Skru op for intensiteten i soveværelset med frække sexspil

I langt de fleste parforhold kan det indimellem være svært at holde gnisten ved lige. Særligt hvis man har været sammen i mange år, kan der gå hverdag i den, og så glemmer mange at bevare sensualiteten og seksualiteten. Det er naturligvis en skam – af flere årsager.

Det er helt essentielt for menneskets velvære at være seksuelt aktiv. Desuden er sex noget af det, der binder et parforhold sammen, og bliver denne del af parlivet pludselig nedprioriteret, kan det medføre store udfordringer. Uanset om det er den ene eller begge parter, der ikke prioriterer sexlivet, kan det have konsekvenser for forholdet.

Med et frækt sexspil bliver det en smal sag igen at finde gnisten frem i soveværelset. Er du og din partner i en periode, hvor I har svært ved at give jer hen til hinanden, kan det således være en glimrende idé at investere i et parspil af en art. I kan naturligvis også få glæde af et sexspil, selvom der allerede er masser af intensitet i soveværelset. Har I blot lyst til at prøve noget nyt og sjovt af, er det oplagt at kigge nærmere på nogle af de mange erotiske spil.

Uanset hvordan dit sexliv er, kan du få glæde af de mange frække spil <3

monogamy sex brætspil

Indholdsfortegnelse

Kom tættere på din partner med frække spil

Vil du gerne opleve at komme endnu tættere på din partner, kan et parspil være midlet. Med et sådant spil har I nemlig mulighed for at prøve nogle nye ting af, og dét er noget af det, der virkelig kan binde et par sammen.

At se en partner i en ny situation er noget af det, der hjælper dig med at føle dig endnu tættere på vedkommende. Desuden gælder det, at I kan lære en masse nye ting om hinanden ved hjælp af et sexspil, som sandsynligvis udfordrer jer begge en smule. Tør I give jer helt hen og lade spillet bestemme, kan I virkelig få noget ud af frække sexspil.

Det kan være svært at snakke om forskellige lyster og behov, men når der er sexspil på programmet, er I nødsaget til at åbne op over for hinanden. I vil altså lige så stille blive presset ud af jeres komfortzoner og være nødsagede til at være meget åbne omkring jeres samliv. Det kan være grænseoverskridende og udfordrende, men det kan virkelig også gøre underværker for parforholdet.

Gå på opdagelse i forskellige feticher med erotiske spil

De fleste af os har nogle forskellige feticher, vi tænder på. Nogle af dem er meget udbredte, imens andre af dem er mere specielle. Så længe du holder dig inden for lovens grænser, er der imidlertid ikke noget, der er hverken rigtigt eller forkert i forhold til lyster.

Hvis du synes, det er svært at åbne op omkring en fetich over for din kæreste, kone eller mand, kan et sexspil være vejen frem. Du kan finde parspil til mange forskellige feticher, og ved hjælp af et sådant bliver det langt nemmere at komme godt i gang med at dyrke den fetich, der tænder netop dig. Forhåbentlig synes din partner også, at den pågældende fetich er fræk, så I kan udforske den sammen.

S/M er en af de feticher, der er blevet meget udbredt inden for særligt de seneste år. Du kan derfor også finde en hel del forskellige erotiske spil, der omhandler netop S/M. Ved hjælp af et sådant sexspil kan I nemt få en introduktion til S/M, hvilket kan være startskuddet til, at I kommer i gang med at dyrke denne kinky fetich endnu mere.

Hvilke forskellige former for sexspil til par findes der?

roulette kinky sex spilDu kan finde alverdens forskellige former for frække sexspil. Erotiske spil findes i forskellige formater – du kan for eksempel finde både sexterninger, sexkortspil og sexbrætspil. De frække sexspil findes desuden i forskellige ”grader”. Nogle er således mere eller mindre uskyldige og har blot til formål at give jer lidt varme i kinderne, imens andre får jer ud i alverdens forskellige kinky oplevelser.

Som nævnt findes der en hel del frække spil, der specifikt omhandler forskellige feticher. Du kan dog også finde rigtig mange sexspil, der ikke handler om noget specielt, men derimod blot giver jer for eksempel forskellige stillinger eller forskellige udfordringer til jeres forspil.

Kort sagt kan du finde et sexspil, der matcher dine præferencer og lyster helt perfekt. Gå derfor blot på opdagelse i verdenen af frække sexspil, hvis du har lyst til at prøve noget nyt og sjovt, eller hvis der er brug for lidt forandring i soveværelset.

Nogle sexspil indeholder forskellige former for sexlegetøj, som I skal gøre brug af igennem spillet. Har I leget med idéen om at afprøve kinky legetøj, er det oplagt at komme godt i gang ved hjælp af et spil. Det gør hele situationen mere afslappet og sjov, og dét kan klart være en fordel, hvis ikke I har erfaring med sexlegetøj.

Den nemme løsning: sexterninger

sex terningerSexterninger er et af de mest simple sexspil overhovedet. Sexterninger til forspillet fungerer typisk således, at du på én terning har en række forskellige kommandoer, såsom ”slik”, ”kys” eller ”kærtegn”. På en anden terning har du så en række forskellige kropsområder, såsom ”halsen” eller ”maven”. Ved at kaste de to terninger får du altså for eksempel bud på at kysse din partner på halsen eller kærtegne vedkommende på maven.

Denne type sexterninger til forspillet er temmelig uskyldige, men kan være virkelig sjove at gøre brug af. De sender jer typisk ikke helt på dybt vand, men kan måske alligevel få jer til at prøve nogle ting af, I ikke normalt gør. Desuden er det en sjov, hyggelig og anderledes måde at komme i gang med forspillet på.

Du kan naturligvis ikke blot finde sexterninger til forspillet, men også til selve akten. Denne type terninger giver jer som regel en række forskellige stillinger, I kan prøve af. Stillingerne kan både være de meget gængse stillinger og de mere udfordrende af slagsen, afhængigt af hvilke sexterninger I helt præcist vælger.

Igen gælder det, at sexterningerne næppe sender jer helt på dybt vand, men de kan naturligvis give jer noget inspiration. Desuden er det en sjov og anderledes måde at gribe samlivet an på, og det er en af de helt store fordele ved netop sexterninger.

Den sjove løsning: sexkortspil

sex spillekortDu kan finde rigtig mange frække spillekort, som i bund og grund blot er helt almindelige spillekort med forskellige sexede billeder på. De er helt oplagte at gøre brug af, hvis der for eksempel skal spilles strippoker. Desuden er sådanne spillekort sjove at finde frem til en dame- eller herrefrokost, hvor stemningen er helt i top.

Der findes desuden forskellige sexkortspil, som fungerer lidt ligesom sexterninger, og som derfor blot har til formål at sætte jer godt i gang med legen. Sidst, men ikke mindst, findes der en række helt unikke sexkortspil, som sender jer ud på en rejse af seksuelle udskejelser.

Almindelige spillekort med frække billeder er en sjov gimmick, der virkelig kan sætte gang i et selskab. De er i princippet relativt uskyldige, men de kan naturligvis bruges til en række frække spil, som kan være med til at skrue op for varmen.

Den gennemførte løsning: sexbrætspil

discover your lover sex brætspilVil du og din partner gå all in, kan I finde et bredt udvalg af sexbrætspil. Disse kan virkelig være med til at sætte gang i løjerne i hjemmet, og der findes utroligt mange forskellige udgaver. Det er typisk netop brætspillene, der for eksempel omhandler særlige feticher, hvis I har lyst til at prøve kræfter med sådanne.

Lige så vel som der findes utallige forskellige slags ”almindelige” brætspil, findes der også ufatteligt mange forskellige slags sexbrætspil. Uanset hvad du eller I er til, findes der altså et sexbrætspil, som er helt perfekt for netop jer.

Et sexbrætspil kan indeholde flere forskellige elementer. Typisk vil der indgå en en eller anden form for enten spørgsmål eller udfordringer, som har til formål at få jer ud af jeres komfortzoner, så I kan prøve nogle nye ting af sammen.

Sexbrætspil kan naturligvis bruges af par, der gerne vil lidt tættere på hinanden. Der findes imidlertid også mange sexbrætspil, der kan spilles af flere end to. Der er således rig mulighed for at fyre godt op for intensiteten og varmen med et af de mange frække sexspil, der er at finde på markedet.

Overrask din partner med et kinky parspil

kinky sex spilGår du og leder efter en god gave til din partner? Så kan du med fordel investere i et af de mange erotiske spil. Det er en gave, som I begge uden tvivl kommer til at sætte pris på, så tag endelig et kig på udvalget, og find et frækt sexspil til par, du kan give din søde kæreste, mand eller kone.

At give et sexspil i gave er både sjovt og frækt. Samtidig kan det være en god måde at få ”sagt” nogle ting på, som måske er svære at tale om. Synes du for eksempel, at I dyrker lidt for lidt sex, kan du ved hjælp af et sexspil i hvert fald gøre dit for, at der bliver ændret på situationen. Uden at du behøver sige til din partner, at du gerne vil have, at der sker lidt mere i soveværelset, kan du hjælpe det på vej ved hjælp af et af de mange frække sexspil.

Har du en kinky fantasi, eller har du en fetich, du gerne vil udforske? Synes du, det er svært at skulle italesætte det over for din partner? Så kan det ligeledes være en god løsning at give vedkommende et sexspil i gave. Find blot et sexspil, som for eksempel omhandler S/M eller en anden fetich, så I kan få prøvet det af. Når du giver spillet, kan du knytte en lille kommentar til gaven og for eksempel sige, at du har tænkt på, at det ville være sjovt at prøve kræfter med S/M.

Selvom sexlivet i forvejen kører på skinner, og I er gode til både at tale om og at udforske forskellige lyster, kan du naturligvis fortsat give din partner et erotisk spil i gave. Det er altid sjovt at prøve nye ting af i soveværelset, og derfor kan alle også få glæde af de mange frække sexspil, der er at finde.

Særligt hvis du eller I i forvejen er begejstrede for at spille diverse forskellige spil, er det oplagt at overraske din partner med et sexspil til par. Så kan I hygge jer med et spil, akkurat ligesom I plejer, men samtidig få sat gang i løjerne.

Slip fantasien løs med frække sexspil

Langt de fleste mennesker er svært begejstrede for sex, og sådan har du det sandsynligvis også. Er du nysgerrig på at prøve forskellige ting af, og vil du gerne gøre samlivet sjovt og underholdende? Så er frække sexspil helt igennem geniale for dig. Uanset hvad du tænder på, kan du helt sikkert finde erotiske spil, som får det til at kilde alle de rigtige steder i netop din krop.

Med sexspil til par bliver det lidt nemmere at komme i gang med at prøve nogle nye og anderledes ting af. Det er altså et godt hjælpemiddel til dig eller jer, som måske gerne vil eksperimentere lidt mere, men som synes, det kan være svært at komme i gang med at afprøve nye ting rent seksuelt.

Når du eller I kaster jer ud i et frækt sexspil, er der en god ”grund” til, at I skal prøve nye ting. Hvis du synes, det er svært at spørge din kæreste, om I kan prøve en ny stilling eller et nyt stykke legetøj, kan et spil således være løsningen. Med et frækt sexspil har I ikke andre muligheder end at følge spillets regler. Det er således ikke en af jer, der skal tage initiativ til, at I prøver noget nyt, men derimod spillet. Dét kan være en fordel, hvis I har svært ved at tale åbent om de forskellige ting og sager, I gerne vil prøve af.

Gør ferien endnu sjovere med et kinky parspil

ferieI kan naturligvis gøre brug af frække sexspil på en helt almindelig grå tirsdag, hvor I gerne vil hygge jer lidt ekstra. Dog kan man ikke komme uden om, at det kan tage lidt længere tid at spille et af de mange erotiske spil – særligt hvis I har valgt et sexbrætspil og ikke blot nogle af de sjove sexterninger.

Det bliver næppe en god oplevelse at spille jeres nye parspil, hvis ikke der er god tid. Derfor skal I også sørge for at gemme det, til I faktisk har tid til at give jer hen til hinanden og nyde denne anderledes og sjove måde at være sammen på. Dediker således gerne en aften til netop parspil og hygge, så der bliver sat nogle gode og behagelige rammer for spillet.

Et frækt parspil er helt perfekt at tage med på ferie eller weekendtur. Tag for eksempel jeres frække sexspil med i sommerhus, hvor der er god tid til hygge og sjov. På den måde bliver sommerhusturen uden tvivl endnu sjovere og mere fræk.

Sexterninger er nemme at have med på farten. Det samme gælder sexkortspil, så disse muligheder er oplagte, hvis I skal have jeres sexspil med ud at rejse. Et sexbrætspil fylder som regel lidt mere, da det også kan indeholde blandt andet forskellige former for sexlegetøj. Har I plads i taskerne, er det imidlertid blot om at få jeres sexspil til par med, når der står ”ferie” i kalenderen.

Alle kan få glæde af frække spil, så find dit nye yndlingsspil i dag

fifty days of play sexspilUanset dit køn, din alder og din seksuelle overbevisning kan du få glæde af sexspil. Der findes frække spil for enhver, og du kan derfor helt sikkert også finde (minimum) ét, der er helt perfekt for netop dig.

Nogle sexspil kan benyttes af alle uanset seksuel overbevisning. Det gælder for eksempel de mange sexterninger til forspillet, som blot giver kommando til eksempelvis at kysse ens partner på halsen. Ved mange af de andre sexspil skal du imidlertid være opmærksom på, om de er målrettet heteroseksuelle par, eller om de også kan bruges af for eksempel homoseksuelle par. Som et par bestående af to kvinder får I ikke meget ud af at få at vide, at der skal gives et blowjob.

Hvis I skal få noget ud af jeres parspil, skal I altså lige være opmærksomme på, hvilke parkonstellationer de passer til. Mange af de frække spil, der er på markedet i dag, findes heldigvis i forskellige udgaver. Det vil sige, at I kan få glæde af dem, uanset om I er et heteroseksuelt eller eksempelvis et homoseksuelt par.

Frække sexspil er sjove og kan hjælpe jer med at finde gnisten i soveværelset igen. Det er en anderledes måde at være sammen på, og hvis du gerne vil have, at der sker lidt nyt i jeres forhold, er et erotisk spil derfor et godt sted at starte.

Gå på opdagelse i det store univers af frække sexspil allerede i dag, og find dit nye yndlingsspil. Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde det.