Bliv klogere på sprøjtedildoer lige her

Er du glad for at eksperimentere med sexlegetøj, er du sandsynligvis allerede helt fortrolig med almindelige dildoer, men har du også hørt om sprøjtedildoer?

Hvis ikke, kan du her på siden blive meget klogere på fænomenet. Vi kigger nemlig nærmere på, hvad en sprøjtedildo egentlig er, hvem der kan få glæde af en dildo med sprøjte, og hvilken sprøjtedildo du skal vælge. Læs derfor videre, hvis du vil vide mere om de frække dildoer med sprøjte.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

sprøjtedildo

Indholdsfortegnelse

Hvorfor vælge en dildo, der kan sprøjte?

En sprøjtedildo er ganske enkelt en dildo med en indbygget sprøjte. Du kan således suge diverse former for væsker op i dildoen, og når du så klemmer på dildoen, sprøjter den væsken ud. Det kan give dig en følelse af at være sammen med en mand, som ejakulerer.

Du skal altså ganske enkelt vælge en dildo med sprøjte, fordi du gerne vil så tæt på ”den ægte vare” som overhovedet muligt. Har du ikke mulighed for at nyde samvær med en vaskeægte mand, men vil du gerne have følelsen, er en sprøjtedildo således det oplagte valg for dig. Du kan desuden nyde en sprøjtedildo sammen med en partner, hvis I finder det tiltalende.

Du kan i princippet fylde alverdens forskellige former for væske i din sprøjtedildo. Vil du have den absolut mest naturtro oplevelse, gør du imidlertid klogt i at bruge kunstig sperm. Kunstig sperm er en slags glidecreme, som minder om mandens sæd. Glidecremen vil altså i høj grad have samme konsistens som ægte sæd, og den vil desuden ligne sæd.

Ved at bruge kunstig sperm er du desuden sikker på, at dildoen glider behageligt ind og ud, da det netop er en form for glidecreme.

Kan jeg få fingrene i en vibrerende sprøjtedildo?

Ja, du kan sagtens få fat i en vibrerende sprøjtedildo. Der er efterhånden ikke det stykke sexlegetøj, du ikke kan finde på markedet, og hvad end du søger, er der gode chancer for, at du kan finde det. Hvis du kan tænke dig til det pågældende stykke sexlegetøj, findes det med allerstørste sandsynlighed et eller andet sted på markedet.

En vibrerende sprøjtedildo adskiller sig blot fra en hvilken som helst anden vibrerende dildo ved at indeholde en sprøjte. De skønne vibrationer kan gøre, at du ender direkte i den syvende himmel, og derfor kan det være værd at overveje denne løsning.

Både mænd og kvinder sætter typisk pris på pirrende vibrationer, så det kan give god mening at vælge en dildo med indbygget vibrator.

Hvem kan få glæde af en sprøjtedildo?

Enhver, der gerne vil have oplevelsen af at være intim sammen med en mand, kan få glæde af en sprøjtedildo. Uanset om du er mand eller kvinde, kan du således nyde godt af en dildo, der kan sprøjte. En sådan kan – akkurat ligesom en hvilken som helst anden dildo – benyttes både analt og vaginalt, så det er blot om at slå sig løs.

Med en dildo, der kan sprøjte, kan du simulere, at du bliver penetreret af en mand, som efterfølgende kommer i dig. Du kan imidlertid også lade sprøjtedildoen ”komme” ud over en anden kropsdel, hvis du finder dét frækt. Der er masser af forskellige muligheder, så uanset hvad du er til, kan du få glæde af en realistisk sprøjtedildo.

En sprøjtedildo kan desuden fungere som en sjov gave i forbindelse med en polterabend, en rund fødselsdag eller en damefrokost, hvor stemningen er helt i top. Det er et anderledes stykke sexlegetøj, som kan bringe masser af smil og grin frem, samtidig med at dildoen naturligvis kan give dig en masse gode orgasmer.

Find den helt perfekte dildo med sprøjte

Doc Johnson Sprøjte DildoDer er et bredt udvalg af sprøjtedildoer derude, så du kan helt sikkert finde en dildo, som til perfektion matcher dine præferencer og krav.

Når du skal vælge den rette dildo med sprøjte, kan du blandt andet kigge på, hvor store de forskellige modeller er. Ligesom du kan finde alverdens andre former for dildoer i mange forskellige størrelser, kan du naturligvis også finde sprøjtedildoer i forskellige størrelser. Om du foretrækker en længere og tyndere dildo, en kortere og tykkere model eller noget helt andet, kan du således finde en dildo med sprøjte, som passer dig perfekt.

Du kan med fordel kigge på, hvilke materialer de forskellige dildoer er fremstillet af, når du skal vælge. Der er generelt rigtig mange dildoer, der bliver fremstillet i silikone, og det gælder også, når det kommer til sprøjtedildoer.

Fordelen ved at fremstille dildoer i silikone er, at materialet giver dildoen en blød og behagelig overflade. Man kan i høj grad efterligne den menneskelige hud med silikone, og vil du gerne have fingrene i en helt igennem realistisk sprøjtedildo, kan det derfor give mening at vælge en model i netop silikone. Du kan også finde sprøjtedildoer i for eksempel latex.

Køb en sprøjtedildo allerede i dag, hvis du vil have en realistisk onanioplevelse

Hvis du ønsker en virkelighedstro oplevelse, når du onanerer, skal du have fingrene i en realistisk sprøjtedildo. Finder du en dildo, der har en realistisk udformning og i høj grad ligner en penis, kommer du ikke meget tættere på den ægte vare.

Vælger du en vibrerende sprøjtedildo, er det klart, at det er lidt noget andet end at være sammen med en mand. Vælger du derimod en helt almindelig sprøjtedildo uden vibrator, vil du i høj grad kunne simulere at have samleje ved hjælp af en sprøjtedildo.

Gør du brug af kunstig sperm sammen med din dildo, vil du nærmest ikke opdage, at det er en dildo og ikke en mand, du har hygget dig med.

Vil du have en helt igennem realistisk oplevelse, når du forkæler dig selv, er det således en sprøjtedildo, du skal have fat i. Du kan finde mange forskellige dildoer med sprøjte, så du kan helt sikkert også finde en dildo, der matcher dine ønsker og krav.