Vibratoræg er et must-have for alle sexglade kvinder

Sex er helt igennem fantastisk. Ganske enkelt. Ved hjælp af forskellige former for sexlegetøj kan det blive endnu sjovere og endnu mere frækt at slå sig løs – enten alene eller sammen med en partner.

Vibratorægget er et af de helt essentielle stykker sexlegetøj, som du som kvinde virkelig bør eje. Har du ikke allerede et vibrerende æg, er det derfor også blot om at komme ud at investere.
Ægget er perfekt til frække aftener alene med dig selv eller sammen med din partner.

Vi kigger nærmere på vibratoræg, så du kan blive klogere på de små, frække sager! <3

fjernbetjent vibratoræg

Indholdsfortegnelse

Hvad er et vibroæg, og hvorfor skal jeg købe et?

Et vibratoræg er – som navnet også antyder – et vibrerende æg. Det er altså en lille, æggeformet vibrator, som kan sættes op i kvindens underliv. Du kan finde vibratoræg i lidt forskellige udformninger, hvor nogle er mere æggeformede end andre, men grundlæggende er de alle mindre, ovale vibratorer.

Et vibroæg, som vibratoræg også kaldes, forkæler dit indre med lækre vibrationer. Da mange kvinder ikke kan få orgasme udelukkende ved denne form for stimulering, vil et vibratoræg sjældent kunne få dig til at komme alene. Det kan imidlertid gøre dig fuldkommen klar til andre seksuelle udskejelser, og det er derfor sjovt at gøre brug af i forbindelse med forspillet.

Ud over at du kan gøre brug af et vibratoræg til indvendig stimulering, kan du selvfølgelig også bruge det til at forkæle for eksempel din klitoris, akkurat ligesom du ville gøre med en almindelig vibrator. Der er altså flere forskellige muligheder med denne slags sexlegetøj. Æg er derfor også et must-have for alle kvinder, der godt kan lide at eksperimentere.

Start forspillet ude i offentligheden med et fjernbetjent æg

Noget af det helt igennem geniale ved vibratoræg er, at der ikke er nogen, der kan se, at du bærer et sådant. Det vil sige, at du kan starte din selvforkælelse, allerede imens du er ude i offentligheden. Da et vibratoræg som regel ikke vil kunne få dig til at komme, behøver du ikke at frygte for pinlige optrin, men kan derimod blot gå rundt og langsomt blive mere og mere opstemt.

Et æg er helt sikkert den bedste vibrator for dig, der gerne vil kunne tage forskud på glæderne, og som finder det frækt at gå rundt med en lille hemmelighed. Da det ikke kan ses, at du bærer ægget, kan du gå rundt med det i mange, mange timer, uden at der er nogen, der opdager noget. Dét er virkelig sexet og pirrende, og har du planer om en hyggelig solosession, når du kommer hjem, kan det være ekstremt frækt at gå i gang allerede flere timer forinden.

Ud over at du kan bruge dit vibratoræg til at varme dig selv op til en lille solosession, kan du naturligvis også gøre dig selv helt klar til en partner ved hjælp af et vibratoræg. Køber du et fjernstyret vibratoræg, kan du sågar overlade kontrollen over vibratoren til netop din partner. Så kan han eller hun bestemme, hvordan og hvor meget du skal pirres og tirres.

Netop fordi ingen kan se, at du går rundt med dette lille stykke sexlegetøj, kan I på denne måde starte et virkelig frækt forspil allerede ude i offentligheden. Imens I er ude at spise, i biografen eller til koncert, kan I have jeres egen frække lille hemmelighed. Det vil helt sikkert gøre dig helt klar til sjov og ballade, og det vil uden tvivl også tænde din partner at have denne form for kontrol over dig. Er I to kvinder sammen, kan I med fordel styre hinandens æg for en særligt kinky og sjov oplevelse.

Du kan finde mange forskellige fjernstyrede vibratoræg, og du kan for eksempel også finde vibratoræg med app, hvis du ønsker at kunne styre den lille vibrator direkte fra din smartphone. Et vibratoræg – eller et sexæg – er en af de mest populære former for vibratorer til kvinder, så har du ikke allerede et æg, er det blot om at komme ud at investere. Sørg blot for at vælge en lydløs vibrator, hvis du og I vil kunne nyde den ude i offentligheden.

Vi kan også anbefale dig at tage et nærmere kig på andet populært fjernstyret sexlegetøj. Læs mere om Lovense og OhMiBod.

Find det bedste vibratoræg til lige netop dig

baseks vibrator ægDu kan finde mange forskellige vibratoræg på markedet, så uanset hvad du foretrækker, kan du helt sikkert finde et vibratoræg, der er helt perfekt for dig.

Når du skal vælge imellem forskellige sexæg eller vibroæg, kan du blandt andet kigge på, hvilket materiale de forskellige udgaver er fremstillet i. En lang række vibratoræg er fremstillet af medicinsk silikone, hvilket giver dem en blød overflade og sikrer, at de nemt og ubesværet glider ind i dit indre. Du kan imidlertid også finde vibroæg i flere andre materialer, hvis du ønsker at prøve kræfter med noget lidt anderledes. Uanset hvilket materiale dit vibratoræg er fremstillet i, kan du gøre klogt i at gøre brug af glidecreme, når det skal indsættes. På den måde glider det let som en leg ind i dig.

De fleste vibratoræg er ikke specielt store, men de kan naturligvis variere i størrelse. Dette er ligeledes noget, du med fordel kan have for øje, når du vælger din nye vibrator. Nogle kvinder foretrækker et større æg, der kan mærkes lidt mere, imens andre gerne vil nøjes med en helt lille udgave, der blot sender diskrete, men behagelige, vibrationer ud.

Vil du have mulighed for at benytte din nye, frække vibrator ude i det offentlige rum, er det naturligvis en nødvendighed, at den er trådløst fjernbetjent. Ellers vil den som regel have en lille ledning, der fører til en fjernbetjening, du kan styre ægget med. Dette kan være en fin løsning, hvis du udelukkende påtænker at bruge din nye vibrator derhjemme.

Find dine favoritvibrationer i din nye favoritvibrator

De mange forskellige vibratoræg på markedet kan hver især give dig noget forskelligt. De har forskellige vibrationsmønstre og -hastigheder. Uanset hvilken type vibrationer du foretrækker, kan du altså finde et vibroæg, som giver dig lige netop den behandling, du allerhelst vil have.

Som altid, når det kommer til sexlegetøj, er det umuligt for andre end lige netop dig at afgøre, hvilket vibratoræg der er det bedste for dig. Din bedste vibrator kan være én, de fleste andre ikke kan lide, og omvendt er det heller ikke sikkert, at den mest populære vibrator, du overhovedet kan finde på markedet, er noget for dig. Det hele handler om individuel smag.

Vil du finde inspiration, til hvilket vibratoræg du skal vælge, kan du imidlertid alligevel overveje at læse forskellige vibratorægstests. Så kan du måske i hvert fald pejle dig lidt ind på, hvad der ville give mening for dig at investere i.

Af diverse tests kan du også blive klogere på helt lavpraktiske ting, såsom om de forskellige vibratoræg er nemme at styre og bruge.

Brug dit vibratoræg både alene og i frækt selskab

app-styret magic vibrator ægDu kan naturligvis få glæde af dit vibratoræg, når du er alene og gerne vil hygge dig lidt. Bruger du vibratoren på diverse forskellige erogene zoner, vil du uden tvivl kunne sende dig selv i den syvende himmel.

Du kan imidlertid også virkelig få glæde af et sexlegetøjsæg sammen med en partner. Både når der er offentligt forspil på programmet, og når I kommer hjem i soveværelset, kan I nyde denne form for vibrator til kvinder.

Det kan godt være, at den som udgangspunkt er udviklet til netop kvinder, men derfor er der ingen, der siger, at du ikke også kan nyde et vibratoræg som mand. Det gælder nemlig, at både mænd og kvinder typisk finder vibrationer utroligt pirrende, og derfor kan du også som mand med fordel lade dine erogene zoner få en kærlig behandling med et vibratoræg.

Rigtig mange par kan få en masse ud af at lege med forskellige former for sexlegetøj – herunder vibrerende æg. Et vibratoræg har mange forskellige anvendelsesmuligheder, hvilket er noget af det smarte ved denne form for sexlegetøj. Vil du eller I gerne i gang med at eksperimentere med sexlegetøj, er et lille vibroæg således slet ikke noget dumt sted at starte.

Tag et kig på det store udvalg af vibrerende æg, og find din favorit

De små æggeformede vibratorer til kvinder er uden tvivl en af de mest populære former for sexlegetøj overhovedet. Et vibratoræg er nemt at gøre brug af, og det har mange forskellige anvendelsesmuligheder, som I kan få glæde af i soveværelset eller i det offentlige rum.

Et trådløst fjernstyret vibratoræg er helt ideelt for jer, der godt kan lide at eksperimentere, og som gerne vil prøve at kaste jer ud i forspil ude i offentligheden. Det kan måske virke en smule grænseoverskridende de første par gange, men derefter vil I med stor sandsynlighed komme til at elske denne nye form for forspil. Der ér ganske enkelt noget virkelig frækt over det lidt farlige og risikoen for at blive opdaget.

Hvis du godt kan lide at prøve forskellige grænser af og at komme ud af din komfortzone, er et vibratoræg et must-have. Tag derfor blot et kig på det store udvalg af forskellige vibratoræg, og find din favorit. Uanset hvad du er til, kan du helt sikkert finde et æg, der kan give dig masser af gode oplevelser – både alene og i frækt selskab.