Penisforlænger

Én ting er sexlegetøj, der i de seneste år har vundet indpas på det danske marked, men noget andet er redskaber, der kan gøre dig bedre i sengen. Til kvinder er der eksempelvis bækkenbundskugler, der hjælper med at gøre bækkenet stærkt og mere smidigt. Til mænd findes der også gode muligheder, heriblandt den populære penisforlænger. Og ja, du kan faktisk godt få en længere penis, hvis du gerne vil det.

I denne artikel kan du læse meget mere om penisforlængere. For hvad er det egentlig for et produkt? Og hvordan er det muligt for dig at få en længere penis? Alt det og meget mere vil vi forklare dig nedenfor. Du får alle de nødvendige informationer, og så kommer vi selvfølgelig også med gode grunde til, at du skal få den forlænget. Men én ting er sikkert; det vil for alvor sætte skub i dit sexliv.

En for lille penis kan have store konsekvenser for din psyke. Det kan være udfordrende at acceptere størrelsen, hvis du ikke synes om den. Derfor kan en penisforlænger først og fremmest være en god mulighed for dig, der gerne vil have en længere penis, men uden at skulle igennem en operation.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

penisforlænger

Køb din penisforlænger her

Hvordan får man en større diller?

Men hvordan er det lige, at det hele sker? Det lyder måske for godt til at være sandt, men heldigvis er det ikke tilfældet. Hvis du har hørt om eksempelvis Male Edge eller Jes Extender før, så har du muligvis stiftet et lille bekendtskab med de teknologier, der er tale om. Begge to har den samme strækteknologi, der øger størrelsen på din penis.

En penisforlænger er en økonomisk og nem måde at få en længere penis på. I dag vælger nogle at betale sig fra det gennem en operation, men det kan være en særdeles omkostningstung fornøjelse. I stedet for kan du bruge dette simple værktøj. Ofte består en penisforlænger af en række metalstænger og plastikringe. Du behøver kun købe produktet én gang, og du kan bruge det lige så længe, du vil.

Indholdsfortegnelse

Hvordan fungerer en penisforlænger?

En penisforstørrelse lyder måske som en smertefuld omgang. Men faktisk anvendes der en metode, der kan trække paralleller til de afrikanske kvinder, der forlænger deres hals. Her påsætter de med mellemrum flere metalringe, og dermed forlænges deres hals. Det samme er lidt tilfældet ved en penisforlænger.

En penisforlænger består primært af en række metalstænger og plastikringe. Disse påsættes og fastgøres på penis. Efterfølgende vil de sørge for, at området mellem penisroden og penishovedet hele tiden er udstrakt. Metalstængerne kan justeres i længden, og det giver dig muligheden for selv at styre længden på din forlænger. I takt med at din penisforstørrelse virker, kan du gøre disse metalstænger længere.

Selvom det lyder en smule syret, at du faktisk kan forlænge din penis, så er en permanent forlængelse mulig. En penisforlænger er designet til at sidde længe nok med den samme længde til, at kroppen kan nå at producere nye celler i din penis. Dermed er det ikke et stræk af huden, der forårsager en penisforlængelse, men derimod celledeling. Når vævet strækkes i penis, strækker du samtidig cellerne. Disse vil dele sig og vokse sig større. Og jo flere celler der er, desto mere plads kræver de.

Det er ikke kun billigere at bruge en penisforlænger, hvis du sammenligner det med en kirurg. Faktisk er det også langt mere behageligt og sikkert for dig. Kirurgi er en dyr fornøjelse, og faktisk er det ikke lige så sikkert i forhold til et flot resultat. Ved kirurgi sker indgrebet over kort tid, og her kan cellerne ikke nå at formere sig. Penisforlængeren tager længere tid, men lader altså kroppen selv arbejde med.

Den flittige bruger får de bedste resultater

lille penisPenisforlængeren gør ikke hele arbejdet for dig. Du skal nemlig selv være flittig til at få brugt din penisforlænger, hvis du vil opnå det bedste resultat. Hvis du vælger at give dig i kast med projektet, skal du bruge den hver eneste dag. Faktisk i mange timer hver eneste dag. Det kræver en god portion tålmodighed og stædighed, hvis du vil se resultater.

Hvis du gerne vil have det til at lykkes, så burde ovenstående ikke være noget problem for dig. Du slipper for en operation, og du kan klare det hele hjemmefra. Som udgangspunkt skal din penisforlænger bruges mellem 2-8 timer hver eneste dag. Det skal du gøre over en periode på 6-12 måneder. Bruger du den i otte timer hver dag, behøver du ikke gøre det i meget mere end seks måneder. Vælger du derimod et mindre antal timer hver dag, vil det tage dig længere tid.

Det lyder måske som en umulig opgave. Vi har set mange former for stativer, der skal holde eksempelvis et knæ på plads. Men vi kan berolige dig med, at en penisforlænger er utrolig diskret og lille. Det gør det muligt for dig at have den på under tøjet, så du ikke kun kan bruge den, når du er hjemme. Dog vælger mange at bruge den hjemme på grund af en usikkerhed omkring den. Men det er helt din egen beslutning.

Så stor er en normal pik

penisstørrelseFor at du kan vurdere, om det er nødvendigt for dig med en penisforlængelse, vil vi fortælle dig lidt mere om, hvad der er normalen for en penis. For somme tider kan du have et forvrænget syn på din egen penis, som måske måler det samme som gennemsnittet. Forskruede opfattelser af ens penis kan nemlig afhjælpes, så du kan blive glad og tilfreds.

En gennemsnitlig slap penis måler omkring 9,2 cm i længden. En erigeret penis måler derimod 13,1 cm i gennemsnit. Men størrelsen kan variere meget fra person til person. Måske du oplever, at din egen er mindre i slap tilstand, men når det gennemsnitlige mål ved erektion. Eller også kan det være, at den er længere i slap tilstand. Det er vigtigt at huske på, at alle penisser er forskellige og opfører sig på hver sin måde.

Få boostet selvtilliden med en penisforlænger

Hvorfor er det, at du bør købe en penisforlænger? Mange vil måske sige til dig, at du bare skal lære at leve med det, du har fået. Men det kan være sværere end som så at stille sig tilfreds, hvis det er noget, der påvirker dig psykisk hver eneste dag. Det kan sammenlignes med kvinder, der vælger at få lavet større bryster eller ny næse, fordi de ikke er tilfredse. Mange vælger også at få mere fyldige læber, og det er lidt det samme valg, du står overfor.

En penisforlænger er en god investering, hvis du gerne vil have et boost af selvtilliden. Når det kommer til vores kønsdele, er det et særdeles følsomt emne hos mange. Og er vi ikke tilfredse, kan det have stor betydning for vores fremtoning og sexlyst. Utilfredshed med kroppen kan føre mange konsekvenser med sig, og det er med at undgå disse. Derfor er en penisforlænger muligvis vejen ud af utilfredshed for dig. I stedet for vil du være klar til at udforske din sexlyst på en helt ny måde.

Der er også et par ekstra fordele ved at benytte sig af en penisforlænger frem for andre metoder. Først og fremmest sker det stille og roligt. Det giver en mere behagelig proces for dig, og så er den mere passiv. Samtidig har du hænderne fri, så du kan gøre alt det, du plejer, i mellemtiden. De lidt dyrere modeller gør det langt nemmere for dig at gemme den væk. På den måde behøver du ikke være bange for, at den kigger frem under tøjet.

Suppler med penisøvelser, og få det bedste resultat

Penisøvelser er et godt redskab til dig, der ønsker en større penis. Faktisk er det den billigste metode for dig. Det er nemlig helt gratis. Du skal væbne dig med tålmodighed, og så skal du gøre det, som vi forklarer dig nedenfor. Samtidig skal du passe på med kaffe, alkohol og cigaretter. Det er nemlig ikke den bedste cocktail, når vi taler om din penis’ sundhed og størrelse. Det giver dårligt blodomløb, og det betyder altså noget for størrelsen.

Der findes et væld af forskellige øvelser til en længere penis. Vi nævner blot nogle af de mest populære, så du kan komme godt i gang. Du skal huske dig selv på, at det hele ikke sker fra den ene dag til den anden. Du kan forvente, at der går tre måneder, før du kan se en forskel. Mål altid din penis, inden du går i gang. På den måde kan du holde øje med, om det virker. Samtidig bør du tage nogle billeder. Tag billeder i både slap tilstand og under erektion.

Inden du laver øvelserne, skal du altid sørge for at varme penis op. Hvis du ikke gør dette, kan du risikere at skade penis. Det svarer lidt til en fibersprængning eller overbelastning, som hyppigere fremtræder, når du ikke varmer op. Blodtilførslen øges også ved opvarmning, og det hjælper penis med at vokse. Du kan eksempelvis varme den op med en varmestrømpe eller med et varmt bad. På den måde får penis den rette temperatur.

Lad os kigge på øvelserne. Din penis skal være så slap, som det overhovedet er muligt. Hele pointen er, at du skal strække i din penis. Du skal lave såkaldte jelq-bevægelser. Du bør lave minimum 500 om dagen, og du må gerne holde pause imellem. Får du erektion, skal du stoppe og vente til, at det forsvinder igen. Brug glidecreme imens, så du får et godt greb om penis.

Når du er i fuld gang med dine penisøvelser, kan du med fordel tage nye billeder hver uge. Du skal sørge for at tage billeder i samme tilstand, som det første. På den måde kan du løbende sammenligne. Men husk på, at du ofte først ser resultater efter tre måneder.

Penisøvelser og penisforlænger i kombination med hinanden

Ligesom det tager tid at blive atlet og kunne stille op i eksempelvis bodybuilding, så tager det også tid at få en længere og tykkere penis. Jo hårdere du arbejder, desto større og bedre resultater vil du kunne opnå. Hvis du vil gå 100% efter en længere penis, og så lang en penis som muligt, skal du kombinere din penisforlænger med forskellige penisøvelser. Det lyder måske som meget arbejde, og det er det også. Til gengæld kan du få det helt perfekte resultat på 3-6 måneder.

Det kan være en fordel at have nogle faste rutiner i forhold til din penis. Hvornår bruger du din penisforlænger? Og hvornår vil du lave dine penisøvelser? Du skal huske på, at din penis vil være øm lige i starten, men det vænner den sig stille og roligt til. Vi anbefaler, at du får fat i en penisforlænger, der kan gemmes væk under tøjet. På den måde kan du have den på i offentligheden og i stedet for bruge tid på øvelser, når du kommer hjem.

Husk det rigtige mindset

Selvom der ligger meget arbejde forude, skal du blot indstille dig på at tænke på det på den helt rigtige måde. Du får mulighed for at nå dit drømmemål og få et sexliv udover det sædvanlige. Samtidig kan du vende tanken til noget positivt og huske på, at du får penge for at få en større penis, eller at du slapper af for at få en større penis. Du skal tænke det hele i en positiv retning. På den måde bliver det hele meget sjovere for dig.

Negative tanker kan samtidig også have konsekvenser for dine resultater. Det vil være ubehageligt at bruge penisforlængeren til at starte med. Men med tiden vil du vænne dig til denne følelse. Det vigtigste er, at du sætter dig godt ind i brugen af din penisforlænger. På den måde skal du ikke bekymre dig om, at du har gjort noget forkert, selvom det gør en smule ondt. Og så skal du tage det hele i små ryk. Du skal ikke spænde din penis for meget ud til at starte med. Tag det hellere roligt til en begyndelse, hvorefter du kan begynde at spænde den mere ud.