Sexgynger - alt du skal vide om dem

Hvis du interesserer dig bare en lille smule for sexlegetøj og kinky tilbehør til samlivet, har du uden tvivl hørt om sexgynger. En sexgynge er – som navnet også antyder – ganske enkelt en gynge, der er beregnet til, at du skal dyrke masser af hed sex i den. Det er altså en fræk type legetøj til voksne, der ikke er bange for at eksperimentere, og som gerne vil prøve noget nyt og anderledes af.

Bruges en sexgynge rigtigt, er det på ingen måde farligt at slå sig løs i en sådan. Det kan imidlertid godt ende galt, hvis du for eksempel giver den gas i en sexgynge, der ikke er monteret korrekt. Har du valgt en loftsmonteret model, men ikke fået den sat ordentligt op, kan det selvsagt ende temmelig galt, når først der kommer gang i løjerne. Det samme gælder, hvis den samlede vægt på gyngen overstiger den vægt, gyngen kan holde til.

Sørger du for at benytte din sexgynge korrekt, er det imidlertid fuldkommen sikkert at benytte sig af den. Du kan altså roligt investere i en elskovsgynge, som denne type gynge også kaldes – bruger og monterer du den korrekt, er det fuldkommen sikkert at give sig hen i en sexgynge.

I denne artikel kigger vi nærmere på elskovsgynger, deres formål, og hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud at investere i en bollegynge. Kort sagt kommer vi omkring alt, hvad der er værd at vide, om sexgynger, således at du også kan komme godt i gang med at nyde denne type sextilbehør.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

sexgynge

Indholdsfortegnelse

Gå på opdagelse i en helt ny verden af sexstillinger

Det helt geniale ved en sexgynge er, at den giver jer mulighed for at nyde alverdens forskellige sexstillinger, som I sandsynligvis ikke ville kunne nyde ellers. Når du og din partner benytter jer af sexgyngen, vil I nærmest opleve at blive vægtløse, og det vil sige, at I kan slå jer løs i nogle helt nye stillinger.

Ud over at en sexgynge giver jer nye stillingsmuligheder, kan I naturligvis også udnytte, at det netop er en gynge. At gyngen svinger blidt frem og tilbage, kan I således bruge til jeres fordel. Derved behøver I ikke selv at gøre alt arbejdet, men kan derimod få hjælp til det fra jeres elskovsgynge. På den måde bliver det en smal sag at ende i den syvende himmel gang på gang.

På mange sexgynger er der en form for spændemekanisme, som gør det muligt at fastspænde den ene part til gyngen. En sådan model er særligt relevant at overveje, hvis du og din partner godt kan lide at drage på eventyr i det mørkere BDSM-univers. En sexgynge er imidlertid langt fra forbeholdt BDSM-entusiaster, og uanset hvad du og I er til, kan I derfor også få glæde af en bollegynge.

Find gnisten igen ved hjælp af en sexgynge

I de fleste parforhold oplever man før eller siden, at det er svært at holde gnisten ved lige i forholdet. Sexlysten svinger i hvert fald for de flestes vedkommende i perioder, hvilket er ganske normalt. Det kan imidlertid være meget frustrerende, hvis sexlysten ofte er væk, hvis I som par har svært ved at finde gnisten igen, eller hvis det kun er den ene part, der har en svigtende sexlyst.

Er I inde i en periode, hvor sexlivet ikke fungerer specielt godt, og vil du gerne ændre på dette? Så er sexlegetøj eller andre former for tilbehør til sexlivet det oplagte sted at sætte ind. I kan således overveje at investere i for eksempel en elskovsgynge, hvis I har brug for at genfinde hinanden og jeres fælles lyst.

Hvis gnisten er forsvundet en smule, er det ofte nok, at der blot sker en smule nyt i soveværelset. Ved for eksempel at prøve kræfter med en bollegynge er der således stor sandsynlighed for, at I vil få lysten tilbage. Desuden gælder det, at I som par kan opleve at føle jer tættere på hinanden ved at eksperimentere i soveværelset. I kan altså med stor sandsynlighed ligefrem forbedre jeres forhold ved at investere i en sexgynge.

Når du ser din partner i nye situationer, vil du blive tættere knyttet til vedkommende. Det gælder også, når I prøver nye ting af rent seksuelt. At eksperimentere med for eksempel en sexgynge kan altså på flere planer være gavnligt for jeres forhold. Derfor er det bestemt en mulighed, der er værd at kigge nærmere på.

kvinde i sexgynge

Køb sexgyngen, der gør det hele mere spændende

Du kan i dag finde rigtig mange forskellige former for sexgynger, og har du mod på at prøve noget nyt af i soveværelset, skal du helt sikkert overveje at købe en sådan. En sexgynge åbner ganske enkelt op for en lang række nye muligheder, som kan bidrage til, at I få et endnu bedre sexliv.

Der er mange forskellige producenter, der er kommet med deres bud på sexgynger. De kan have forskellige udformninger og være fremstillet i forskellige materialer. Uanset hvilke krav du har til din sexgynge, kan du altså finde en model, der er helt perfekt. Tag blot et kig på det store udvalg, og find en bollegynge, der giver mening for lige netop dig at investere i.

Skal den nye sexgynge bruges specifikt til BDSM-sex? Så skal du overveje at købe en af de modeller, der kommer med for eksempel stropper eller håndjern til at spænde den ene part fast med. Sådanne kan du heldigvis finde mange forskellige af, så der er nok at vælge imellem. Du kan naturligvis også altid selv supplere din bollegynge med et sæt håndjern, hvis du gerne vil spænde din partner fast til gyngen.

Find den helt perfekte bollegynge

Når du skal vælge en elskovsgynge eller bollegynge, er der mange forskellige ting, du skal have for øje. Helt lavpraktisk skal du for eksempel være opmærksom på, hvor mange kilo de forskellige udgaver kan holde til. Er I to – eller flere – voksne mennesker på gyngen på én gang, bliver det hurtigt til en del kilo. Kan din bollegynge ikke holde til alle disse kilo, får jeres frække leg en meget abrupt og ubehagelig afslutning.

Når du skal købe en sexgynge, kan du desuden med fordel overveje, om du vil have en helt simpel model, som nærmest blot består af en række bånd, eller om du vil have en bollegynge med et reelt sæde i. Modellerne med sæder i koster som regel lidt mere end de mere simple udgaver, som mere eller mindre blot består af bånd. Nogle synes, det er mere behageligt at benytte en sexgynge med et sæde i, imens andre synes, det er ganske fint blot at være spændt op i nogle bånd. Hvad, du skal vælge, kan for eksempel afhænge af dit budget, og af hvor meget du regner med at komme til at bruge gyngen. Skal den bruges flittigt og i lang tid ad gangen, er det muligvis værd at vælge en model med sæde.

Vælg en dørophængt sexgynge, hvis du vil have en diskret model

dør sexgyngeDe fleste sexgynger fungerer ved, at du monterer et sæt kroge i loftet, som du derefter hænger din gynge op i. Det er en ganske glimrende løsning, men den er også en smule afslørende. Selvom du naturligvis kan tage selve bollegyngen ned efter brug, kan man ikke komme uden om, at krogene i loftet sandsynligvis afslører dig.

Er der indimellem gæster i dit soveværelse, som, du ikke synes, skal vide noget om dine seksuelle udskejelser, kan det således i stedet være en idé at vælge en sexgynge til døren.
En sådan monteres ganske enkelt på en dør i din bolig og kan nemt tages ned igen efter brug.
Det vil sige, at ingen andre end jer, der bruger den, kommer til at opdage, at den eksisterer.

En dørophængt sexgynge er – hvis den er korrekt monteret – akkurat lige så sikker at bruge som en hvilken som helst anden sexgynge.
Du behøver altså ikke at frygte for, at du pludselig ender på gulvet, blot fordi det går vildt for sig i den dørophængte sexgynge.

 

Hvem kan få glæde af en sexgynge?

Alle kan få glæde af sexgynger. Uanset køn, alder og seksuel overbevisning kan du uden tvivl svinge dig direkte i den syvende himmel med en sexgynge. Har du lyst til at prøve kræfter med en bollegynge, skal du således blot slå dig løs. Der er ingen, der ikke kan få glæde af en sådan, så så længe lysten til at udforske denne måde at dyrke sex på er der, er det blot om at komme ud at investere.

En sexgynge kan være særligt relevant for dig, der ikke er vanvittigt smidig. Man kan ikke komme uden om, at visse sexstillinger kræver, at man ligger i den samme – til tider temmelig udfordrende – position i længere tid ad gangen. Er du ikke specielt smidig, kan det ende med at blive meget ubehageligt, og dét kan du slippe for ved at gøre brug af en sexgynge.

En bollegynge har som regel en række forskellige stropper, håndtag og lignende, som kan hjælpe dig med at holde din krop i den ønskede stilling. Smæk eksempelvis benene omkring de bånd eller reb, der holder gyngen, hvis du vil give en partner direkte adgang til dit underliv.

Både som mand og som kvinde kan du placere dig i en elskovsgynge. Der er massevis af forskellige muligheder med en sådan, og I kan derfor også få rigtig mange gode oplevelser med jeres bollegynge.

Hvilke sexstillinger kan man afprøve med en elskovsgynge?

bondage sex gyngeSpørgsmålet er nærmere, hvilke sexstillinger man ikke kan afprøve med en elskovsgynge. Det er ganske enkelt kun jeres fantasi, der sætter grænser. Kan I komme på en stilling, kan den afprøves i sexgyngen. Det handler således vitterligt blot om at lægge hovederne i blød og gå i gang med at eksperimentere.

Vil I virkelig nyde godt af det faktum, at en bollegynge bevæger sig, kan I med fordel udforske forskellige stillinger, hvor én part står op, og én part sidder eller ligger i gyngen. Er der penetrering på programmet, kan I virkelig få glæde af gyngens kontinuerlige bevægelse. Det gælder naturligvis, uanset om der er tale om vaginal eller anal penetrering.

En anden meget oplagt mulighed er at bruge en sexgynge til oralsex. Den modtagende part skal således blot sidde i gyngen og lade sig forkæle, imens den anden part sidder eller står på gulvet ved siden af. Når man sidder eller ligger i en gynge, kan man virkelig give sig hen til den kærlige behandling og nyde, hvordan man blot skal tage imod.

Sidst, men ikke mindst, skal I naturligvis også kaste jer ud i diverse sexstillinger, hvor begge parter sidder i elskovsgyngen. Er I et heteroseksuelt par, kan en klassisk cowgirl for eksempel fungere rigtig fint i en bollegynge. På den måde får I ligeledes glæde af de svingninger, sexgyngen bidrager med.

Køb en sexgynge, og lad dig svinge ind i orgasme efter orgasme

Hvis du godt kan lide at eksperimentere i soveværelset, og har du ovenikøbet en partner, som har det på samme måde, er det bestemt værd at overveje at købe en sexgynge. En sådan åbner op for en lang række helt nye muligheder, som ganske enkelt ikke kan fås på andre måder.

Med en elskovsgynge kan I opleve nærmest at blive vægtløse, og det betyder, at I kan kaste jer ud i en lang række sexstillinger, som er tæt på umulige at nyde uden den ene eller anden form for hjælpemiddel. Desuden føles det fantastisk at smelte sammen i det vægtløse univers, hvor I svinger jer ind i orgasme efter orgasme.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen af en sexgynge. Derfor er det også værd at investere i en sådan, hvis du og I godt kan lide at prøve nye ting af. Der er uendeligt mange forskellige sexstillinger, der blot venter på at sende jer i ekstase, så gå blot i gang med at udforske mulighederne.

Du kan finde sexgynger fra mange forskellige producenter og i mange forskellige prisklasser. Du kan således helt sikkert også finde en sexgynge, som passer perfekt til både dine behov og din pengepung. Tag et kig på udvalget allerede i dag, og find din nye elskovsgynge.