Bliv stimuleret med Satisfyer Pro 2

Må dine klitorisorgasmer gerne være kraftigere? Indtræffe hurtigere? Og vare længere? Så skal du have fat i en Satisfyer Pro 2. Du tænker måske, at det bare er endnu en klitorisvibrator, men det er faktisk ikke en vibrator. Det er en klitorisstimulator. Stimulatoren indgår i en revolutionerende kategori af sexlegetøj til kvinder, som gør brug af pulserende svingninger i stedet for vibrationer.

Den intense stimulator skaber i stedet et vakuum omkring din klitoris og laver suge- og pustebevægelser. Det betyder, at du på rekordtid vil få en orgasme. En orgasme, der føles anderledes og kraftigere, end du er vant til. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Hvis du vil vide mere om denne unikke klitorisstimulator, så læs med videre, og bliv klogere på, hvorfor dette stykke sexlegetøj er et musthave.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

Satisfyer Pro 2 klitoris stimulator

Indholdsfortegnelse

Sådan virker Satisfyer Pro 2

Som vi kort har nævnt, bruger Satisfyer Pro 2 en ny teknologi. Det er derfor, at sexlegetøjet kaldes en stimulator og ikke en vibrator. Der er nemlig ingen vibrationer. Det er derimod trykbølger, der kærtegner din klitoris. Stimulatoren bruger også blide pust og sug, der omfavner din klitoris. Du får derfor en helt ny oplevelse. Dermed får du også en anderledes orgasme, som vækker en helt ny form for nydelse i dig.

Du får altså en intens stimulation af klitoris, som giver dybere orgasmer. Flere kvinder oplever endda, at Satisfyer Pro 2 giver dem sprøjteorgasme. Også selvom de aldrig har oplevet det før. Stimulatoren er blevet omtalt i medier verden over, rost til skyerne i anmeldelser og har vundet flere test som den bedste klitorisstimulator.

Skal du prøve den nye version af Satisfyer Pro 2?

Den revolutionerende stimulator findes i dag i en opdateret udgave med navnet Satisfyer Pro 2 Next Generation. Teknologien er den samme, men funktioner og design er forbedret. Den nye model har en kraftigere motor, men larmer til gengæld mindre. Så kan du hive din stimulator frem hvor som helst uden at være bange for, om andre kan følge med i dine fornøjelser.

Et andet plus ved Satisfyer Pro 2 Next Generation er, at det er en vandtæt klitorisstimulator. Du kan altså uden problem tage de pulserende svingninger med i bad. Satisfyer Pro 2 Next Generation er desuden lækker at holde ved. Stimulatoren har et elegant og feminint design i en rosaguld farve med en mat finish.

Hvis du er klar til at tage dine orgasmer til nye højder, er Satisfyer Pro 2 Next Generation det helt rette valg. Den nye version er også udstyret med en knap, hvor du kan skrue op og ned for intensiteten undervejs. Det giver dig for eksempel mulighed for at forlænge din orgasme. Når du er ved at nå klimaks, skruer du ned for intensiteten. Det kan forlænge de pulserende sammentrækninger i dit underliv.

Satisfyer Pro 2 er en vanedannende vinder

satisfyer pro 2 vandtætDen populære klitorisstimulator er en sikker og vanedannende vinder. I flere test er stimulatoren kåret som testvinder. Hypen omkring stimulatoren er altså velfortjent. Den gennemgående begrundelse for de gode testresultater er, at stimulatoren er supereffektiv, lydsvag og intens. Det vægter også højt, at den intense stimulation ikke er for voldsom. Selvom den er effektiv, giver den en blid stimulation. Det skyldes trykbølgeteknologien, som blidt omfavner din klitoris. Der er altså ingen fare for, at stimulatoren tager for hårdt fat og efterlader din klitoris overfølsom.

Hypen omkring stimulatoren kom også til udtryk i medier verden over. Satisfyer Pro 2 var det mest omtalte produkt i år 2016. Magasinet Glamour skrev blandt andet om stimulatoren i 2016: “Får dig til klimaks på rekordtid”. Hvis du vil have intense orgasmer, som overrumpler dig, før du ved af det, kan Satisfyer Pro 2 blive din nye ven. Fordelene ved stimulatoren er mange. Du får en effektiv og vandtæt klitorisstimulator, som på ingen tid kan sende dig i den syvende himmel.

Lær din nye Satisfyer Pro 2 at kende

Det forholder sig ikke anderledes med klitorisstimulatorer end med sexpartnere af kød og blod. I begge tilfælde skal du lære din nye sexpartner at kende og føle dig tryg. Måske har du prøvet almindelige klitorisvibratorer. I så fald kan du vente dig noget helt nyt. Du skal nok lige vænne dig til trykbølgeteknologien, som føles anderledes. Heldigvis på den helt rigtige måde. Der findes mange videoer på nettet, som introducerer dig til denne form for stimulator. Søg eksempelvis på “Satisfyer Pro 2 Video”. Så kan du finde videoer, der trygt guider dig gennem funktionerne på din nye stimulator.

Satisfyer Pro 2 Next Generation har hele 11 forskellige hastigheder. Der er altså rig mulighed for at eksperimentere med lige netop den hastighed, der sender dig i den syvende himmel. Du kan prøve dig frem og begynde med en af de lave hastigheder. Så kan du trygt vænne dig til teknologien. Måske finder du et hastighedsmønster, der passer lige netop til dig. Det kan eksempelvis være, at du kan lide at starte stille ud, give den lidt mere gas mod klimaks, men sætte hastigheden ned, før du nærmer dig klimaks. På den måde kan du gøre din orgasme endnu mere intens. Det er dog helt individuelt, hvad der virker for dig. Med 11 hastigheder burde det dog være nemt at finde en intensitet, der rammer plet.

Pas på, at du ikke bliver afhængig

Vi har nu præsenteret dig for den populære klitorisstimulator med den unikke teknologi. Forhåbentlig er du ikke i tvivl om de mange frække fordele ved denne form for stimulator. Producenten lover flere orgasmer i træk inden for få minutter. Du kan jo lade det komme an på en prøve, om du bliver en del af denne statistik.

Et sidste råd er blot, at du skal passe på ikke at blive afhængig. Den nye form for stimulation med trykbølger er nemlig stærkt vanedannende. Når først du har prøvet denne form for nydelse, vil du have svært ved at gå tilbage til almindelige klitorisvibratorer. Hvis du er vant til at tilfredsstille dig selv manuelt, kan du trygt lade hænderne holde fri. Klør fem kan simpelthen ikke hamle op med vakuum, trykbølger og 11 forskellige intensiteter.