Alt, hvad du skal vide, om strapon-dildoer

Du har sandsynligvis hørt om strapon-dildoer før, men ved du også, hvor mange forskellige muligheder en sådan giver dig? Er du klar over, hvem der egentlig kan få glæde af en strapon? Og ved du, hvilken type strapon netop du skal vælge?
Hvis ikke, så læs med her. Her kigger vi nemlig nærmere på alt, hvad du skal vide, om strapon-dildoer og strapon-sex.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

strap-on dildo

Indholdsfortegnelse

Hvad er en strapon-dildo?

En strapon-dildo er ganske enkelt en dildo, som sættes fast ved underlivet for enten at give en kvinde en ”penis” eller for at give en mand en ekstra ”penis”. For nu vil vi fokusere på strapons til kvinder, men vi kigger nærmere på strapons til mænd længere nede i teksten.

En strapon fungerer typisk ved, at du som kvinde spænder en form for bælte omkring hofterne. På dette bælte sidder der enten en dildo i forvejen, eller også er der plads til, at du kan isætte en dildo. Der er lidt forskellige løsninger, alt efter hvad du foretrækker.

Vil du gerne have mulighed for at skifte imellem flere forskellige dildoer, kan det være en fordel at købe et harness, som du selv sætter dildoer i. På den måde kan du tilpasse din strapon efter netop dine præferencer, og du kan nemt skifte imellem forskellige dildoer.

En strapon giver dig mulighed for som kvinde at have et ”lem”. Vi skriver lem i gåseøjne, da det naturligvis aldrig kan blive fuldkommen som den ægte vare. Det gælder imidlertid, at du kan finde mange strapon-dildoer, som minder utroligt meget om det mandlige kønsorgan. Du kan naturligvis også finde modeller, som intet har at gøre med en ægte penis – og hvor formålet heller ikke er at efterligne en sådan. Hvad end du foretrækker, kan du altså finde en god løsning.

Hvad kan man bruge en påspændingsdildo til?

Er du kvinde, kan du benytte en påspændingsdildo til enten at penetrere en kvindelig partner vaginalt eller analt, eller du kan forkæle en mandlig partner analt.

Der er altså en lang række forskellige muligheder med en strapon-dildo. Er du og din partner glade for at prøve nye ting af i soveværelset, er det derfor også blot om at få investeret i en strapon, hvis ikke I i forvejen ejer en sådan.

Kan I godt lide at eksperimentere med sexlegetøj i soveværelset, har I sandsynligvis allerede prøvet at lege med forskellige former for dildoer. Det kan være både sjovt og skønt, men det kræver noget arbejde at bevæge dildoen ind og ud igennem længere tid. Med en strapon-dildo bliver det væsentligt nemmere at opretholde de kontinuerlige bevægelser, således at din partner kan ende i den syvende himmel takket være dildoen.

En påspændingsdildo er altså ganske enkelt en rigtig god løsning, hvis du gerne vil kunne penetrere din partner til ekstase og gerne ovenikøbet vil kunne gøre det uden at få krampe i armen.

Det er klart, at det også kan være hårdt arbejde at bevæge underlivet mange gange i streg, men man kan ikke komme uden om, at du sandsynligvis har en lidt stærkere muskulatur i ben og hofter, end du har i armene. Derfor kan det være en klar fordel at gøre brug af en strapon.

Ud over det helt lavpraktiske aspekt i det er der naturligvis også noget kinky over for eksempel i et heteroseksuelt forhold at kunne bytte rollerne rundt.

strap-on dildo pink

Hvorfor vil en mand bolles med strapon?

Den mandlige pendant til kvindens g-punkt sidder cirka syv centimeter oppe i anus. Ved at blive penetreret med for eksempel en strapon kan dette punkt rammes, og det kan give manden en fuldkommen fantastisk orgasme. Det er altså som regel grunden til, at en mand gerne vil tages bagfra med en strapon.

Ved mandens g-punkt sidder der lige så mange nervebaneender, som der gør ved mandens penishoved. Det er alment kendt, at penishovedet er utroligt følsomt, men der er knap så mange der ved, at det mandlige g-punkt faktisk er lige så følsomt.

Efterhånden bliver det mere og mere udbredt for også heteroseksuelle mænd at eksperimentere med anal stimulering. Det giver rigtig god mening, da der netop kan være virkelig mange skønne orgasmer at hente på denne måde. Som mand kan du derfor også gøre klogt i at foreslå din kvindelige partner at bruge en strapon analt på dig.

Det kaldes ”pegging”, når du som kvinde penetrerer din mand med en strapon. Pegging bliver mere og mere udbredt, da du som mand kan få stimuleret dit g-punkt på denne måde. Derudover finder mange mænd tanken om at blive taget bagfra af en kvinde utroligt fræk, og på samme vis er der mange kvinder, der tænder på tanken om at bytte rollerne rundt i soveværelset.

Der kan således være mange forskellige grunde til, at man som heteroseksuelt par også kaster sig ud i at lege med strapons.

Hvad er BDSM-strapons?

BDSM-straponDer er rigtig mange forskellige par, der kan få glæde af strapons. Uanset hvad I som par er til, er der således stor sandsynlighed for, at I vil kunne få nogle rigtig gode sexoplevelser med en strapon.

Særligt inden for BDSM-verdenen er der mange, der gør brug af påspændingsdildoer. Det handler i denne forbindelse ofte om netop pegging, som vi kiggede nærmere på ovenfor. Når der er pegging på programmet i forbindelse med BDSM-sex, hænger det ofte sammen med underkastelse og ydmygelse. Ved som mand at lade dig penetrere af en kvinde kan du måske opleve at føle dig ydmyget og at have sluppet kontrollen. Dét kan virke ekstremt frækt.

BDSM-strapons adskiller sig som udgangspunkt ikke sønderligt fra alle andre former for strapons. Dog gælder det generelt, at sexlegetøj, der er designet til at passe ind i det lidt mørkere BDSM-univers, som regel er voldsommere i udtrykket, end mange andre former for sexlegetøj er. Du kan således finde mange BDSM-strapons, som rent designmæssigt skiller sig væsentligt ud fra mængden ved for eksempel at være dekorerede med kæder og lignende.

Strapon til mænd – hvad kan dét?

Vi fik lige ganske hurtigt nævnt, at du også som mand kan iføre dig en strapon. Dét kigger vi lidt nærmere på nu.

En strapon til mænd giver dig ganske enkelt en ekstra ”penis”. Det vil sige, at du får mulighed for ene mand at dobbelt-penetrere en kvindelig partner. Dét kan være en ganske særlig oplevelse for jer begge to.

Der er rigtig mange kvinder, der tænder på tanken om at blive forkælet både analt og vaginalt på samme tid. Tanken om på alle måder at blive fyldt ud er ganske enkelt noget, der kan gøre rigtig mange kvinder vilde i varmen.

Med en strapon til mænd får du mulighed for netop at penetrere en kvindelig partner på både den ene og den anden måde, og du har mulighed for samtidig at bevæge dig støt frem og tilbage, således at din partner virkelig bliver forkælet.

Du kunne naturligvis også vælge at gøre brug af en almindelig håndholdt dildo, samtidig med at du penetrerer din partner med dit eget lem. Ved at vælge en strapon behøver du imidlertid ikke at bekymre dig om at holde en dildo på plads, og det kan klart være en fordel.

Hvis du søger efter en strapon til mænd, vil du også indimellem blive præsenteret for anal dildoer, som du som mand kan nyde godt af, imens du tilfredsstiller en partner. En sådan dildo kan til nøds kaldes en strapon, fordi den for eksempel sidder i en form for trusse, men som udgangspunkt er det ikke dette, der menes med ”strapon”.

Lesbisk strapon-sex – hvilken dildo skal jeg vælge?

dobbelt strap-on dildoSom kvinde med en kvindelig partner har du et helt hav af forskellige valgmuligheder, når det kommer til strapons. Vi vil her gennemgå nogle af de forskellige strapons til lesbiske par, således at du kan finde ud af, hvilken løsning du skal vælge.

Den helt ”klassiske” strapon består af en form for bælte eller harness, som spændes omkring livet. Denne slags strapon kan du næsten ikke gå galt i byen med. Sørg blot for at vælge en udgave, der passer dig godt i størrelsen, eller som kan justeres, så du er sikker på, at din strapon sidder ordentligt fast. Derudover kan du naturligvis vælge imellem strapons med utallige forskellige dildoer på.

Vil du gerne kunne tilfredsstille din kvindelige partner, samtidig med at du også selv bliver forkælet? Så skal du investere i en double strapon. En double strapon har, ud over en dildo til penetrering af en partner, også en dildo, som penetrerer bæreren af strapon-dildoen. Det vil sige, at I begge kan opleve at blive stimuleret på samme tid.

En helt særlig løsning inden for double strapon-dildoer er desuden de såkaldte ”strapless strapons”. Som navnet også antyder, er dette en form for strapon, hvor der ikke er noget bælte eller harness til at holde dildoen på plads. Sådan en strapon har to ender, hvoraf den ene sættes ind i dig selv og ganske enkelt fastholdes af din egen bækkenbundsmuskulatur. Dét kan føre til intens nydelse for dig, således at både du og din partner ender i den syvende himmel.

Er du til anal stimulering, kan du få en strapless strapon, som ikke blot giver dig en kærlig behandling vaginalt, men også analt. Du har således – ud over din dildo – også en buttplug, som kan give dig anal stimulering. Det vil sige, at du selv kan blive dobbelt-penetreret, samtidig med at du også penetrerer din kvindelige partner.

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du naturligvis også finde mange strapons, som har to dildoer til penetrering af den modtagende part. Disse er relevante at kigge nærmere på, hvis du som kvinde gerne vil kunne penetrere din kvindelige partner på både den ene og den anden måde.

Som du nok kan fornemme, er der en lang række forskellige valgmuligheder, når det kommer til strapons til lesbiske par. Uanset hvordan både du og din partner allerbedst kan lide at blive stimuleret, kan I altså finde en strapon, som er helt perfekt for jer.

Find den rette strapon til dine behov og lyster

Ud over at du skal overveje, hvilken type strapon du er interesseret i, er der naturligvis også en lang række andre faktorer, du skal have for øje, når du skal vælge den helt rette strapon.

Du kan finde strapon-dildoer i alverdens forskellige størrelser og udformninger. Uanset om du foretrækker en stor strapon, der virkelig kan forkæle din partner, eller du søger en mindre model, kan du finde en god løsning. Lige så vel som du kan finde ganske almindelige dildoer i alverdens forskellige dimensioner og udformninger, gælder det helt samme naturligvis for strapon-dildoer.

Køber du et harness, som giver dig mulighed for selv at isætte den ønskede dildo, kan du ”sammensætte” din helt egen strapon efter netop dine ønsker og behov. Det kan være en god løsning, hvis du gerne vil kunne skifte imellem forskellige dildoer, når du bruger din strapon.

Når du vælger strapon, kan du – ud over at kigge på størrelse og type – også kigge på materialet ved forskellige modeller. Du kan finde strapon-dildoer i mange forskellige materialer, alt efter hvad du foretrækker. Er du til det lidt mere kinky, kan du for eksempel overveje en latex-strapon.

Mange finder latexmaterialet utroligt frækt i sig selv, og har du det også sådan, er en latex-strapon det oplagte valg. Søger du en specifik BDSM-strapon, er der stor sandsynlighed for, at du finder en i netop latex.

Ligesom mange almindelige dildoer bliver fremstillet i silikone, kan du også finde rigtig mange strapons i dette materiale. Silikone giver sexlegetøjet en blød og behagelig overflade, som sikrer, at dildoen glider nemt ind.

Som altid, når der er tale om sexlegetøj til penetrering, er det naturligvis en god idé at gøre brug af lidt glidecreme sammen med din påspændingsdildo. Særligt hvis denne skal bruges til anal stimulering, er det væsentligt, at du ikke sparer på glidecremen.

Du kan i dag finde massevis af forskellige påspændingsdildoer, som kan bruges på både mænd og kvinder af både mænd og kvinder. Hvad end du søger, kan du derfor helt sikkert også finde en perfekt strapon. Er du ikke bange for at eksperimentere i soveværelset? Så køb en strapon allerede i dag, og lad løjerne begynde.