver øm. Du bliver ved med at være følsom og modtagelig over for kærtegn, selvom du allerede er kommet ved hjælp af din stimulator, og du kan derfor få orgasme efter orgasme.

Kort og godt kan du altså få virkelig skønne orgasmer med en Womanizer, og du kan tilmed få mange i streg. Du oplever ikke at blive øm i området, og din følsomhed bliver heller ikke nedsat. Der er således en lang række gode grunde til at vælge en Womanizer fremfor en klassisk vibrator.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en Womanizer?

Womanizer premium klitoris stimulatorDu kan i dag finde forskellige stimulatorer fra Womanizer. Der er derfor også rig mulighed for at finde en, som passer dig helt perfekt. Når du køber din Womanizer, skal du være opmærksom på, at en sådan indimellem bliver omtalt som en ”Womanizer-vibrator”, selvom den ikke udsender vibrationer. Vil du have en Womanizer, som også er en vibrator, skal du vælge Womanizer Duo.

Womanizer Duo udmærker sig ved at stimulere klitoris ved hjælp af luft og samtidig stimulere dit G-punkt ved hjælp af vibrationer. På den måde kan du få fantastiske orgasmer.

Stimulatorerne går under navne som Womanizer Pro40, Womanizer Pro, Womanizer Pro W500. Selvom de har forskellige design og forskellige navne, er de imidlertid allesammen baseret på den samme teknologi. Du kan således være helt sikker på at få masser af fantastiske orgasmer, uanset hvilken Womanizer du vælger.

Når du skal vælge en Womanizer, kan du blandt andet kigge på udformningen af de forskellige udgaver. Derudover kan du overveje, om du vil have en model, som er nem at tage med sig på farten, eller du udelukkende vil bruge din Womanizer derhjemme. Womanizer har nemlig udviklet stimulatorer i flere forskellige størrelser, og nogle kommer med et beskyttende etui, som gør dem rejsevenlige.

Mange af klitorisstimulatorerne fra Womanizer er vandtætte, således at du kan nyde den kærlige behandling i badet. Vil du have denne mulighed, skal du naturligvis gå efter en model, der er vandtæt.

Kan jeg købe en Womanizer-dildo?

womanizer duoWomanizer har specialiseret sig i klitorisstimulering. Deres revolutionerende idé om at bruge luft, til at stimulere området med, er det, der gør dette brand til noget ganske særligt. Derfor har de heller ikke udviklet dildoer.

Du kan få den såkaldte Womanizer Duo, som både stimulerer dit G-punkt og din klitoris. Stimulatoren kan betragtes som en dildo, men det er ikke en dildo i den klassiske forstand. Er du på udkig efter en decideret dildo, er det altså ikke Womanizer, du skal ty til.

Find din Womanizer i dag – din klitoris vil takke dig for det

Størstedelen af alle kvinder har svært ved at få en orgasme ved penetrering. Faktisk oplever mange, at det ganske enkelt er nødvendigt at få stimuleret klitoris, hvis det skal være muligt at få en orgasme. Dog kan der også være problemer forbundet med klitorisstimulering, da du kan opleve at blive øm og nærmest miste følsomheden i området, hvis du bliver alt for intenst stimuleret.

Med en Womanizer kan du få ekstrem nydelse via klitorisstimulering, men uden du bliver øm efterfølgende. Desuden har en Womanizer den helt klare fordel, at den kan give dig mange orgasmer i træk. Vil du gerne ride på orgasmens bølger så længe som overhovedet muligt, er en Womanizer således et godt valg, som din klitoris uden tvivl vil takke dig for.