Indholdsfortegnelse

Alt hvad du skal vide om blindfolds

Du har sandsynligvis hørt om blindfolds før, men ved du også, hvad du egentlig kan få ud af et blindfold? Og er du klar over, hvor mange forskellige typer blindfolds der findes? Ellers så læs med lige her på siden. Her kigger vi nærmere på netop øjenbind eller blindfolds, således at du kan blive fuldkommen skarp på de smarte, små øjenmasker.

Er du i tvivl om, hvilken type blindfold du skal vælge, kan du naturligvis også blive klogere på denne del ved at læse videre her. Kort sagt kommer vi omkring alt, hvad der er værd at vide om blindfolds og sex med blindfolds.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

blindfold

[wcio_apl_all searchwords= min=1 max=150000 number=4 showbrandselect=1 showgetmoreproducts=0 negativesearchwords="" sku="14498,15232,13388,10693" debug=0]

Hvad er et blindfold?

Et blindfold er kort og godt en lille øjenmaske, der bruges til at eliminere synssansen hos den, der bærer masken. Du kender måske i forvejen de sovemasker, mange benytter sig af for at lukke lys ude. I virkeligheden er disse eksempler på blindfolds. Formålet med et blindfold i forbindelse med sex er dog ikke at gøre det nemmere for dig at få en god nats søvn, men derimod at frarøve dig din synssans.

Du kan finde rigtig mange forskellige former for blindfolds, og de kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Der er således også god chance for, at du kan få glæde af et blindfold i den ene eller anden version.

Har du ikke allerede prøvet kræfter med blindfolds, er det blot om at komme i gang. Det kan være både virkelig sexet og virkelig sjovt at dyrke sex med et blindfold på, så slå dig endelig løs. Det er både frækt for den ene og den anden part, at én har et blindfold på under sex, så vær ikke bange for at foreslå din partner, at I eksperimenterer med dette.

Hvorfor dyrke sex med blindfold på?

Når du får bind for øjnene, bliver du frataget din synssans. Som bekendt gælder det, at når du ”mister” én sans, bliver de andre skærpede. Det vil altså sige, at alle dine andre sanser lige får et nøk opad, når du ikke længere kan se noget.

Har du et blindfold på under sex, vil du således endnu tydeligere mærke enhver form for berøring. Får du bind for øjnene, vil det altså føles endnu mere intenst, når din partner for eksempel kilder dig drilsk med en fjer eller ganske enkelt lader sine hænder gå på opdagelse på din krop.

Ud over at du mærker alting meget mere, når du har bind for øjnene, gælder det også, at der er noget frækt, farligt og spændende over at have et blindfold på. Du kan ikke se, hvad din partner foretager sig, og du kan derfor heller ikke indstille dig mentalt på noget som helst. Det vil sige, at du blot er nødt til at stole på din partner og overlade din krop i hans eller hendes hænder.

At dyrke sex med blindfold på kan derfor også godt virke en smule grænseoverskridende de første par gange. Når først du har prøvet kræfter med det og er blevet fortrolig med at undvære en af dine sanser, er vi imidlertid temmelig overbeviste om, at du vil elske det. Gå derfor blot i gang med at eksperimentere med blindfolds – du skal nok blive fan.

Kom godt i gang med at bruge blindfolds

kvinde med blindfoldSom nævnt kan det godt virke lidt overvældende og grænseoverskridende at begynde at lege med blindfolds. Derfor handler det også blot om at tage det stille og roligt de første gange, du og din partner skal prøve kræfter med blindfolds.

Som altid når I skal prøve noget nyt af i soveværelset, er det væsentligt, at I sørger for hele tiden at være åbne omkring, hvordan I synes, det fungerer. Vær derfor ikke bange for at fortælle din partner, hvis du synes, det bliver lidt for intenst med et blindfold på, eller hvis du har brug for en pause fra det. Ligeledes kan du med fordel få din partner til hele tiden at fortælle dig, hvad vedkommende har tænkt sig at gøre med dig eller ved dig. På den måde får du knap så mange overraskelser, og du kan nå at forberede dig på, hvad der kommer til at ske.

Som den part uden blindfold på gør du klogt i hele tiden at tjekke op på, om din partner føler sig godt tilpas. Det er alfa og omega, at vedkommende føler sig tryg igennem hele seancen, hvis det skal blive en god oplevelse. Derfor bør du også anstrenge dig for at sikre, at din partner hele tiden har det godt.

Typisk kombineres blindfolds med andre former for tilbehør såsom håndjern eller lænker. Lige når I skal i gang med at eksperimentere med blindfolds, kan I imidlertid med fordel undlade at kombinere det med fiksering, så parten med blindfold på nemt kan få dette af. Dermed er I sikre på, der ikke bliver overtrådt nogen grænser. I kan også overveje at starte ud med et halvgennemsigtigt blindfold, som gør det svært for bæreren at se noget, men ikke fuldkommen eliminerer synssansen.

Skal I ud i en decideret BDSM-leg, hvor en part er iført blindfold og fuldkommen underkastet den anden part, kan I med fordel på forhånd aftale et stopord eller et stopsignal. Bliver dette stopord eller -signal taget i brug, skal den modsatte part med det samme stoppe det, han eller hun er i gang med. På den måde er der ikke nogen risiko for, at legen bliver for vild eller grænseoverskridende, hvorved det bliver en ubehagelig oplevelse at have et blindfold på.

Kan man kun få glæde af blindfolds i forbindelse med BDSM?

Nej, du kan naturligvis ikke kun benytte dig af blindfolds i forbindelse med BDSM-sex. Som altid når det gælder sex, er det op til dig og din partner at finde ud af, hvad der fungerer for jer. Selvom blindfolds ofte forbindes med BDSM, er der således ikke nogen, der siger, at I ikke kan låne denne rekvisit fra det mørkere sexunivers, uden I samtidig også skal kaste jer ud i alle de andre ting.

Lige så vel som man sagtens kan gøre brug af for eksempel håndjern, uden at der samtidig skal inddrages piske, paddles og gags, kan I også snildt blot gøre brug af et blindfold. I kan bruge lige nøjagtig de rekvisitter og det tilbehør, som giver mening for jer.

Et blindfold kan for eksempel benyttes i forbindelse med en omgang sensuel massage, hvor du ønsker, at din partner endnu tydeligere skal kunne mærke dine bevægelser. Et blindfold kan ligeledes bruges til at lukke af for din partners synssans, imens du smører vedkommende ind i for eksempel smeltet chokolade, som efterfølgende slikkes af. Der er masser af forskellige muligheder, så gør blot dét, der giver bedst mening for jer.

Hvilke forskellige former for blindfolds findes der?

læder blindfoldDu kan i dag finde rigtig mange forskellige blindfolds. Grundlæggende tjener de alle sammen det samme formål, men designmæssigt kan der være stor forskel på forskellige udgaver.

Vil du have fingrene i et decideret BDSM-blindfold, som passer perfekt ind i det mørkere sexunivers? Så kan du overveje et læderblindfold. Et læderblindfold har et kinky look, som passer perfekt ind i BDSM-verdenen. Et blindfold i dette materiale føles desuden helt specielt at have på.

Ud over at der mange læderblindfolds er meget populære, er et satinblindfold også et sikkert og klassisk valg. Satinblindfolds er bløde og behagelige at have på, og så er de virkelig stilrene og elegante. Er du for eksempel som kvinde hoppet i et sæt smukt lingeri med smukke blondedetaljer, passer et satinblindfold helt perfekt til. Du kan således sætte prikken over i’et på lingerilooket med det smukke og bløde blindfold.

Få endnu mere intense sexoplevelser med blindfolds

sex med blindfoldBlindfolds kan ganske enkelt være med til at give dig nogle helt igennem fantastiske sexoplevelser. Ved at frarøve dig den ene af dine sanser bliver de resterende sanser endnu mere skærpede, således at du for eksempel mærker berøring tydeligere end ellers. Det er altså en helt særlig oplevelse at blive kærtegnet på den ene eller anden måde, uden at du kan se, hvad der foregår.

Blindfolds bliver ofte brugt, når der er BDSM-sex på programmet, men de kan også snildt bruges i mange andre sammenhænge. Har du og din partner lyst til at eksperimentere lidt i soveværelset, kan I således med fordel overveje muligheden for at inddrage et blindfold i akten.

Som vi også har været inde på, findes der rigtig mange forskellige blindfolds. Prismæssigt varierer de en hel del alt efter, hvilket materiale de er fremstillet i. Desuden kan der være væsentlig forskel på detaljerne på forskellige udgaver, og det kan også have indflydelse på prisen.

Generelt er blindfolds heldigvis ikke vanvittigt dyre, og du kan således også nemt få fingrene i denne type rekvisit til sexlivet. Har du mod på at prøve noget nyt af i soveværelset, er det derfor også blot om at komme ud at investere. Du bliver med stor sandsynlighed vild med at lege med sanserne ved hjælp af dit nye blindfold, så giv det et forsøg. Du vil næppe fortryde det, når du bliver sendt i den syvende himmel igennem fantastisk, intens stimulering.