Clone-A-Willy – lav din egen dildo

Clone-A-Willy går ganske enkelt ud på, at du kan lave en tro kopi af din bedste ven. Det er således en slags sexlegetøj, som giver dig mulighed for at lave din egen dildo, der ligner din egen penis. Hvad mere kan man overhovedet ønske sig?

Når du køber en Clone-A-Willy, får du en afstøbningsform, som du indsætter din erigerede penis i. Ved hjælp af den medfølgende støbemasse bliver der lavet en tro kopi af din bedste ven. Denne afstøbning af penis fylder du med den medfølgende silikonemasse. Når massen er størknet, har du en DIY-dildo, som er en klon af din egen penis.

God læselyst – og god fornøjelse med at klone! <3

clone-a-willy

Køb Clone-A-Willy her

Indholdsfortegnelse

Støbemassen er fremstillet på en base af alger, hvilket gør, at hver eneste lille detalje kommer med. Samtidig er materialet yderst skånsomt mod huden, så du behøver ikke at frygte for, at din kære penis tager skade af at blive klonet.

Du kan finde Clone-A-Willy med silikonemasse i mange forskellige farver. De findes desuden både med og uden vibrator. Vil du have et virkelig lækkert stykke sexlegetøj, som faktisk kan give en masse skønne orgasmer, kan du med fordel vælge en udgave med indbygget vibrator. Rigtig mange både mænd og kvinder nyder at blive pirret af skønne vibrationer, så det kan give særdeles god mening at vælge denne mulighed.

En DIY-dildo er en sjov og fræk gaveidé

Er du på udkig efter en sjov og anderledes gave til din kæreste? Så lav din egen dildo til vedkommende. Det er for eksempel en både sjov og fræk gave på valentinsdag, hvis du er på udkig efter en sådan.

En DIY-dildo er uden tvivl en af de mest personlige gaver, du overhovedet kan komme i nærheden af. Vil du gerne give din kæreste, kone eller mand en gave, der virkelig er noget ud over det sædvanlige, er Clone-A-Willy således værd at kigge nærmere på.

Ud over at du kan lave din egen dildo til din partner i forbindelse med valentinsdag, kan du selvfølgelig også bruge en hjemmelavet dildo som gave i forbindelse med en lang række andre mærkedage. Særligt hvis du og din partner begge er begejstrede for sexlegetøj, er det en fortrinlig gaveidé, som helt sikkert skiller sig ud.

Du kan naturligvis også vælge at give din mandlige partner Clone-A-Willy i gave, så han kan lave en klon af sin penis. Det vil han uden tvivl sætte pris på.

Klon din penis, så du altid kan være med, når din partner hygger sig

Er du indimellem misundelig på den dildo, der får lov til at tilfredsstille din partner, når du ikke lige er til stede? Så er det oplagt at lave en kopi af din penis, så du fremover altid kan være med, når din partner skal tilfredsstille sig selv.

Særligt hvis du for eksempel er i et langdistanceforhold, kan det være en sjov idé at lave din egen dildo til din partner, så I kan føle jer tæt på hinanden, selvom der er mange kilometer imellem jer. Det er både sjovt, hyggeligt og frækt, og så er det virkelig personligt.

Har du og din partner en forkærlighed for sexlegetøj, kan I naturligvis nyde godt af Clone-A-Willy sammen. Det kan være en både anderledes og sexet aktivitet at fremstille DIY-dildoen sammen, og derudover kan I naturligvis også benytte jer af den sammen. Er I glade for at prøve nye ting i soveværelset, er det slet ikke nogen dum idé at investere i et sæt til at lave en klon af din penis med.

Som mand kan du forkæle din partner med klonen af din penis, ligesom du ville forkæle ham eller hende med en hvilken som helst anden dildo. Har du en kvindelig partner, kan Clone-A-Willy desuden fungere som en tredje aktør i parakten.

Mange kvinder drømmer om at blive penetreret både vaginalt og analt på samme tid, og med en afstøbning af din penis får hun mulighed for at blive fyldt helt ud af dig begge steder. Det er en ganske særlig oplevelse, som kan virke ekstremt pirrende og fræk.

Ved at have en klon af din penis kan du virkelig nyde synet af din partner, der bliver forkælet af dit lem.

Clone-A-Pussy – Du skal naturligvis ikke snydes som kvinde

clone-a-pussyBrandet bag Clone-A-Willy fandt naturligvis hurtigt ud af, at kvinderne også gerne vil være med til at lave afstøbninger af deres underliv.
Derfor har de udviklet Clone-A-Pussy, som er en kvindelig pendant til DIY-dildoen.

Med Clone-A-Pussy laver du en afstøbning af dit køn og får således en tro kopi af dette.
Det er desværre ikke muligt at lave en kopi af kvindens underliv, som faktisk kan bruges som et stykke reelt sexlegetøj, men Clone-A-Pussy giver dig mulighed for at lave en figur af dig selv. Igen er det en virkelig god og fræk gave.

Clone-A-Willy er både sjovt og frækt

clone-a-willy selvlysendeAt lave en afstøbning af penis er på flere måder en både sjov og fræk idé. At fremstille selve dildoen er kinky og spændende, og både du og din partner vil uden tvivl finde det underholdende at klone din penis. Da mandens penis skal være erigeret for at lave afstøbningen, er det ganske enkelt en nødvendighed, at han er opstemt.

Den færdige dildo kan I få glæde af sammen, og desuden kan din partner naturligvis forkæle sig selv med den. Nyder du som mand at få stimuleret anus, kan du selvfølgelig også bruge din DIY-dildo på dig selv. Det er måske en smule grænseoverskridende, men samtidig kan det også være kinky og pirrende.

Er du på udkig efter en anderledes og sexet gave til din partner, er Clone-A-Willy det oplagte valg. En sådan kan desuden være et sjovt indslag til for eksempel en polterabend eller damefrokost, hvor stemningen er helt i top. Det samme gælder selvfølgelig Clone-A-Pussy.