Alt, du skal vide, om en Autoblow 2

Sexlegetøj til mænd er blevet et populært emne i Danmark. Faktisk er der langt flere produkter i dag, end hvad der var tilfældet for bare få år siden. Det er ikke kun sexlegetøj ved samleje, der er at finde på markedet. Der findes også en række produkter, som du kan bruge for dig selv. Det giver dig mulighed for at få en fantastisk oplevelse og samtidig udforske dine lyster og dit sexliv.

I denne artikel kan du læse meget mere om den populære autoblow 2. Den falder ind under kategorien for blowjob-maskiner, som gør det nemt for dig at få den fulde fornøjelse uden at være afhængig af en partner. Vi fortæller meget mere om, hvad en autoblow 2 egentlig er for noget, og så kan du også høre mere om, hvorfor du bør have dette stykke sexlegetøj. Vi guider dig også igennem dit køb, så du kan få det rigtige produkt med hjem.

God læselyst – og god fornøjelse! <3

autoblow 2 blowjob maskine

Indholdsfortegnelse

Hvad er en autoblow 2?

Lad os kigge nærmere på, hvad vi taler om, når vi taler om en autoblow 2. Autoblow 2 er en maskine, der er særdeles populær herhjemme. Den falder ind under kategorien for blowjob-maskiner og er den mest eftertragtede af slagsen.

Brian Sloan er manden bag autoblow 2. Efter han havde færdiggjort jurastudiet tilbage i 2005, gik det op for ham, at han hellere ville noget andet. I stedet for juridisk arbejde ville han meget hellere producere sexlegetøj. Han flyttede derfor til Beijing, hvor han fik ideen til denne maskine. Målet var en maskine, der kunne give blowjobs, der virkede så realistiske som overhovedet muligt.

Efter at have udviklet sin idé startede Brian Sloan en indsamling. Hans mål var at indsamle 300.000 kroner til produktionen, men han endte med at få fem gange så meget. Det revolutionerende produkt blev herefter sat i produktion. Kort tid efter, at produktet kom på hylderne, blev det kendt på internationalt plan. I dag er det et stykke sexlegetøj, der har en fast plads hos mange forhandlere.

Autoblow 2 er altså en realistisk blowjob-maskine, der er mekanisk. Den er yderst simpel at anvende, og så kan du få en helt fantastisk oplevelse ved brug. Efter modtagelsen af produktet begyndte Brian at producere en forbedret version. Denne model hedder Autoblow 2+ XT, hvor initialerne står for extra tight. I denne model er der tilføjet tre perlerækker mere, og det giver et større greb om penis.

Hvordan virker den?

Som nævnt er det et yderst simpelt produkt at bruge. Men hvordan er det så lige, at den virker? I autoblow 2 er der installeret noget mekanik. Dette gør den simpel at bruge, og du skal gøre så lidt af arbejdet selv, som det er muligt. Inde i hylstret er der fastmonteret et stativ. Herpå sidder to cirkelformede perlerækker. Perlerækkerne bliver drevet af en lille motor og bevæger sig herefter vertikalt i maskinen.

Det er netop disse to perlerækker, der simulerer et blowjob. Den simple sammensætning af en motor og perlernes bevægelse, virker særdeles realistisk. Der findes tre forskellige størrelser af autoblow 2. Det betyder for dig, at du kan få en størrelse, der passer til dig. Er den for lille eller for stor, vil du nemlig ikke få den gode oplevelse, som du fortjener, ved brug af produktet. Samtidig er den udstyret med nogle fjedre, der sørger for et fast greb om penis. Det giver dig en fornemmelse af, at der bliver strammet til omkring penis.

hvordan virker autoblow 2

Hvorfor skal jeg have en autoblow 2?

Der er flere fordele ved at få fingrene i en autoblow 2. Først og fremmest er det et perfekt stykke sexlegetøj, hvis du ikke har en fast partner. Du behøver ikke gå på kompromis med dine præferencer, i forhold til hvad du tænder på og synes er rart. Du styrer helt selv, hvornår du vil have et blowjob, og er dermed ikke afhængig af en anden.

Samtidig er det netop en mulighed for at gøre det, når du vil, og hvor du vil. Autoblow 2 kommer i en praktisk størrelse, som du altid kan have med på din rejse. Den er også nem at opbevare i en skuffe eller et andet sted. Du står selv for at styre slagets gang, og du kan få det perfekte blowjob igen og igen. Dermed slipper du også for skuffende oplevelser med en partner.

Simpel og nem rengøring af autoblow 2

rengøring af autublow blowjob maskineBrian Sloan havde ikke kun fokus på at skabe et produkt, der kunne give det perfekte blowjob.
Han har også haft øje for, at produktet skal være nemt og simpelt at rengøre.
Derfor kan du tage sleevet, som sidder på indersiden af hylstret, af og vaske det.
Du bør altid vaske det med varmt vand og sæbe, der er velegnet til sexlegetøj.
Der findes nemlig nogle helt særlige typer sæbe, der sælges til formålet.

Når du sørger for grundig rengøring efter brug, har du et produkt, der kan holde i mange år.
Autoblow 2 er ikke et produkt, der bliver slidt op, og derfor kan du passe godt på det og beholde det længe.
Når du køber en autoblow 2, er det altså godt spenderede penge, der betaler sig i mange år.

Find den bedste model til dig

Autoblow 2 kommer som nævnt i tre forskellige størrelser. Produkterne har op mod fem perlekæder på indersiden, som sørger for stimulering af penis. Jo flere kæder, der er i hylstret, desto mere stram en fornemmelse vil du få omkring penis. Det er ikke svært at vælge den rigtige model for dig, da der er nogle klare retningslinjer.

Først og fremmest skal du beslutte dig for, hvor mange perlekæder du gerne vil have i din autoblow 2. Flere perlekæder betyder en øget stimulering og en mere stram fornemmelse. Samtidig er der tre forskellige størrelser, som vi også har nævnt tidligere. Målene på de forskellige størrelser vil altid være angivet præcist, så du nemt kan vælge den rette størrelse. Her kan det være en fordel at måle omkredsen af din penis. Så er du sikker på en størrelse, der passer perfekt til dig.

Gode råd omkring købet af en autoblow 2 til dig, der gerne vil nyde følelsen af et blowjob

Autoblow A.I. Blowjob MaskineLyder en autoblow 2 som det perfekte stykke sexlegetøj til dig? Det kan vi godt forstå, hvis du synes. Det giver dig nemlig muligheden for et fantastisk blowjob, når du har lyst til det. Den er nem at anvende, og så er det til en pris, som alle kan følge med på. Her finder du et par gode råd til dit køb af en autoblow 2.

Det gode ved det hele er, at der ikke er et utal af modeller, som du skal vælge imellem. Brian Sloans produkt er blevet holdt i det simple hjørne, og det betyder også, at der ikke er for meget forskelligt at tage stilling til. Dog skal du tænke over, hvor stram og intens du gerne vil have dit blowjob til at være. Det er afgørende for dit valg, idet antallet af kæder spiller en stor rolle her. Samtidig er det vigtigt at have et øje for størrelsen.

Men der findes faktisk andre modeller på markedet, hvor teknologien har taget os til nye højder. Eksempelvis en Autoblow A.I. Denne maskine har en lille, indbygget computer, der giver dig mulighed for at indstille den til forskellige oralsex-teknikker. Det vil give dig en varieret oplevelse, og du kan få lige præcis det blowjob, du går og drømmer om. Penis bliver samtidig stimuleret over 200 forskellige steder, og derfor vil du også få et allround blowjob med denne maskine.

Den er en smule dyrere at få fingrene i, og derfor er det også værd at overveje, om du vil bruge de ekstra penge på en smule mere teknologi. Hvis du kender til dine præferencer, kan autoblow 2 sagtens være nok for dig.

Kun fantasien sætter grænser

Når det kommer til brugen af din autoblow 2, så er der mange forskellige muligheder. Her taler vi selvfølgelig om stillinger, når du anvender maskinen. For det er nemlig kun dig selv, der afgør, hvordan du vil ligge, sidde eller stå under et blowjob.

Hvis du gerne vil sidde på dine knæ, kan du sætte din autoblow 2 i spænd mellem to puder. Det kan eksempelvis være mellem sofahynderne eller i din seng. Du kan også vælge at sætte den i spænd i sengen, så du kan sidde eller stå henover maskinen. Der er altså forskellige muligheder, med en autoblow 2 som redskab, til nydelse derhjemme.

Du kan også overveje at kombinere brugen af din autoblow 2 med et andet stykke sexlegetøj. Du kan eksempelvis anvende en penisring, samtidig med at du bruger maskinen. Der er også mulighed for at starte ud med det ene produkt for derefter at gå videre med det andet. Kun fantasien sætter grænser – og hvorfor lade den gøre det, når du har så mange muligheder for den perfekte oplevelse?