Vi skal formentligt helt tilbage til Aristoteles’ tid for at finde frem til opdagelsen af sprøjteorgasmen. 300 f.Kr. helt præcist. I denne tid henviste Realdo Colombo, der var italiensk anatomiprofessor, til kvinders ejakulation.

Men det var dog først omkring 1670, der blev fremlagt yderligere detaljer omkring kvindelig ejakulation. Her fremlagde en hollandsk læge en omfattende analyse. Her blev der blandt andet nævnt, at kvinder ville udskille en væske, hvis de blev seksuelt opstemt.

I dag kender vi dette som en sprøjteorgasme. Netop væsken er det, der har lagt navn til denne type af orgasme. For vi kan få flere forskellige typer af orgasmer, men sprøjteorgasmen er noget helt særligt. Her kan du læse meget mere om den populære orgasme, som desværre ikke er noget, alle kvinder oplever. Vi giver dig samtidig de bedste redskaber til at få denne.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

[wcio_apl_all searchwords= min=1 max=150000 number=4 showbrandselect=1 showgetmoreproducts=0 negativesearchwords="" sku="14681,21287,21563,18100" debug=0]

Hvad er en orgasme?

Lad os først kigge lidt nærmere på, hvad orgasmer er for en størrelse. Dette er noget, som både mænd og kvinder kan få ved at blive seksuelt opstemt. En orgasme er en respons på seksuel stimulation. Det gælder både psykologisk og fysisk, og den kan opleves af begge køn. Orgasmen får i naturen dyr til at indgå samleje og dermed formere sig.

Kendetegnene ved en orgasme er en stor nydelse, hvor kroppen kontrolleres af disse stimuli, som opleves i forbindelse med en orgasme. Det er det selvstyrende nervesystem, der spiller en rolle. Det bliver ledsaget af muskelsammentrækninger i bækkenbunden. Disse sammentrækninger ligger omkring de seksuelle organer, og dermed resulterer det i en orgasme.

Efter en orgasme vil mange opleve, at de er fysisk udmattede. Og det er der heldigvis en god forklaring på. Frigivelsen af hormonet prolaktin medfører følelsen af udmattelse og træthed. Selvom kvinder og mænd får orgasmer på vidt forskellige måder, viser flere undersøgelser, at hjernen fungerer på samme vis under en orgasme.

For mænd er der primært én måde at få en orgasme på. Gennem stimuli af penis vil de kunne opnå dette. Kvinder har derimod flere forskellige muligheder. Den mest hyppige er stimulering af klitoris. Denne form for orgasme kan langt de fleste kvinder opnå. Men faktisk tyder meget på, at kvinder kan få over 10 forskellige former for orgasme. Vi vil blot nævne de mest velkendte, som er:

  • Sprøjteorgasme
  • Vaginalorgasme
  • G-punktsorgasme

En sprøjteorgasme vil vi tale meget mere om nedenfor. Den kan langt fra opnås af alle kvinder. Den kommer gennem stimuli under samleje. En vaginalorgasme opnås gennem stimulering af flere forskellige områder. Heriblandt skedeåbningen, klitoris og G-punktet. Her vil kvinden opnå en stærkere følelse end ved en klitorisorgasme. Og sidst er der G-punktet, som mange har fået øjnene op for. Det er et lille punkt mellem blære og skede.

Hvad er en sprøjteorgasme?

sprøjte med vandMen lad os kigge lidt nærmere på det, som det hele handler om. I dag jagter mange kvinder den velkendte sprøjteorgasme. Den er samtidig forbundet med en tilfredsstillelse fra mændenes side. Så lad os se på, hvad en sprøjteorgasme egentlig er.

Her er der tale om en vådorgasme. Denne type udskiller en mængde af klar væske, der varierer alt efter personen. Somme tider kan mængden være stor og deraf også navnet sprøjteorgasme. Hvor væsken kommer fra, er der ingen forklaring på. Det samme gælder for forståelsen af, hvordan kvinder kan opnå denne orgasme. Dog er der en klar enighed om, at væsken stammer fra nogle kirtler. Disse sidder placeret på skedevæggen.

Kirtlerne kan sammenlignes med mandens blærehalskirtler, og hos kvinder kaldes de for skeneskirtler. Mandens blærehalskirtler står for størstedelen af hans sædvæske. Og netop selve udfaldet af sprøjteorgasmen kan variere meget fra kvinde til kvinde. Nogle vil opleve, at en flydende væske lige så stille siver ud, mens andre kan opnå et decideret sprøj. Orgasmen siges at blive forårsaget af en stimulering af kvindens G-punkt.

Hvordan får man en sprøjteorgasme?

Og netop stimulering er grundlaget for en sprøjteorgasme. G-punktet spiller en central rolle, og det samme gør afslapning under sex. G-punktet er et særdeles følsomt område, der sidder placeret mellem to og fem centimeter oppe i skeden. Punktet føles som et blødt punkt på størrelse med en valnød. Punktet er altså nøglen til både en sprøjteorgasme og en G-punktorgasme.

Samtidig spiller tillid og afslapning en stor rolle i jagten på en sprøjteorgasme. Det kan tage lang tid at stimulere G-punktet, og det kræver altså også, at du er afslappet hele vejen igennem. Hvis du spænder op eller ikke har tillid til din partner, kan du ikke opnå denne type orgasme.

Det kan være en krævende affære at jagte dette. Området kan masseres over en lang og intens periode. Samtidig kan du få en følelse af, at du skal tisse under stimulering. Derfor føler mange kvinder også, at de kommer til at tisse under samleje. Men det kan vi trygt fortælle dig, at du ikke gør. Det er nemlig fysisk umuligt at tisse under samleje.

Hvordan giver man en sprøjteorgasme?

Sprøjteorgasmen kan være lidt af en kunst at opnå. For det er langt de færreste kvinder, der har nemt ved at få dette. Men der er heldigvis nogle gode tricks til, hvordan man kan gøre mest muligt for sin partner. Her kigger vi mere på muligheden under samleje med en partner. Senere kan du se meget mere om, hvordan du selv – eller din partner – under samleje kan stimulere G-punktet med sexlegetøj.

G-punktet er nøglen, og det kan kræve en portion tålmodighed at få det stimuleret tilstrækkeligt. Hvis du gerne vil give en sprøjteorgasme, skal du finde G-punktet på bagsiden af klitoris. Brug herefter to fingre til at presse spidsen op mod punktet. Du skal sørge for at gøre det blidt og masserende. Starter du ud for hårdt, vil det ikke kunne lykkes for jer. Start ud stille og roligt, idet punktet også en sammentrukket til at starte med.

Efterhånden som stimuleringen tager form, vil punktet svulme mere op og blive helt glat. I takt med, at kvinden opnår stimuli, vil hun blive mere våd. Det kan betyde, at du skal bevæge hånden hurtigere og hårdere. Det kan være fysisk krævende, men er desværre nødvendigt for dette. Hav altid in mente, at det skal gøres på en følsom måde. Ellers bliver det ubehageligt for kvinden.

Forspillet kan hjælpe

Forspil skal ikke undervurderes i sammenhæng med en sprøjteorgasme. Faktisk kan det gøre det hele en del lettere for begge parter. Du kan med fordel få kvinden til at slappe helt af fra starten af. Slik hende langsomt, så du kan ramme så mange kontaktpunkter som muligt. Kvinden får dermed muligheden for at mærke alle former for stimuli.

Herefter kan du gå i gang med at stimulere G-punktet. Du kan også vælge at holde om punktet, for så at starte igen lidt efter. Det kan være med til at skabe en større føling hos kvinden.

Hvad består sprøjteorgasme væske af?

Orgasmen resulterer først og fremmest i en enorm nydelse hos kvinden. Faktisk siges det af mange, at det er en helt unik oplevelse. Det kan samtidig være svært at fokusere på andet i det øjeblik, at orgasmen opnås. Sammen med nydelsen kommer den klare væske, som vi allerede har nævnt tidligere.

Desværre bliver det ofte nævnt, at det hovedsageligt er tis, væsken består af. Dette er heldigvis en skrøne, og derfor vil vi her forklare dig, hvad den egentlig består af. Det har været et stort forskningsområde i mange år, da det er svært helt præcist at vurdere, hvad væsken består af.

Efter mange undersøgelser af kvinder inden og efter en sprøjteorgasme, viser det sig, at væsken kommer fra blæren. Men det er dog ikke urin, der kommer ud ved orgasmen. Det er nemlig en blanding af klar urin og såkaldt elskovssaft.

Først og fremmest sker der en fortynding af urinen, der kommer ud i sekretet. Dette er samtidig blandet med en anden væske, og urinen udgør maksimalt halvdelen af væsken. Men hvad det ellers indeholder af forskellige stoffer og væsker er endnu uvist. Vi ved blot, at der dannes nogle væsker i nogle kirtler, som bliver blandet med.

Så tis er det ikke, men dog er noget af det en fortyndet udgave. Dog skal du huske på, at det kommer ud i sin reneste form. Det betyder meget få bakterier. Samtidig blandes det med en hvidlig væske, der stammer fra kirtler i vagina.

Hvordan føles en sprøjteorgasme?

Hvordan orgasmen føles, er ofte forskelligt fra kvinde til kvinde. Alle orgasmer føles forskelligt. Men netop sprøjteorgasmen siges at være noget helt særligt. Under stimulering af G-punktet kan det føles som om, at du skal tisse. Men når du når dit klimaks, vil du opleve en strøm af energi i kroppen.

Nogle kvinder føler denne orgasme som noget meget voldsomt, mens andre ikke bliver nær så opstemt. De fleste kvinder beskriver dog denne orgasme som meget forløsende. Det kan siges at være et fysisk bristepunkt, hvor energien strømmer ud i kroppen.

Kan alle kvinder få en sprøjteorgasme?

Selvom sprøjteorgasmen er særdeles eftertragtet hos kvinder, så er det de færreste, der rent faktisk kan få den. I hvert fald så ofte, som vi gerne ville. Det er kun seks procent af alle kvinder, der regelmæssigt får en sprøjteorgasme. 13 procent får det indimellem, men langt fra hver gang. Derfor er det ikke mange, der decideret kan få en sprøjteorgasme ved almindelig stimulering af G-punktet.

Heldigvis kommer de i mange størrelser disse orgasmer. Omkring 60 procent af kvinder har oplevet en form for sprøjtning i forbindelse med en orgasme. Så har du endnu ikke oplevet det, er det på ingen måde unormalt.

Men det kan være en svær opgave at give en sprøjteorgasme ved at stimulere G-punktet med fingrene eller penis. Det kræver tålmodighed og præcise bevægelser, og det kan være hårdt og svært. Men der er mange forskellige muligheder for at gøre dine chancer endnu større. Det gælder både sammen med din partner og med dig selv. Det hele vil vi komme meget mere ind på nedenfor.

Sprøjteorgasmekursus

I dag er der gode muligheder for at opnå denne form for orgasme. Det er få kvinder, der får lov til at opleve dette jævnligt, og derfor skal der somme tider lidt hjælp til. I dag er der mulighed for et kursus inden for forskellige orgasmer. Det gælder selvfølgelig også for sprøjteorgasmen.

På nettet er der masser af inspiration at hente. Her kan du finde forskellige videoer, der fint illustrerer, hvordan du helt præcist bør gøre. Du vil blive guidet godt igennem og lære, hvordan du selv kan forberede dig bedst muligt på at få en sprøjteorgasme. Og så er der masser af godt tips til, hvordan du hjælper dig selv bedst muligt på vej. Der er nemlig gode muligheder for at bruge forskellige værktøjer til at få en sprøjteorgasme.

Bruge sexlegetøj til sprøjteorgasme

sprøjteorgasmke med g-punkts vibratorSexlegetøj bliver oftest associeret med en dildo eller en vibrator. Men det er meget mere end det i dag. Foruden muligheden for at bruge en dildo, er der også mange andre muligheder for dig. Her vil vi gennemgå nogle af de redskaber, du kan bruge til at opnå en sprøjteorgasme.

Det kan være en god idé at gå efter en buet dildo. Disse fås i mange forskellige størrelser og materialer, så du kan vælge din foretrukne. Fordelen ved en buet dildo er, at du langt nemmere kan finde G-punktet meget præcist. Samtidig vil en runding ude i enden være god til at massere G-punktet meget blidt. Den skal ikke være for lang, og så kan det være en fordel at finde en dildo i stål til formålet.

Der er også forskellige modeller, der specifikt er produceret til stimulering af G-punktet. Du kan eksempelvis gå efter en G-punkts vibrator. Den buer ude i enden og kan vibrere ved berøring. På den måde behøver du ikke at gøre særlig meget selv og kan bare fokusere fuldt ud på at nyde følelsen og slappe af. For afslapning er vigtigt ved en sprøjteorgasme. Du kan også lade din partner styre denne for dig, så du kan læne dig tilbage.

Et simpelt redskab kan også være glidecreme. Det kan gøre det nemmere at skabe nogle bløde bevægelser, som glider nemmere henover punktet. På den måde undgår du, at din partner rammer dit G-punkt for hårdt og på den måde mindsker dine muligheder.

Den perfekte opskrift på en sprøjteorgasme

Selvom vi allerede har været inde på, hvordan du bedst muligt opnår en sprøjteorgasme, kommer vi her med en grundig guide. Den gælder både for dig og din partner. Først og fremmest er det vigtigt, at I fjerner alle distraktioner i nærheden. Samtidig kan det være en fordel at skabe en rolig atmosfære og dæmpe lyset. Slapper du godt af til musik, kan du med fordel sætte dette på imens.

Herefter gælder det om at finde den position, der er den bedste for dig. Din partner skal lægge dig på ryggen og herefter sprede dine ben. Og så er det vigtigt, at du har en pude klar. Den kan placeres under din numse, hvilket vil give dig en bedre kontakt i forhold til G-punktet. I er nu klar til at gå i gang med at jagte orgasmen.

Forspillet må I ej glemme. Det er vigtigt for enhver seksuel opstemning, og derfor skal I ikke gå lige på og hårdt. Rør ved hinanden, og sørg for, at I er meget tændte. Især for kvindens vedkommende er dette særligt vigtigt. Brug herefter glidecreme og find G-punktet.

G-punktet må ikke overstimuleres fra starten af. Derfor skal din partner starte roligt ud og massere dit G-punkt meget blidt. Jo længere tid der går, desto mere tryk skal der være i bevægelsen. Du vil muligvis få en følelse af, at du skal tisse undervejs. Her er det vigtigt, at du slapper helt af og prøver at nyde processen.

Stimulering af klitoris imens kan være med til at opnå et langt bedre resultat. Klitoris er særdeles følsom og spiller ofte en stor rolle i alle orgasmer. Kombineres disse to, vil det give en helt unik oplevelse.

Et par gode tips

Til slut kommer vi med et par gode tips. Først og fremmest er det vigtigt, at du ikke giver op, hvis det ikke lykkes den første gang. Inden I går i gang, kan I med fordel tage et bad og være helt nyvaskede. Den gode hygiejne er vigtig under samleje, og især når fingrene skal op i skeden.

Samtidig skal I være trygge ved hinanden. Ellers kan det være svært at opnå en sprøjteorgasme. Det kan også være godt at være forberedt med en dildo til sprøjteorgasme. På den måde kan I blive ved med at stimulere punktet, selvom din partner bliver træt. Tal sammen imens, hvis dette er muligt. Du skal fortælle, hvad der føles godt for dig. På den måde skaber I de bedste forudsætninger for jer selv.

Hvis du vil mindske risikoen for tissetrang under stimulering, skal du sørge for at tisse umiddelbart inden. På den måde vil din blære blive mindst muligt påvirket under stimulering. Det giver dig bedre mulighed for at slappe af. For vi kan ikke sige det nok gange – afslapning og tryghed er helt essentielt for dine muligheder.