Pikbur

Sexlegetøj til mænd er en ting, der i dén grad har vundet indpas på det danske marked. I dag finder du et utal af forskellige muligheder for at nå den perfekte nydelse. Der findes sexlegetøj til en række forskellige formål, og derfor er der rig mulighed for at udforske sexlivet.

Her vil vi tale mere om et pikbur. Det kan bruges til forskellige formål, og især til forspillet er dette en sand vinder. Du kan læse meget mere om produktet lige her. Vi fortæller dig mere om, hvad det er, og hvordan du bruger det. Samtidig kan du læse om forskellige produktmuligheder.

Er du klar til at købe et pikbur og få udlevet nogle frække fantasier? <3

pikbur

Indholdsfortegnelse

Hvad er et pikbur?

Lad os starte med at gøre det helt klart, hvad vi taler om. Ligesom kvinder kan gøre brug af et kyskhedsbælte, kan mænd gøre brug af et pikbur. Et penisbur, som det også bliver kaldt, er et kyskhedsbælte til mænd. Her bliver penis låst inde i et bur, og på den måde vil den anden part have den fuldstændige kontrol over dig.

Kyskhedsbæltet blev opfundet helt tilbage i renæssancen, og dengang var det i brug, når manden var på en rejse. På den måde kunne manden sikre sig, at kvinden ikke var ham utro i mellemtiden. Det kunne også forhindre en voldtægt. Samtidig blev det brugt til døtre, der ikke måtte dyrke sex inden ægteskabet.

Sådan er det heldigvis ikke længere. I dag bliver kyskhedsbæltet i stedet for brugt som en fetish i mange hjem. Det er med til at give en pirrende og dominerende oplevelse, hvor den anden part får lov til at tage styringen.

Hvordan bruges et pikbur?

Lad os kigge lidt nærmere på, hvordan et pikbur bliver brugt i soveværelset. Der er mange forskellige modeller, og det kommer helt an på, hvilken model du bruger. Et pikbur er ikke et bælte, som det er tilfældet for kvinder. I stedet for er det et lille bur, hvori penis bliver låst inde. Buret låses nede ved testiklerne. Nogle af disse kommer også med en analplug, som gør analt samleje umuligt ved brug.

Helt grundlæggende virker et pikbur på den måde, at der ikke er adgang til stimulering af penis. Derimod kan testiklerne godt berøres, og det kan være med til at skabe et pirrende spil mellem de to parter. Nogle pikbure kan sidde på i flere dage, hvis det er en længere fornøjelse, I gerne vil have ud af det. Det kan være med til at opbygge en intens stemning og en magt.

kyskhedsbælte i guld

Hvad får jeg ud af at bruge et pikbur?

Ligesom med alt andet sexlegetøj, bestemmer du ofte selv, hvilket formål du gerne vil bruge det respektive stykke legetøj til. Det er også tilfældet med pikburet. Men der er dog nogle formål, der er mere klare end andre. I dag er det primære formål med et pikbur nemlig at bure penis inde. Det kan betyde en form for dominansleg, hvor manden er underlagt kvinden eller en anden mand.

Den anden part vil have nøglen til buret. Der opstår altså en magtkamp, hvor der indtages roller som offer og som magthaver. For manden er det en form for udfordring i forhold til selvkontrollen, hvor han skal overgive sig til den anden part.

Formålet er at pirre begge parter. Det er især manden, der vil opleve dette, og som skal styre sine lyster, mens penis er buret inde. Han ved muligvis ikke, hvornår buret bliver låst op, og derfor skal han vente i spænding. Ofte ved han nemlig godt, at der er hed sex i vente, når det bliver fjernet.

Sådan vælger du det rigtige pikbur

pikbur med kodelåsNår det kommer til forskellige modeller på markedet, er der rigeligt at vælge imellem. Derfor kan det være en god idé at følge vores råd, når du skal vælge dit foretrukne pikbur. De findes i mange afskygninger i forhold til størrelse, materiale og funktion.

Hvis det er første gang, I skal bruge et pikbur, bør I gå efter de mere simple modeller. På den måde kan I starte blidt ud. Dog hænger kvalitet og pris ofte sammen, og derfor kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra penge på den gode kvalitet. I skal også sørge for at finde et pikbur i den rigtige størrelse. På den måde bliver det ikke en ubehagelig fornøjelse for manden.

Nogle pikbure vil forhindre erektion, mens andre tillader det. Alt efter jeres ønske, kan I overveje, om det skal kunne det ene eller det andet. Samtidig er det ikke alle pikbure, der er helt lukkede. Hvis den magthavende part gerne vil pirre lidt ekstra, kan det være en fordel med et pikbur, der er delvist åbent. På den måde kan penis stadigvæk blive stimuleret ved berøring.

Også materialerne er værd at overveje. De fås i mange forskellige materialer. Plastik er altid et sikkert valg, og det bør du vælge, hvis du er ny på området. Hvis du er mere rutineret, kan metal være et oplagt valg. Det kan være tungere for penis at bære rundt på, men det kan også være med til at virke pirrende. Spiralen, der er delvist åben, er også en god mulighed.

Pikbur med indbyggede funktioner

Selvom pikburet skal forhindre stimulering, så er der mange modeller, der har indbyggede funktioner. Det kan være en vibrator, der kan stimulere penis under brug af pikburet. Det vil være med til at sende sexlysten helt til tops. Ofte er det den anden part, der kan styre denne vibrator.

Mange af disse produkter kan indstilles, så de passer til den penis, der skal bures inde. Det betyder altså, at størrelsen kan tilpasses efter manden, der skal bruge den. Men det er dog en god idé at have for øje, hvor stor modellen er, når du skal købe. Så er du sikker på, at I får et stykke sexlegetøj, der passer. Og så er pikburet utrolig nemt at gøre rent. Hvis du køber et i plastik, vil de hårde overflader være nemme at vaske rene. På den måde sparer du tid på rengøringen og kan bruge det igen og igen.