Tag din onanioplevelse til næste niveau med Tengas onaniæg

Tenga er et japansk mærke, som står bag de smarte onaniæg, der har til formål at løfte håndjobbet til et nyt niveau. De smarte Tenga eggs tog virkelig verdenen med storm, da de først så dagens lys, og de er i dag en af de mest populære former for sexlegetøj til mænd overhovedet.

Her kan du læse meget mere om Tenga onaniæg, så du kan blive klogere på de smarte sager. Vi kigger blandt andet på, hvad et Tengaæg egentlig er, hvordan et sådant bruges, og hvordan du kan få glæde af det. Kort sagt bliver du her klogere på alt, hvad der er værd at vide om Tengaæg, så også du kan løfte din onanioplevelse til et nyt niveau.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

tenga æg

Indholdsfortegnelse

Hvad er et Tengaæg?

Et Tengaæg er en form for sleeve fremstillet i yderst strækbart materiale. Sleevet har til formål at gøre dit håndjob endnu skønnere ved at tilføje ekstra stimulering. Fra ny har sleevet form som en æg, hvilket også har givet denne type sexlegetøj til mænd dets navn. Tengaæggene fylder således ikke alverden, men lad dig ikke narre af deres beskedne størrelse – de kan uden tvivl løfte din onanioplevelse til nye højder.

På indersiden af det strækbare sleeve er der en form for mønster, som er med til at stimulere penis i forbindelse med et håndjob. Mønstret kunne eksempelvis være riller eller knopper i den ene eller anden afskygning. Når sleevet bevæges op od ned ad penis, vil det indvendige mønster sørge for, at du med største sandsynlighed ender i den syvende himmel.

Et Tengaæg er altså kort og godt et onaniprodukt til mænd, som har til formål at give håndjobbet en ny dimension. Vil du forkæle dig selv, er det således bestemt værd at overveje at investere i frække onaniæg fra Tenga. Du vil næppe fortryde det, så tag endelig et kig på de smarte æg.

Tengaæg: guide til brug af de pirrende æg

De smarte sexæg kommer med en lille pakke vandbaseret glidecreme til. Når du skal nyde godt af dit Tenga egg, skal du blot smøre denne glidecreme ud over åbningen af sleevet, hvorefter penis nemt vil glide ind. Nu kan sleevet behageligt føres op og ned ad din erigerede penis og kærtegne dig med dets indre.

Du skal altså blot give dig selv eller modtage et håndjob akkurat, som du plejer, når du nyder dit Tenga onaniæg. Forskellen er blot, at fremfor at have hånden direkte på penis er der et sleeve omkring, som gør oplevelsen endnu bedre. At bruge et Tengaæg er altså virkelig nemt, og det er derfor også et fint sted at starte, hvis ikke du er så erfaren inden for verdenen af sexlegetøj.

Egentlig er de frække sexæg fra japanske Tenga fremstillet med henblik på blot at blive brugt en enkelt gang. Passer du godt på dit Tengaæg, gælder det imidlertid, at du snildt kan bruge det flere gange. Ønsker du at bruge dit sexæg flere gange, anbefales det, at du bruger kondom sammen med ægget. Derudover skal du sørge for forsigtigt at gøre ægget rent efter brug.

Da Tengaæggene er fremstillet i yderst strækbart materiale, kan du vende vrangen ud på dem. Derved bliver det en smal sag at gøre ægget helt rent efter brug, så det kan holde til flere gode hyggestunder. Vil du bruge ægget flere gange, skal du sørge for selv at købe ekstra glidecreme med. Uden glidecreme bliver det svært og ubehageligt at få penis ind i det smalle sleeve, så spar endelig ikke på smørelsen.

Brug dit sexæg alene eller i godt selskab

Tenga Egg onaniÆggene fra Tenga er som udgangspunkt fremstillet med henblik på at blive brugt alene. Formålet med dem er ganske enkelt at gøre din onanioplevelse endnu bedre og at sende dig i ekstase, når du tilfredsstiller dig selv.

Det gælder imidlertid, at du naturligvis også sagtens kan få glæde af de frække sexlegetøjsæg sammen med en partner, hvis han eller hun er klar på at prøve noget sjovt og anderledes af. Blot fordi æggene egentlig er beregnet til brug i soloakten, betyder det altså ikke, at de ikke også kan inddrages i parlegen, så gå endelig i gang med at eksperimentere. Har du en mandlig partner, kan I bruge de frække onaniæg på hinanden, hvilket uden tvivl vil være en intens oplevelse.

Som par kan det være virkelig frækt at prøve kræfter med nye, spændende ting i soveværelset. Når I inddrager legetøj i sexlivet, bliver der tilføjet lidt ekstra krydderi, som kan være med til at give jer nogle helt igennem fantastiske sexoplevelser sammen. Inddrag derfor gerne Tengaæg som en del af legen, hvis I vil spice jeres sexoplevelse lidt ekstra op.

Vil I bruge Tengaægget i parlegen, lader du ganske enkelt bare din partner om at føre onaniægget op og ned ad penis, indtil du enten kommer, eller I vælger at gå videre i akten. Det er i forvejen virkelig lækkert at få en anden til at kærtegne ens bedste ven, og når du så samtidig bliver særligt forkælet grundet det pirrende sleeve, bliver nydelsen enorm.

Har du en partner, der er frisk på at eksperimentere i soveværelset, er det helt klart værd at overveje at lege med de smarte Tenga onaniæg sammen. De vil uden tvivl kunne bidrage med noget nyt til sexlivet, og både du og din partner vil nyde, at du bliver helt ekstatisk takket være det smarte sexæg. Det er naturligvis en god oplevelse for dig, og samtidig vil din partner helt sikkert elske at se dig blive fuldkommen skør af velbehag.

Dit Tengaæg smyger sig altid tæt omkring dig

Ud over at det fleksible materiale gør rengøringen nem, gør det også, at du kan få glæde af Tengaæggene uanset din penisstørrelse. Dit sexlegetøjsæg skal nok tilpasse sig din krop helt perfekt, og da åbningen som udgangspunkt er meget smal, vil sleevet helt sikkert komme til at slutte tæt omkring din bedste ven. Uanset hvor stor du er, kan du altså forvente, at dit Tengaæg smyger sig behageligt omkring din penis.

Den indvendige diameter på Tengaæggene kan komme helt op på cirka syv centimeter. Diameteren bliver imidlertid kun så stor, hvis der faktisk er behov for det. Det betyder, at uanset din størrelse, vil Tenga onaniægget sidde behageligt til. Desuden gælder det naturligvis, at du selv eller din partner fortsat kan stramme og løsne grebet for at opnå den rette stimulering, selvom der er er et frækt sleeve involveret. Uanset hvordan du foretrækker dit håndjob, er Tenga onaniægget altså blot med til at gøre oplevelsen endnu skønnere.

Tenga byder på prisbelønnet design, som kan sende dig i den syvende himmel

orgasme med tenga eggNoget af det særlige ved mærket Tenga er, at de sætter en dyd i at skabe indbydende og designmæssigt imponerende produkter. De vil gerne gøre op med tanken om, at sexlegetøj og onaniprodukter skal være vulgære og smagløse. Derfor sørger de også altid for, at deres produkter er elegante og stilrene.

Faktisk har Tenga igennem tiden vundet mange priser for deres flotte design. Når du ser de fine onaniæg fra dette mærke, vil du uden tvivl også bemærke, at de er noget for sig rent designmæssigt. Æggene har en elegant indpakning, og når selve sleevet kommer ud, er det helt simpelt i sit look.

Tenga onaniæg er således ikke som mange andre onaniprodukter til mænd, du kan finde på markedet. Produkterne er udviklet med sans for detaljen og det gode design. Ønsker du at få din partner med på tanken om at eksperimentere med Tengaæg, kan du således også være ganske sikker på, at det i hvert fald ikke er det ydre, der kommer til at afskrække ham eller hende. Tengaæggene ser ganske uskyldige og tilforladelige ud.

Forkæl dig selv med Tengas onaniæg

De geniale onaniæg fra japanske Tenga kan uden tvivl give dit håndjob en helt ny dimension. Om du benytter det alene eller sammen med en partner, vil du opleve at blive sendt i den syvende himmel ved hjælp af dit frække sexæg.

Du kan finde mange forskellige sexlegetøjsæg fra Tenga, så du kan helt sikkert også finde ét, der matcher dine præferencer helt perfekt. De forskellige indvendige mønstre på de frække sleeves kan hver især bidrage med noget særligt til dit håndjob. Det vil også sige, at du med fordel kan prøve lidt forskellige Tengaæg af, indtil du finder din personlige favorit.

De mange forskellige sleeves kan alle sammen give dig en særlig onanioplevelse eller bidrage med noget unikt til parlegen, så du skal blot slå dig løs i udvalget. Om du vælger en udgave med riller, knopper eller måske hjerter på indersiden, vil du opleve at blive sendt i ekstase ved hjælp af dit onaniæg.

Det er i forvejen virkelig skønt at få et håndjob eller at tilfredsstille sig selv. Med et Tengaæg bliver oplevelsen endnu bedre, så gør dig selv den tjeneste at investere i nogle af de frække onaniæg. Når først du har stiftet bekendtskab med Tengaæggene, vil du med stor sandsynlighed ikke undvære dem igen.