Find den rette penispumpe

Har du altid drømt om at få en større penis? Men er du i tvivl om hvordan? Så bør du læse med her, hvor vi introducerer dig for et bredt udvalg af penispumper.
Vi hjælper dig med at finde den rette penispumpe og gør dig klogere på penispumpens forunderlige verden. Hvad enten du tidligere har haft fornøjelse af en penispumpe eller ej, vil du kunne finde brugbare oplysninger i denne guide.
Her vil du finde oplysninger om anbefalede mærker, og vi gør dig klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud at investere i en penispumpe.

God læselyst – og god fornøjelse med din nye penispumpe! <3

penispumpe

Køb din penispumpe her

Indholdsfortegnelse

Hvorfor benytte sig af en erektionspumpe?

Måske har du i smug sammenlignet dit lem med andre – og større – penisser i omklædningsrummet efter fodbold. Det har de fleste. Og de fleste mænd ville nok ikke have noget imod et par ekstra centimeter forneden. Fordelen ved en erektionspumpe er netop, at du kan give dig selv et større omfang og en længerevarende erektion. Hvis du føler, at din penis er for lille, kan du altså realisere drømmen om en større penis ved at benytte dig af en erektionspumpe. Lider du meget under størrelsen på din penis, kan en erektionspumpe være med til at give dig den selvtillid, du har manglet på lagenerne. Du opnår ikke en permanent forlængelse af din penis, men effekten af erektionspumpen varer i rigelig tid til, at du kan udfolde den sexgud, der ligger gemt i dig. Samtidig opnår du også nydelse, mens du bruger produktet. Du vil nemlig opleve en skøn stimulation, når du gør brug af penispumpen. Efterfølgende vil berøring af din penis også føles endnu mere intens, da erektionspumpen øger sensitiviteten og følsomheden af din penis.

Hvordan virker en penispumpe?

Hvis du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med en penispumpe, bør vi lige indlede med en kort beskrivelse af, hvad en penispumpe egentlig er. Som ordet afslører, kan du ved hjælp af en pumpe gøre din penis større. Penispumpen danner nemlig et kraftigt vakuum omkring din penis, hvilket får den til at vokse. Det lyder næsten for godt til at være sandt – men det er det ikke. Du opnår dog ikke en permanent penisforstørrelse. Hvis det er det, du er på udkig efter, skal du have fat i en penisforlænger i stedet. Til gengæld får du en kraftigere og større rejsning ved brug af en penispumpe. Samtidig forlænger den også din erektion, hvilket er med til at gøre nydelsen mere intens.

En penispumpe består af en cylinder og en pumpe, der skaber vakuum i cylinderen. Som allerede nævnt fungerer en penispumpe således, at du sætter cylinderen omkring din erigerede penis. Via et vakuum bliver dit lem suget større. Det sker ved at svulmelegemerne i din penis forøges. På den måde kan der løbe mere blod til din penis. Der medfølger en penisring til de fleste penispumper, som du kan sætte ved penisroden. Den hjælper dig med at bevare din erektion i længere tid.

For at skabe et bedre vakuum kan det også være en god idé at påføre lidt vandbaseret glidecreme i bunden af pumpen. Når penisring og glidecreme er på plads, kan du sætte cylinderen omkring din penis. Det er vigtigt, at den ikke omslutter dine testikler. Når du har sikret dig, at bunden af penispumpen slutter tæt mod din krop, så luften ikke slipper ud, kan du begynde at pumpe langsomt, hvorefter du vil se din penis vokse. Hvis du ikke har prøvet at bruge en penispumpe før, anbefales det, at du ikke bruger den mere end 10 minutter af gangen. Når du er blevet dus med pumpen, kan du sandsynligvis forøge størrelsen på din penis yderligere ved at pumpe i længere tid. Det er dog vigtigt, at du stopper med at pumpe, hvis du oplever smerte eller ubehag.

Effekten af penispumpen varer et par timer, og der er derfor god tid til, at både du og din partner kan nyde godt af dit lems forøgede dimensioner.

Hvem kan få glæde af en pikpumpe?

impotensAlle! – er det korte svar. Ligegyldigt hvilken størrelse, din penis har, kan du benytte dig af en pikpumpe, som penispumpen også kaldes. En pikpumpe forøger ikke blot størrelsen på dit lem – den gør også sexoplevelsen mere intens. Du kan derfor både benytte dig af en pikpumpe, når du onanerer, og når du dyrker lagengymnastik med din partner. Hvad enten du dyrker sex alene, med mænd eller kvinder, er en pikpumpe en oplagt rekvisit til brug i soveværelset. Det skyldes ikke mindst, at sexoplevelsen bliver langt bedre, eftersom pikpumpen øger stimulationen af din penis, og gør den mere følsom over for berøring. Og mon ikke din partner vil sætte pris på en større penis under akten?

Hvis du af den ene eller anden grund har problemer med at få rejsning, kan en penispumpe være løsningen på dine problemer. Faktisk er det slet ikke unormalt med rejsningsproblemer, og heldigvis er der hjælp at hente. Måske har du overvejet at tage en potenspille, men faktisk kan en penispumpe være en bedre løsning. Der er ingen bivirkninger forbundet med brug af penispumpe, som kan give dig din rejsning tilbage, så du kan gennemføre et samleje.

Hvilket mærke skal du vælge?

pipedream penis pumpeDer findes et væld af forskellige penispumper på markedet, og det kan derfor virke uoverskueligt at finde ud af, hvilken model der passer til dig og dine behov. De fleste penispumper produceres i England eller USA, hvor de kaldes penis pumps. Har du i forvejen erfaring med penispumper, kan du med fordel købe en fra samme brand, hvis du har været tilfreds med produktet. Du kan også vælge at indskrænke din søgning i forhold til dine præferencer. Har du fået anbefalet et bestemt mærke, kan du søge specifikt efter penispumper fra denne producent. Du kan også vælge at filtrere din søgning, så du bliver præsenteret for de billigste eller dyreste modeller.

Har du aldrig tidligere stiftet bekendtskab med en penispumpe, kan du med fordel se nærmere på efterspurgte brands som Bathmate, Pipedream og XLsucker.

Et af de mest populære mærker inden for penispumper er Bathmate, som især har fokus på kvalitet og brugervenlighed. Brandet har også vakt stor opmærksomhed på den internationale scene, da Bathmates Hydromax-serie vandt en Xbiz Award for ”Specialty Product of the Year. Vælger du at investere i en erektionspumpe fra Bathmate, er du garanteret et kvalitetsprodukt. Der findes flere forskellige modeller inden for dette mærke, og priserne svinger fra 499 kroner og helt op til 1695 kroner. Hvis du er til sexlege under bruseren eller godt kan lide fornemmelsen af vand på din penis, når du onanerer, er produkterne fra Bathmate perfekte til dig. Flere af Bathmates penispumper er nemlig beregnet til brug i badet.

Et andet populært mærke er Pipedream. Det er et amerikansk brand, som er førende inden for sexlegetøj. De står bag et bredt udvalg af smukt og funktionelt sexlegetøj såsom sexdukker, dildoer, fleshlight, penispumper og meget andet. De er anerkendte for deres innovative tilgang til sexlegetøj og har modtaget flere internationale awards for deres produkter. Er du på udkig efter et billigere mærke end Bathmates, er en erektionspumpe fra Pipedream et oplagt valg. Måske vil du gerne prøve en pikpumpe af for at finde ud af, om det er noget for dig? I så fald kan det være en god idé at investere i en billigere model. Pipedream har også en begyndermodel, som er et oplagt valg for dig, hvis du aldrig har prøvet kræfter med en penispumpe før. Desuden er den billig, og du undgår dermed at investere en masse penge i en pumpe, hvis du ikke er sikker på, at det er det rette sexlegetøj for dig.

Du kan også med fordel se nærmere på produkter fra XL Sucker, som er et hollandsk brand, der står bag en række kvalitetspenispumper. Hvis du er typen, der godt kan lide smarte gadgets, er en digital penispumpe fra XL Sucker et oplagt valg. Pumpen har et digitalt display, og du kan derfor hele tiden holde øje med trykket i pumpen. Samtidig er penispumper fra XL Sucker en del billigere end Bathmates modeller, og du får derfor meget kvalitet for pengene.

Hvilke slags penispumper findes der på markedet?

penispumpe med trykmålerNår du skal finde ud af hvilken penispumpe, der er den rette for dig, er der ikke blot et stort udvalg af forskellige brands at vælge imellem. Du kan også finde penispumper i forskellige størrelser. Derfor er det en god idé, at du sikrer dig, at din penis kan være i cylinderen, før du vælger at investere i den pågældende penispumpe.

Du kan også finde pumper med forskellige funktioner. Blandt andet egner nogle modeller sig bedst til brug i badet, mens andre har gummiknopper på indersiden af cylinderen, hvilket stimulerer din penis, mens du pumper. Fælles for de fleste pumper er dog, at cylinderen er gennemsigtig. På den måde kan du følge med i, hvor meget din penis vokser, mens du har cylinderen på. Flere penispumper har også en lineal på cylinderrøret, hvilket gør det muligt for dig at aflæse størrelsen på din penis, efterhånden som den vokser.

Der er også forskel på, hvordan pumpefunktionen på de forskellige pikpumper virker. Du kan både finde penispumper med traditionel gummibold samt med små motorisede pumper, som gør pumpearbejdet for dig. På disse pumper er det muligt at vælge mellem forskellige indstillinger, så du kan vælge den hastighed og intensitet, der passer til dig og dine behov.

Kom godt i gang med din nye erektionspumpe

hvordan bruges en penispumpeLigegyldigt hvilken erektionspumpe du vælger at investere i, venter der dig timevis af nydelse på lagnerne. En erektionspumpe er en oplagt rekvisit, når du skal onanere, da den både giver dig en større penis, en hårdere erektion og en vildere orgasme. Du kan derfor være sikker på, at solosex, der inkluderer en penispumpe, vil gøre oplevelsen langt mere intens.

En pikpumpe er også en oplagt del af et sexet forspil. Hvad enten du er tilfreds med størrelsen på din penis eller ej, vil en pumpe kunne give dig det lem, du altid har drømt om. Selvom virkningen af penispumpen ikke er permanent, vil den vare længe nok til, at du kan udfolde dit indre sexdyr i soveværelset. Ikke nok med at du får en vildere erektion, så vil din penis også blive langt mere følsom over for berøring. Når du dyrker sex, vil effekten af penispumpen sende dig helt op i den syvende himmel. Og hvilken mand eller kvinde vil ikke nyde at dyrke sex med en mand, som boltrer sig på lagnerne med selvtillid og overskud?

Når du prøver kræfter med en penispumpe for første gang, er det vigtigt, at du følger instruktionerne nøje. Der er ingen bivirkninger forbundet med brugen af en pumpe, men det må ikke gøre ondt på dig at bruge den. Hvis du oplever smerter i forbindelse med brug af pumpen, skal du straks stoppe med at pumpe. Desuden skal du være opmærksom på, om den pumpe, du har udset dig, er stor nok til din penis. Det vil modvirke effekten en smule, hvis der ikke er plads til, at din penis kan vokse.

Indgår pumpen som en del af akten med din partner, kan du lade ham eller hende hjælpe dig med erektionen, inden du sætter cylinderen på. Det er nemlig vigtigt, at dit lem er erigeret, inden du giver dig i kast med at pumpe. Har du nogle særlige lyster eller præferencer i forhold til din penispumpe, findes der et stor udvalg på markedet, og du burde derfor let kunne finde én, der matcher dine behov. Kan du godt lide at dyrke sex i badet, kan du eksempelvis vælge at investere i en penispumpe, der egner sig bedst til brug under bruseren.

Når du har fundet den penispumpe, der matcher dine behov, er det bare et spørgsmål om at komme i gang. God fornøjelse!